• Dani Olmić
    522
    Odmoriti se i hladne glave po pobjedu u SplitCastAway1986

Da bi bar bila pobijeda….
  • NitkoBitan
    19.4k
    Imali smo sanse protiv proslogodisnjeg finalista LP sa Stojkovicem, Kacavendom i Pavicem... u kojem svijetu neki zive...
  • dd29
    548
    Također, vjerujem da se više namuče protiv niželigaša u kupu, došli na izlet u zagreb
    Ovo im je došlo kao naručeno
    Dinamo ni jedne akcije ni po zemlji ni po zraku, nit je tko probio bok, razbijena vojska u kojoj se nije znalo tko igra šta uopće

Prodavala se priča da imamo 2 ekipe, ovo ono, a ispadne da bez par ponajboljih ne možemo preći centar u LP
  • Petar86
    946
    Borili su se nasi koliko god su mogli ali vidjelo se iz aviona da ovi igraju koliko im treba, uz to Zagorac par bolesnih obrana

Apsolutna podrska igracima i Bjelicinom pokusaju improvizacije bez pola prvotimaca
  • don
    7.5k
    naprotiv, ja nikad lakše nisam prihvatija poraz.

kad bi se Dinamo moga nosit bez doslovno 5 najvažnijih igrača protiv Borussije, ekipe koja je prije 6 miseci igrala finale LP, i koja je bolja nego prošle sezone, e onda ne bi priznava ni Realu na Bernabeu da je favorit. Ali nije tako, spustimo se na zemlju, razlika u kvaliteti je prevelika i bez naših izostanaka. Očekivati večeras nešto je bilo čisto navijački i iz ljubavi, šta je i normalno, ali ne i realno.
  • Dani Olmić
    522
    nije problem u tome dal smo imali sanse ili ne - nego su puno ljudi jednostavno razocarani pripremom tekme i taktikom… da ces dobit gol od Borussije je svakom bilo jasno… a gol dat nemozes nabijanjem lopte prema naprijed
  • NitkoBitan
    19.4k
    Bmk za ovu utakmicu, nama su prvo bitni tovari, pa onda Celtic.

Sta se tu ima pripremat kad ti pola prvotimaca fali? Snalazis se, krpas se.
  • Dani Olmić
    522
    pa i meni su hajduk i celtic bitniji - al sta ti zaista mislis da ce to u nedjelju izgledat bolje nego danas ili protiv Rijeke?
  • NitkoBitan
    19.4k
    Da deb, izgledat ce bolje jer igramo protiv Hajduka a ne proslogodisnjeg finalista LP.
  • Ali
    2.3k
    Slijedecih mjesec dana je ključno. Klub je na prekretnici !
    Samo of UEFE (a to sjeda praktici odmah, nema rata) ce kapnuti 35+ milja €.Ako zelimo dugorocno dobro moramo ozbiljne novce potrositi ovu zimu u svim linijama, posebno obrana a i spica. Ali ne onak sa figom u zepu, bez odstete nadajuci se da bu proigral... a najcesce nebu.
    Sjelo je 20milja od Ajaxa za Sutala, sjela je fina lova i za Olma i Joska. Dakle uloziti 15+ milja u stoperski par i barem 7-8 za spicu koja moze jamciti 20tak golova u sezoni
  • Dani Olmić
    522
    vidit cemo … igrali smo i protiv rijeke pa smo svi vidili kako je izgledalo
  • don
    7.5k
    evo kaže Bjelica da je razlog igre bez napadača jer je Kulenović osjeća problema zadnjih par dana pa ga nisu htjeli potrošit pred derbi.

da citiram njegovu rečenicu "Ne mogu izmisliti nešto čega nemam".

sada možete prestat srat o tome.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Dakle uloziti 15+ milja u stoperski par i barem 7-8 za spicu koja moze jamciti 20tak golova u sezoniAli

Ovo smatram u neku ruku i trolanjem sto je za ban.
  • Paggini
    27k
    Mislim, sve pet, al buraz ovi su jaki ko bikovi i brzi ko gazele. Par puta izbijemo na neku kontru ili polukontru na njihov kiks, ekipa zatvori to u roku dvije sekunde i posloženi su.

Primjer ovoga s Hoxhom na kraju gdje je Arber izbio na 20 metara na gol i lik ga stigao prije 16m, u dva koraka, nevjerojatno.

Drago mi je zbog klinaca, odigrali su i Kaca i Stojke i Pavic fkt dobre tekme, nedjelja je najbitnija i pobjeda tamo, nemamo se čega danas sramit - probali smo, nije prošlo i to je to.

Da smo izaslu iole otvorenije, masakr bi bio jer ovi su španali nevidjeno.
  • Lukaku13
    17

Neka se ostvari ovo da nećemo izgubit!
    A ovo drugo, po meni bi to bila baš loša odluka.

Rijeka bila bolja od nas na domećem terenu, Osijek sa ovakvom momčadi nas pobjedi doma, Istra x gdje smo užasni bili, Gorica x.
    U igri se ne vidi neki pomak u odnosu na bivšeg trenera, iako sam bio za njegovu smjenu.

Ne vidim argument zašto bi ga nakon poraza u Splitu trebali zadržati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.