• Ali
    2.3k
    I da , je da je jos ostalo do kraja LP , ali trenutno su iza nas na tablici Real, Psg, a samo bid više od nas imaju Juve i MCI !
    Kak kaze vojska, mi imamo mocad od nategnutih 70milja €, a ovi gore nabrojani su na blizu mlrd i to ne u zbroju
  • Jaro
    7.8k
    Bjelica je pokusao kemijat - fulao i jbg, al bar je probao nesto za razliku od HNLa.
    Pavic, Kacavenda i Stojlovic pokazali da moraju dobiti vise minuta kojima ce Misic, Sucic i Baturina dobiti vise odmora... Ovdje su baceni u vatru bez da su do sada igrali uopce - to zamjeram Bjelici vise nego 5-5-0 ili nes drugo...
    Jbg 3 gola smo primili - kod svakog pomogao stoper - tak da su sva trojica danas uspjeli zeznut jedan.
    Ono sto je igracki najnegativnije - nazalost Rog - od pocetka nemoc zesca.
    Bernaeur je ako nista namlatio ove u drugom poluvremenu, a zbog ovih lopti u HNLu mora igrati...
  • vjeko1701
    9.6k
    Ovo je bila pragmatična utakmica. Stavi mlade pune energije da grizu i bore se. Onda iza 60. minute stavi par prvotimaca da bi se probalo nešto ušićarit.

Imamo jednog zdravog napadača u kadru i Hajduk na +4 u nedjelju. Jbg. Meni je ova utakmica razumno postavljena s obizrom na sve okolnosti. Razumijem one koji se ne slažu al ne možeš u sve ulaziti sa emocijama.
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Protiv tovara da sam trener u nedjelju

Izveo bi :
    Zagi-Rile-Max-KTC-Torrente-RPG
    Kačavenda-Pavić
    Baturina-Stojko-Pjaca
    Kule

I zadnjih 20-30 minuta ako mogu Miške i Petko
  • dd29
    548

Pogledaj s kim je igrao dinamo, a s kim juve i psg
  • IstokKa96
    777
    Da smo danas igrali sa '100' napadaca, izgubili bi.

Procjena je očito bila probat ovako kako se igralo s ciljem čuvanja igrača za nedjelju jer se realno Kulenović mogao ozlijediti u 30.sekundi i onda bi istu formaciju (bez napadača) gledali u Splitu.

Naravno da bi Zona eruptirala jer 'koji k smo potrošili jedinog napadača u tekmi gdje se unaprijed znalo kako ćemo proći'.

Zanima me koliko vi imate godina u prosjeku, koliko ste utakmica u životu pogledali i koliko ste iz njih naučili jer neki komentari su bolni ne samo za oči...
  • austrijanac
    4.3k
    Poraz ko poraz, pomalo očekivano.
    Iako u zadnje vrijeme dosta često sa stadiona idem probijen doma, danas čak i ne.

Pohvale svim "klincima" u vezi, Stojke i Kača prema tribini skakanje, Pavić plus, jedino Rog nažalost pokazao svoje mane...

Negativne stvari ni netreba nabrajati, sve već znano, pogotovo onaj dio o našim stoperima.

Tovari za vikend, dat sve od sebe i idemo dalje.

Nadam se da je Bjelkan vidio da i klinci mogu malo potegnut.
  • BlWfl
    25
    Osobnog sam mišljenja da u HNL-u ne trebamo preskakati igru već kroz tehnički potkovane igrače kao Kačavenda, Stojković + Pjaca ulaziti u prostor. Da...Max ima dobru tehniku i može lijepo uposliti isturenog igrača, ali svaki takav pristup u HNL-U mo se gušimo u zadnjoj trećini
  • Maksim Maksimirski
    6.3k
    Na kraju ipak očekivan rasplet i uvjerljiva pobjeda Dortmunda. Dinamo je igrao jedino kako je mogao a to je teški bunker i pokušaj da se kontrama nešto učini. Da smo kojim slučajem izašli otvorenije bilo bi to uistinu ružno za gledati iako ni ovako nije bilo baš ugodno.

Malo smo spušteni na zemlju prije derbija u Splitu i to u kontekstu te utakmice ne mora nužno biti loše. Nama je ionako glavna utakmica ovog tjedna derbi u Splitu.
  • Blueshadow86
    1.9k
    Rekao sam prije tekme da postava ne izgleda dobro na papiru, a tako je nažalost bilo i na terenu. Ne znam šta se mislilo napraviti s igrom bez napadača. Zabiti gol ne, a čuvati 0:0 90+ minuta protiv Dortmunda? Ludost.
    Ništa, ovo zaboraviti i okrenuti se odmah na utakmicu s tovarima.
  • Krizy
    47.1k
    Zagi-Rile-Max-KTC-Torrente-RPG
    Kačavenda-Pavić
    Baturina-Stojko-Pjaca
    Kule
    Navijač Dinama

Ne može s 12 igrača :razz:
  • don
    7.5k
    Pjaca kaže da smo dobro, borbeno izgledali, potencirajući na prvo poluvrijeme.

a mi na zoni koji više razumimo nogomet ćemo nastavit srat..
  • tp1997
    653
    To nitko ne misli niti je rekao, naravno da je klasa neusporediva.

Mi smo danas odigrali utakmicu bez da smo prišli njihovom golu. Koliko god da su bolji, toliko bolji nisu - nešto je u ekipi trulo.
  • Ludovic IX
    7.5k
    Pvi su bolji i gotovo. Nisu griješili niti pod pritiskom . Šteta prvog gola jer smo imalo loptu i umjesto neke polukontre, mi njih izbacimo u gol šansu. Taktika je bila jasna. Držat 0 pa će se valjda nešto i otvoriti prema naprijed
  • Sava Krpa
    317
    Od kad se Bjelica vratio prvi put (iako zbog primoranosti) bio sam zadovoljan sa sastavom. E sada iste ove dečke samo sa nekom verzijom čistog špica krenuti na Poljudu. Primjeniti pristup i uspjeh je zagarantiran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.