• Droljo
    9.1k
    A da probamo ovak neko zlo od formacije? Ili bati umjesto kulena gore (na lažnu devetku) a kačavenda u vezu...
    formation-26-11-2024-14-44-53.png
  • NKDZ86
    2.2k
    izbaci uljeza :grin:
  • nemapredaje
    3.8k

Misliš Mbukua zato kaj ima bijeli dres? :nerd:
  • don
    7.5k
    evo hipotetski, staviš Pavića, on izgori, odigra loše ili nedaj Bože skrivi gol u tako važnoj utakmici pred toliko skauta, ljudi, svega. Kako će on reagirat na to? Naravno da će utjecat na negativan način i morat ćeš sa sakrivat u idućim utakmicama da se ne izgubi potpuno kao Živković, a vrlo je realno da odigra loše.

da se razumimo, ja bi prvi Pavića protiv Rijeke u prvih 11 i dao bi guzice da se to desilo, ali gurat ga u vatru protiv Borussije je suludo i šanse za to su nikakve, pogotovo kod Bjelice.
  • recikaj86
    443
    Ja mislim da je Max zbog plave kose :blush:
  • Zambatine škude
    3k
    Razinu defenzivnog doprinosa koji u zadnje vrijeme ima Mišić može bez problema pokriti i Rog. Nebrojeno puta nam protivnici stvaraju šanse i stvaraju višak jer Mišić ne isprati igrača, šetucka se po izgubljenoj lopti ili se naprosto kriminalno postavlja.tp1997

U plitkih 5-3-2 kakvih igramo u Europi je šestica puno manje izložena defenzivno nego u HNL-u kada brani tranziciju i 30 metara brisanog prostora. Nije tu toliki problem Mišićevo neigranje. Problem je kad osvojimo loptu, tko može iz prve otvoriti napad i riješiti se presinga.
  • Paggini
    27k
    evo hipotetski, staviš Pavića, on izgori, odigra loše ili nedaj Bože skrivi gol u tako važnoj utakmici pred toliko skauta, ljudi, svega. Kako će on reagirat na to?don

Ali mi nemamo alternativu, u tom je stvar. Tko će nama igrati 6 i 8? Rog i Kačavenda? Obojica su osmice, a Kačavenda granična 10ka.

Najrealnija alternativa za 6icu je obrambeni igrač koji je odigrao ove sezone pet, šest utakmica i 20 minuta na poziciji zadnjeg veznog.

Pa radije bih onda stavio klinca koji to igra zapravo, a iskustvo, pa makar bilo i loše, će mu puno značiti u razvoju.
  • don
    7.5k
    Rog i virujem prije Max nego Pavić.

pa evo samo vi zamislite da se gurne Pavić protiv Borussije kako bi to doslovno odjeknulo, a Bjelica će ispast krivac jer je realno da izgubimo od Borussije a samim tim će dolazit i kritike "kako guraš klinca od 18 godina u tako važnu utakmicu, zbog tebe smo izgubili, triba si mu prvo dat minute u hnlu..." i bla bla

zaboravljamo kako je netko morao sakrivati Vuškovića jer je izgorio u HNL-u, samo da bi mogli nešto izvući iz njega.
  • Paggini
    27k
    pa evo samo vi zamislite da se gurne Pavić protiv Borussije kako bi to doslovno odjeknulo, a Bjelica će ispast krivac jer je realno da izgubimo od Borussije a samim tim će dolazit i kritike "kako guraš klinca od 18 godina u tako važnu utakmicu, zbog tebe smo izgubili..."don

Pa evo, iskreno, i da Pavić odigra loše mislim da nitko živ ne bi prigovorio ni Bjelici ni Paviću jer opet - alternativa su ti dvije osmice i Bernauer...

A i s druge strane - šta ako Pavić odigra izvrsnu utakmicu? Šta ako se pokaže?

Jasno je meni da Bjelkan neće staviti malog unutra, ali u ovoj situaciji (ako on to želi, a ne želi) ima slobodne ruke da ga stavi i nitko mu ne bi prigovorio jer drugog izbora nema.

A i dobio bi plus bodove jer gura klince. Mislim, tu koristimo Živkovića kao primjer, ali Živković je bio loš većinu vremena i u Loksi prije transfera, uz par izvanrednih utakmica, slično kao i Čavlina.

Pavić sve što je odigrao u seniorima, ma koliko ograničeno bilo je bilo jako dobro. Sve što je odigrao u juniorima, a gledao sam dosta juniora - bilo je jako dobro do izvrsno.

Zašto mu se ne bi dala šansa da se pokaže u LP? Njemu kao klincu bi to značilo sve na svijetu, istrčati pred punim Maksimirom, motivacije i želje mu ne bi falilo, a opet - sumnjam da bi ga itko uništio od kritika i da odigra loše.
  • don
    7.5k
    Sve što je odigrao u juniorima,Paggini

U youth ligi je bio dosta nesiguran i dosta ispadao.

uglavnom, želin Pavića prvo u HNL-u, onda u europi.
  • tp1997
    653
    U tom kontekstu mislim da Max i nije loša opcija. Pas i pregled igre su mu svakako forte.

I na ovom forumu sam tisuću puta pročitao kako je Max nesuđeni zadnji vezni kojega je netko uvjerio da je stoper, pa eto da vidimo
  • Zambatine škude
    3k
    Pas i pregled igre su mu svakako forte.tp1997

Jesu, ali kad povlači napad iz zadnje linije i vidi cijeli teren, ima odličan pas. Ne bih rekao da je netko tko s tri igrača oko sebe može brzinski skenirati teren i tko je otporan na presing na razini na kojoj to treba za Borussiju.

Realno, nema tu za sutra nekog sretnog rješenja.
  • nemapredaje
    3.8k

Ma ne, vidiš da on ima aurelou oko glave kao svetac. Njega se ne smije dirati
  • austrijanac
    4.3k

Uništit će nas između linija.

Daj Bože da griješim, ali i sa šesticama slabo branimo taj prostor, kako bi bez njih...
  • Sven
    19
    a sto ako pokaze svu raskos svog talenta? i koja je garancija da ce Bernauer koji to ne igra odigrati bolje od njega? Sigurno ga nece nitko otpisati ako protiv finalista lige prvaka ne bude najbolji na terenu. Sigurno da bi to bilo naglo ali za to smo si sami krivi, mislim da s tim puno vise moze dobiti nego izgubiti, i on a i Bjelica kojem se to namece kao logicno rjesenje. Glupo bi bilo svu krivicu svaliti njemu, na kraju krajeva uvijek ga se moze promijeniti. Isto tako, moze i odigrati zadnjih pola sata...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.