• Omake
    3.6k

Špikić 682
    Mbuku 140
  • Haza
    6k
    Ovo što radimo Mbuku, neće završiti dobro. Stranci kod nas prvo vide LP, a motiv za HNL im nije na razini kakvu mi očekujemo, to je možda i prirodno.
    Baš zato, trebamo učiniti nekad pametan potez da ne izgubimo igrače, jučer je Mbuku trebao dobiti barem 20 minuta.
    Sad očekivati da će on letjeti na Poljudu nije baš realno, posebice kad dečko u 5 tekmi LP ima nula minuta (ispravite me ako griješim, na prvu mislim da nema minutažu u LP). Mbuku je jedini igrač s klupe koji je po meni trebao imati do sada veću minutažu.
    Edit: on mi djeluje kao igrač koji može odigrati i napadača, tim više mi je nejasno da jučer nije igrao.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Mačak u vreći Mbuku je definitivno igrač koji bi trebao dobivati više prilika. Sinoć nije bilo razloga da ulazi Špikić.
  • Dudu9
    959
    Ono što je on odigrao nije pokazalo da odskače kvalitetom, ovo da se na treningu ne može vidit ništa su gluposti, šta ni jedan od 5,6 trenera ne vide tu brzinu, udarac,potez, bilo šta da odskače od konkurencije pa da ga treba gurati u utakmicama, svi su oni tu u par deka zato i imamo dosta rotiranja po krilima jer niko ne pokazuje da je on taj
  • Mali Zeus
    14.5k
    Ono što je on odigrao nije pokazalo da odskače kvalitetom, ovo da se na treningu ne može vidit ništa su gluposti, šta ni jedan od 5,6 trenera ne vide tu brzinu, udarac,potez, bilo šta da odskače od konkurencije pa da ga treba gurati u utakmicama, svi su oni tu u par deka zato i imamo dosta rotiranja po krilima jer niko ne pokazuje da je on tajDudu9

Ne vide onda ništa ni kod Stojkovića.
  • Haza
    6k
    Jakir mu nije mogao dati priliku kad je dobio otkaz 2 tjedna nakon dolaska Mbukua.
    Bjelica vjeruje Špikiću, a vjerujem da je i problem Mbukua odlazak u repku, pa ga nema na treninzima toliko.
    Međutim, ja Mbukua ne bi otpisao, ovo što sam vidio nije loše, i baš zato mislim da treba s njim pametno.
    Npr. Bjelica je rekao da je Špikić najbolje desno krilo u RH, time je vjerojatno i psihički išao dići igrača i to je ok, ali nemoj onda s druge strane radite sve kontra sa strancima, i na njima glumiti pretjeranu strogoću.
  • Orc123
    8.8k
    tko je reko da nije zasluzio? Pa koliko igra? Pa igra stalno, o cemu pricamo? Pa zasluzuje i Mbuku sansu! Jbmu
  • Dudu9
    959
    Pa ko je onda igrao jucer
  • Mali Zeus
    14.5k
    ↪Mali Zeus Pa ko je onda igrao jucerDudu9

Do jučer. Možda ne bi ni igrao da nemam sve te ozljede. Tj. vrlo vjerojatno ne bi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.