• mokoxax468
    915
    Ok sam s vraćanjem Mmaaea, a na treneru je onda da vidi zalaganje kako na treningu, tako i na potencijalim utakmicama
  • Chempers
    420

Pa kako nije? Njegov pristup i odnos prema dresu su nešto što ozbiljan klub ne smije tolerirati. Ponovilo se nekoliko puta. A nije da nešto donosi i kad je "normalan", ovo je potez isključivo radi toga što ima ugovor kakav ima.
  • Crni86
    7k
    sasvim normalno je da igrac upadne u crnu rupu. Padne u depresiju zbog neke trece stvari koji na kraju koja nije vezana ni uz nogomet. Uz njega bi onda mogli na polusezoni otpisat pola svlacione ako mu je najveci grijeh pristup.

To se sve da rjesit kroz pravi pristup i razgovor. Vidjet cemo na proljece da li je mma propuh u glavi ili ga je bjelica bzvz nagazio i postavio ga kao pedra.
  • jedan u nizu
    10.6k
    Odkud uopce info da je u pitanju njegovo zalaganje glavni razlog odrstanjivanja iz momcadi?

Mislim, mozda i je tu sve pocelo, ali ja sam cuo price da se posvadao sa Bjelicom, govorio mu da je nikakav trener i takve stvari pa ga je ovaj udaljio iz momcadi.

Mozda je manjak zalaganja u pitanju, ali sigurno svi igraci kad tad fušare na treninzima, ali ovaj se ocito zamjerio treneru i zbog jos necega.

Mozda uz novog trenera krene vece zalaganje i dokazivanje.
  • Gradjanski Dinamo
    384

Imaš informaciju kaj je napravio? Znaš točno kaj se dogodilo?
  • Zg123
    779
    Nigdje nije spomenuto nezalaganje ili nesto slicno, jedino su to provlacili forumski strucnjaci na temelju njegovog govora tijela, frizure i spustenih stucni. Vec je milijun puta ponovljeno da je odstranjen iz ekipe zbot sukoba s Bjelicom kad ga ovaj nije stavio u prvih 11 protiv BVB-a zbog cega je Mmae napravio scenu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.