• austrijanac
    5.4k
    Mislim da je samo potvrdio da je Galešić prvi stoper kad odigra nešto.
  • Žan
    365
    Papire u ruke i da se ne ljubimo.
  • NVKOD
    2.6k
    Koliko god da je odigrao dobro u Ligi prvaka, jednostavno smatram da nije stoper za prvih 11 Dinama. Opet je danas zakuhao veliku šansu za Osijek, Matković ga je bez problema pretrčao i zabio gol iz tijesnog zaleđa. Uz to, loša igra nogom danas.

Kada znaš da si spor, to rješavaš dobrim postavljanjem na terenu, ali dojma sam da Mmaee niti to ne radi dobro. Na početku prvenstva je s KTC-om igrao jako dobro, a od tada je u slobodnom padu. Avanture u Munchenu, Koprivnici i na Maksimiru protiv Šarana bolje je ne komentirati. Onda odigra dobro protiv Arsenala i jako dobro protiv Milana, i opet kiks u HNL-u.

Vjerujem da je problem što ima ogromnu plaću, a da ga netko hoće uzeti, mora igrati, inače je to veliki gubitak. Mislim da nemamo vremena trpiti dječje bolesti igrača koji bi prema svemu trebao biti kapitalac, a većinu utakmica odigra ispod razine.
  • Maxova dijagonala
    3k
    Vrijedi li još ponuda Rangersa?
    Bolje je tih 840 tisuća eura godišnje donirat tovarima da imaju za struju i vodu nego trpit ovo.
  • luka modic
    706
    Nije mi jasno zašto su se ljudi nakon današnje utakmice okomili na njega,oba primljena gola nije imao nikakav utjecaj niti je imao cijelu utakmicu neki kiks,sad ekipa s foruma ocekuje od nasih stopera da stvaraju šanse,salju savrsene dijagonale i duge lopte i tako dalje,sad svi ocekuju da svaki stoper bude tehnicki nadaren kao Sutalo ili Gvardiol koji su jedni od najboljih na svijetu,nama 70 posto veznjaka i ofanzivaca nema tu sposobnost i to nam je puno veci problem od stopera trenutno
  • Zagi
    9.1k
    sad ekipa s foruma ocekuje od nasih stopera da stvaraju šanse,salju savrsene dijagonale i duge lopte i tako daljeluka modic

Pa upravo smo prodali jednog takvog. Valjda očekujemo da su prema procjeni struke ovi koji su ostali bolji, kaj ne?
  • luka modic
    706
    slazem se i ja sam davno govorio da je Max tehnicki nadareniji od velike većine naše ekipe ali ne vidim zasto bi se sad trebalo totalno okomit na Sammya bez nekih velikih razloga,momak mozda danas nije odigrao savrsenu utakmicu ali nije bio ni los da ga se sad hejta,proziva i tako dalje
  • Zagi
    9.1k
    A dragi, moramo na nekog. Izgubili smo.
    Ostali su bili solidni do jako dobri, znači Mmae i Mbuku tamburanje.
    To je tak.
  • luka modic
    706
    Kakvi god su oni,bili su duplo bolji od Kulenovića,Kule drag lik ali ne zasluzuje igrati u Dinamu i to je to
  • Zagi
    9.1k
    Bome Mbuku danas bolji nije bio od nikoga na terenu, a kamoli duplo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.