• Jurki
    12.3k
    generalno sve igrace boli kurac za klub. Razlika je. +- 10 posto.
    Jedino koga ne boli kurac smo mi idioti koji trosimo svoje tesko zarađene pare da bodrimo te zvijezdice.
    Da je svima njima tolko stalo kolko je stalo nama.. u Koprivnici bi bilo mrtvih.. a danas bi se bar potukli. Ovak jebiga sve je jasno.
    Jebe se njima za Dinamo.
  • Orc123
    8.5k
    decko se na terenu ne preserava! Cak iznenađujuce za juznoamerikanca grize i ide na svaku loptu.....kaj se radimo sveci jbt, a kakvi smo mi balkanci? Jedan drugoga bi utopili u zlici vode.....decko zakasnio i za to dobio kaznu i tjt....ni prvi, ni zadnji!
  • hardek
    3k
    Cordoba ima užasnu naviku da ako 15 sekundi ne dirne loptu spušta se stoperima u krilo samo da odigra dupli pas s njima. To radi od prvog dana i očekujem da će Neno to izbiti iz njega jer to krilo u ozbiljnom klubu ne može radit.

Ako ćemo iskreno, jako je "sirov" za igrača plaćenog 2 milje eura. Mislim da najbolje od njega nećemo vidjet tamo do proljeća ili čak sljedeće sezone. Mbuku ima lošije fizičke predispozicije ali je puno školovaniji igrač.

3,2,1 Orc poludi...
  • Orc123
    8.5k
    zasto bi poludio, ako nece valjati uvijek ima nacina da ga se rijesimo, bas kao sto smo se rijesili i Jurica, Stefulja, Atienwena, Kastratija, Cabraje, Leskovica i slicnih.....decko ima puno nedostataka i puno kvaliteta, sad je stvar prilagodbe i da unaprijedi svoju igru i da je digne na Europski nivo. Ako to uspije odlicno jer cemo dobiti mocnog igraca, ako ne, ciao i hvala. Ne vidim problem....Dinamo nije jedan igrac, ja sam samo za to da se ne sere po igracima nakon par mjeseci i da bi pokazali moraju neki kurac i igrati? Jel tako? A da je meni Cordoba neki ideal ili najdrazi igrac ni blizu....ima potencijala a na njemu je da se izbori, a na nama je da mu damo priliku. Na ljeto cemo znati vise. Neki su tu godinama i participiraju ko rotacije, evo Kuletu su trebale godine da eksplodira, neki nisu ni nikad eksplodirali....to je tako, ali treba im dati podrsku i priliku. Cordoba nam je vec donio 3 boda, slozit cemo se jako bitnih....
  • Droljo
    8.6k
    Ima tu okomitost i brzinu što naši baš i nemaju. Rijetko stane i pusti igrača da ga stigne te vrati loptu nazad. Ide i proba pretrčati svakoga. To nam treba
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.