• don
    7.3k
    ako ćemo ovako gubit bodove u hnlu zbog te Lp, daBog da izgubili svaku moguću utakmicu tamo.
  • ZrnTSCHeZ
    362

Pohvalno i bravo :up:

Ali onda bi se trebala sjetiti da je tada bilo zabranjeno pljeskati na pozdrav i da je kapetanu koji je doveo momčad pred navijače bilo odbrušeno "Marš u svlačionicu".

Tak da ovo "uvijek" malo pada u vodu s obzirom na događaj od pred dva mjeseca.

Osobno nemam problema s time da se igračima tišinom pa i fućkanjem za ovo danas da do znanja na kaj su ličili...i to je sjever radil u mnogo navrata minulih desetljeća (mislim da je i nakon jajduka bila tišina)...pa nemoj onda licemjerno govoriti da to mi dinamovci ne činimo
  • Eduardo
    21.1k
    Rijeka kojoj je Olimpija dala 5 komada ima najmanje primljenih golova u HNLu.Crusades1986

U punih 14 HNL kola primili pet komada, a Olimpiji je za taj učinak bilo dovoljno samo 47 minuta :roll
  • Crni86
    4.7k
    Kako objasnit da isti igraci imaju 7 bodova u ligi prvaka a onda doma se ne znaju dodat protiv rijeke. Mozemo pricati o taktici do sutra, ali mi se ne znamo dodat, mi se ne kuzimo, izgledamo kao 11 osoba koje su se skupile danas prvi put. Jednostavno ne razumijem. Nesto jednostavno ne stima, nema ovo veze sa kvalitetom, umorom i slicnim.

Ademija sam prije koji tjedan hvalio i on je nas kapetan ali sta je ovo danas bilo… da se koncentrirao na igru koliko je danas mahao rukama bili bi sigurno duplo bolji.

Prosle godine u ovo doba se klelo po upravi i ljudima koji su vodili klub, prozivalo ih se nesposobnima i svakakvim imenim. Bili smo u slicnoj situaciji u domaacem prvenstvu kao i danas, jedina razlika je sta eto igramo jako dobro u ligi prvaka. Ne treba ici sada u vrijedanje i dramatiziranje, ali ljudi u klubu se moraju jako dobro zapitati oko svojih odluka te ih analizirati. Svaka cast na uspjesima u europi (koji su dosli tek nakon smjene prvog trenera) , ali predstave u hnlu su jako zabrinjavajuce s obzirom na vrijednost momcadi i sami budget. Ne treba se skrivati iza dobrog rezultata u europi, znog trenutacnog stanja i igre u hnlu ova polusezona je losa. I to se mora jasno i glasno reci. Upravo smo naglasavali da se ovakva polusezona u domacem prvenstvu nesmije ponovoiti.
  • Noel
    7k
    Danas sam prvi put u životu zažalio jer sam došao na tekmu..A bilo je svakakvih tekmi ,vremenskih uvjeta ,represija, i ostalih gluposti. Na ovakav način sa ovakvom igrom i voljom izaći na svojem stadionu je za zatvor. Theophil kao jedan francuz koji je pred mirovinu mora na ovakav način izgarat grist i nosit momčad? Sramite se svi od reda. Apsolutno svi. Boli me ona stvar za Borrusiju ,Ligu Prvaka i Europu. Europskim skautima i mamama svojim doma se dokazujte ali manite se Dinama i Svetinje sa ovakvim pristupom.
  • Dudu24
    243
    Uzeli smo bod s Monaco po užasnom terenu
    3 boda u Salzburgu koji je u poluraspadu
    3 u Bratislavi koji je najslabija ekipa LP
    Da nije tih 7 bodova, mislim da bi Bjelica već bio bivši zbog HNL-a
    Bojim se da nam je onih 7 bodova u LP zamaskiralo kolko smo ustvari loši
  • miro
    4.8k
    Dinamo je taoc Mišića i Ademija, odnosno oslanjanja na njih dvojicu. Nama su danas igru vodili Ristovski, KTC i Torrente.
  • don
    7.3k
    Theophil kao jedan francuz koji je pred mirovinu mora na ovakav način izgarat grist i nosit momčad? SramiteNoel

oni koji mirno mogu pogledat veličinu KTC-a i ne osjećat se sramno, poniženo, bijedno i malodušno su specijalci.
  • Dudu9
    921
    Žao mi je što sam uopće išao se smrzavati i gledati ovu sramotu, bjelica dok imamo zaostatak za hajdukom on igra na neriješeno, a tek šta prirede igrači šetajući po terenu je kriminal, valjda se čuvaju za BVB i briga ih za Hnl
  • Crni86
    4.7k
    kako smo uzeli 7 bodova kada smo tolko losi? Ej 7 bodova. Pogledaj ekipe koje imaju manje bodova od nas u ligi prvaka pa onda opet reci da smo losi.

Prijasnjih godina smo slavili golove u lp, a ne bodove pa smo dominantno se setali ligom.

Nema ovo veze sa kvalitetom ili taktikom, meni se sve vise cini da nesto ne stima.
  • Krulek
    546
    Svaka čast na pozitivi i optimizmu, ali ova realnost zadnjih mjeseci je više nego pesimistična. Ne vrijedi verbalno nabrijavanje već treba potjerati manekene i balerine da se trude, trče i da im Dinamov dres nešto znači. Ovaj dovedeni igrački kadar koliko god govorio Bjelica o njegovoj širini je, nažalost, većinom prosječan, čak bih rekao i ispod prosječan.
  • Daliban
    2.3k
    Vidjet ćemo sad protiv Dortmunda je li naš učinak u LP do Bjelice ili samo do slabijih protivnika u zadnjih par kola plus kaljuže protiv Monaca. Nadam se da je do Bjelice i da ćemo prezimiti u LP, jer ako je do onog drugog onda bi nam bolje bilo da smo ostavili Jakira.
  • Niko1986
    262
    Mene upravo taj pristup najviše smeta. Kada se pogledaju neke početne postave iz ovog vremena prošle sezone, jasno mi je i tada bilo da smo loši i da je tako kako je do zimskog prijelaznog roka. Ono što me smeta je što svi znamo da ovi igrači mogu više. Možemo pričati o tome da su Salzburg i Slovan nešto lošiji od standarda LP, ali nitko me ne može uvjeriti da je Salzburg toliko lošiji od Osijeka i Rijeke, a Slovan od Gorice i Slaven Belupa. Da se usporede pretrčani kilometri u LP i HNL-u mislim da vi se vidjela najveća razlika.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Evo gledam snimku (slabo sam vidio sa sjevera) i zanima me po kojem tocno pravilu ovo igranje rukom nije penal?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.