• Mali Zeus
    14.1k
    Očekujem pročitati kaj ljudi kažu na njegovu igru, a ono neka predebilna prijava nekoga tko očito ima previše vremena u životu.
  • Omake
    3.2k
    Neće ga još gol, ali sviđa mi se koliko je dosad imao dodira oko peterca. Baš djeluje da jako malo fali da ga krene.
  • tp1997
    560
    Juan je sada na golu i dvije asistencije.

Do kraja sezone igrat ćemo minimalno još 34 utakmice, a možda i više ovisno o Kupu i potencijalnom prolasku dalje u LP.

Nije nemoguće da do kraja sezone dođe do 10 golova i 10 asistencija, što bi bio bolji učinak od ijednog našeg krila prošle godine.

Treba dečku dati vremena.
  • austrijanac
    4.2k
    Juan je po mom mišljenju (koje je skromno), jako veliki talent. Dolazi iz divljih regija, trebat će mu vremena prilagodbe, no kako u svaki duel ide, te kako na svaku loptu uklizuje, ja mu samo skidam kapu.

Bit će on odličan, kad ga još Bjelkan izbrusi.
  • Keyser Soze
    10.5k
    Ima 21 godinu, a fizički je zvijer. Asist protiv Gorice, asist protiv Slavena i gol Varaždinu nije loše, a tek je deveto kolo.
  • Jurki
    12.3k
    Bas mi je drago zbog njega kaj je bas on donesel 3 vazna boda.
    Ovaj gol mu bu puno znacil za samopouzdanje..
    #bitcetogajos
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Hvala bogu da je zabio ,drago mi je zbog njega . Zasluzio je zalaganjem. Vidi se da ima talent, Ali vecina ljudi ovdje je nestrpljiva kad se radi o strancima. Kad dovodimo nevalja neko iskusan ,,nemozemo zaraditi na njemu. Kad dovedemo klinca koji on jest sa svojom 21 godinom ocekujemo da bude Vinicius odmah. Jedno sam siguran ,da svi koji rade,grizu na treningu i zele napredivati to ce i postici pod Bjelkom.
  • ShanKu
    940
    Njegov alarm na mobitelu je kriv za današnji remi i točka :cool:
  • Cif
    77
    Preseravanje Bjelice na Cordobi.Totalno preseravanje
  • nemapredaje
    3.6k

Kakvo preseravanje? Pa mora se znat red.
  • Cif
    77
    hoće li onda biti kazne za Mišičevo ponašanje na tekmi ili od Ristovskog ako se mora znati red?
  • nemapredaje
    3.6k

Mišić i Ristovski su pokazali da im je stalo i da se bore za svoju momčad - pa makar i pretjerano.

Cordoba je pokazao da ga, iako je tek došao u momčad, boli kurac.
  • Cif
    77
    Zbog par minuta kašnjenja njega boli kurac?Ristovski a i Mišić se tak ponašaju jer su nemoćni na terenu a ne iz ljubavi prema klubu.A igraju svaku utakmicu a rezultati su li la
  • Krizy
    45.9k
    Zaslužena kazna za Cordobu. Treba ga i novčano kazniti.
  • masacusec
    3.8k
    Umjesto dokazivanja i nadmetanja svim silama, on fura ležeran stil kao da se nemre bez njega!
    Neno, nogom u guzicu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.