• scooniepenn
    3.8k

S obzirom na pozadinu njihovih dosadašnjih karijera odnosno karijera do trenutka dolaska u Dinamo ne bi bilo realno da Max i Torrente dobiju jednako kao Mmaee. Naravno da je sada na Mmaeeu da dokaže da je on bolji igrač i igrač prevage, a oni igrači rotacije te da je ta razlika opravdana. Inače, ja sam zadovoljan i s Maxom i sa Torrenteom, ali smatram kako je Mmaee kompletniji i bolji igrač od obojice. Inače, naš najbolji deal kad je riječ o stoperima je sigurno Teo jer je došao s uvjerljivo najboljim CV-em, bez odštete i za mene je stoper koji je uvjerljivo najviše dao Dinamu u zadnjih 20 godina. Neka me slobodno netko demantira.
  • rokikaciga
    197
    Pa slažem se u potpunosti s ovim tvojim komentarom. Od prvog do zadnjeg slova (osim da je Mmaee bolji igrač...vjerujem da može biti ali nije mi to dokazao još). To svejedno ne znači da Mmaee nije preplaćen. Sve ove stvari mogu biti točne po nečijem sudu. Torrente i Max kolko tolko ispravno plaćeni - točno. Mmaee ima bolji CV - točno. Svi su oni tu negdje - točno. Mmaee preplaćen? Po meni točno.
  • Jurki
    14.9k

Za Tea se slazem u potpunosti.
    Cak bi rekel da je Teo najbolji stranac u povijesti.. naravno Olma i Dudua ne gledam ko strance, vec ko nase.
  • scooniepenn
    3.8k
    I ja sam čak na tom tragu, kad sagledamo koji su sve stranci igrali do sada u Dinamu i koliko su nam donijeli. Dudu je bio hrvatski reprezentativac pa niti ne ulazi u kategoriju stranca. Što se tiče Olma, unatoč činjenici da je kvalitativno sigurno najbolji stranac koji je nosio naš dres, mora se uzeti u obzir i kriterij prema kojem je on ovdje odigrao 2 i pol sezone pa je samim time doprinos nemjerljivo manji.
  • cibona
    4.3k
    Uvjeren sam da bismo imali manji zaostatak u prvenstvu da ga Bjelica nije nepravedno izbacio iz momčadi. Mmae je kvalitetniji stoper od Torrentea po svim parametrima, iako su obojica danas bili odlični.

Kad se samo sjetim da bi i RPG dijelio njegovu sudbinu da smo u tom trenutku imali kvalitetnu zamjenu na lijevom beku...

Bjelica se u potpunosti pogubio u drugom mandatu, toliko krivih odluka. Od robovanja imenima, šikaniranja stranaca pa sve do ignoriranja mladih...
  • Jurki
    14.9k
    Mmaee opet vrlo dobra utakmica, dapace odlicna.. izgleda ipak nije panjina iliti macak u vreci... trebaju mu utakmice.. moze biti jos samo bolji.
  • Mali Zeus
    15.5k
    Ipak nije Bob Marley napušen koji spusti štucne i zajebava se. Bio jeben što obrambeno što kad je trebalo započinjati napade. Uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
  • jedan u nizu
    11.2k
    Jel ima neki student psihologije ili biheviorizma na zoni?
    Moze doktorsku disertaciju napraviti ovdje na temi MMaee.

Prvo svrsavanje kada je dosao, imamo kapitilaca! Pa onda postaje glavni krivac lose sezone i 'tko je njemu dao loptu' jer je izbacen iz momcadi. Zatim ponovo postaje otkrice dolaskom Cannavara i vracanjem u momcad, da bi opet bio kritiziran i usput budi receno, ima skoro najvecu placu u klubu, da bi opet bio heroj a ne zlocinac!

Imam osjecaj da bi mogao biti dobro pojacanje. Mozda mu fali malo ritma i trke, ali ne sumnjam da ce se to popraviti pod novim stozerom, ipak je bio bacen van momcadi i vjerovatno je samo cekao avionske karte da ode.
    Imat ce kikseve kao i svaki drugi stoper na svijetu, ali vec je dosta puta doktorski spasavao gol (samo protiv Arsenala barem 3 vrhunske cistke)
  • blubach
    738
    Prvo svrsavanje kada je dosao, imamo kapitilaca! Pa onda postaje glavni krivac lose sezone i 'tko je njemu dao loptu' jer je izbacen iz momcadi. Zatim ponovo postaje otkrice dolaskom Cannavara i vracanjem u momcad, da bi opet bio kritiziran i usput budi receno, ima skoro najvecu placu u klubu, da bi opet bio heroj a ne zlocinac!jedan u nizu

Što je točno ovdje čudno?
    Većina ljudi će najčešće ostati pri svom mišljenju kojeg formiraju nakon prvih par utakmica.
    Oni koji su govorili da je katastrofa, 95% njih neće sad reć da je odličan, i obrnuto.
  • Droljo
    11.8k
    Većina ljudi će najčešće ostati pri svom mišljenju kojeg formiraju nakon prvih par utakmica.blubach

Obranu igraju svih 10 igrača u polju i obranu treba uigrati. Ne tupe svi treneri, od kad je nogometa, da se stoperski par mora forsirati iz utakmice u utakmicu. Delikatno je to za uigrati,.
  • NKDZ86
    2.8k
    još će nama naš samy bit virgil van dijk, ko kaj je torrente postao ramos. al to vredi samo za europu, a za hnl još moraju žganaca pojest i trčat po maksimiru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.