• Jurki
    12.6k
    generalno sve igrace boli kurac za klub. Razlika je. +- 10 posto.
    Jedino koga ne boli kurac smo mi idioti koji trosimo svoje tesko zarađene pare da bodrimo te zvijezdice.
    Da je svima njima tolko stalo kolko je stalo nama.. u Koprivnici bi bilo mrtvih.. a danas bi se bar potukli. Ovak jebiga sve je jasno.
    Jebe se njima za Dinamo.
  • Orc123
    8.7k
    decko se na terenu ne preserava! Cak iznenađujuce za juznoamerikanca grize i ide na svaku loptu.....kaj se radimo sveci jbt, a kakvi smo mi balkanci? Jedan drugoga bi utopili u zlici vode.....decko zakasnio i za to dobio kaznu i tjt....ni prvi, ni zadnji!
  • hardek
    3.1k
    Cordoba ima užasnu naviku da ako 15 sekundi ne dirne loptu spušta se stoperima u krilo samo da odigra dupli pas s njima. To radi od prvog dana i očekujem da će Neno to izbiti iz njega jer to krilo u ozbiljnom klubu ne može radit.

Ako ćemo iskreno, jako je "sirov" za igrača plaćenog 2 milje eura. Mislim da najbolje od njega nećemo vidjet tamo do proljeća ili čak sljedeće sezone. Mbuku ima lošije fizičke predispozicije ali je puno školovaniji igrač.

3,2,1 Orc poludi...
  • Orc123
    8.7k
    zasto bi poludio, ako nece valjati uvijek ima nacina da ga se rijesimo, bas kao sto smo se rijesili i Jurica, Stefulja, Atienwena, Kastratija, Cabraje, Leskovica i slicnih.....decko ima puno nedostataka i puno kvaliteta, sad je stvar prilagodbe i da unaprijedi svoju igru i da je digne na Europski nivo. Ako to uspije odlicno jer cemo dobiti mocnog igraca, ako ne, ciao i hvala. Ne vidim problem....Dinamo nije jedan igrac, ja sam samo za to da se ne sere po igracima nakon par mjeseci i da bi pokazali moraju neki kurac i igrati? Jel tako? A da je meni Cordoba neki ideal ili najdrazi igrac ni blizu....ima potencijala a na njemu je da se izbori, a na nama je da mu damo priliku. Na ljeto cemo znati vise. Neki su tu godinama i participiraju ko rotacije, evo Kuletu su trebale godine da eksplodira, neki nisu ni nikad eksplodirali....to je tako, ali treba im dati podrsku i priliku. Cordoba nam je vec donio 3 boda, slozit cemo se jako bitnih....
  • Droljo
    8.9k
    Ima tu okomitost i brzinu što naši baš i nemaju. Rijetko stane i pusti igrača da ga stigne te vrati loptu nazad. Ide i proba pretrčati svakoga. To nam treba
  • Ivdzo11
    4.3k
    Prema informacijama Jutarnjeg, naime, u treningu u četvrtak navečer uz bolnu grimasu na licu travnjak je napustio - Juan Córdoba. Kolumbijski krilni igrač pritom se odmah primio za nogu, te je otpraćen u liječničku službu. A da se ne radi o bezazlenoj situaciji, dokazuje i činjenica da su nam iz kluba u petak ujutro potvrdili kako je 21-godišnjak upućen na magnetsku rezonancu, nakon čega će se podrobnije znati status njegove ozljede.
  • don
    7.1k
    nisu ligamenti, dobro je
  • skener
    1.2k
    Zna li se koliko pauzira?
  • LM1995
    1.9k
    Nakon što igraču splasne oteklina odradit će dodatne preglede kako bi se znao okviran period oporavka.”
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.