• mali M
    8.2k
    Jednostavno je prepoznato moje neograničeno strpljenje i prijateljska naravvjeko1701

Ma budi iskren.. trebali su nekoga za prljav posao... Svaka organizacija upitnog karaktera kakva Zona i je treba jednog takvog... Jedino se slažem da se nisi javio za to.. takve kao ti glas prati sam od sebe! :lol:
  • vjeko1701
    16.9k
    Meni to nije tako predstavljeno, mada objašnjava zašto mi je Eduardo preporučio ovu knjigu.

543397_inkvizitor.jpg
  • emilperska
    11.2k
    2,3 glasa, vratite nam Dalibana!
  • strumfich
    338
    Nama je samo bitno da se teme otvaraju na vrijememarcio amoroso

dozvoljeno je kašnjenje od 3 minute, al' samo ako ste igrali lol do 3 ujutro večer prije
  • CastAway1986
    3.6k
    Daliban je veći stručnjak od pola onih koji se pretvaraju da znaju nesto o nogometu ..Sprdao je većinu Maricevih "pojačanja " i zato je popljuvan od većine.. Isto tako nekad je trebao prikočiti u komentarima pa bi duže opstao ovdje
  • Noel
    14.2k

Govorimo o istom liku? Frajer je izjavio da su Cordoba i Mmae jedina prava pojačanja... baš stručnjak.

Mislim lik je napisao i puno dobrih stvari, ali je pisao i puno gluposti. Lupao je di je stigao nekad i sam sa sobom se posvađao.
  • CastAway1986
    3.6k
    nikad nije rekao to..Nađi te komentare..Umjesto Cordobe je čak gurao nekog svog argentinca iz Banfielda za Mmaea da je spor i da je bio rezerva Fradija..Slazem se da je znao pretjerati
  • Pacho
    2.9k
    Dugo je i izdrzao s obzirom na to da bi mu se znala zakaciti vojska likova koji bi ga sprdali nakon svakog upisa. Ukljucujuci i za "napadanje dubine" koje se upravo prodaje za preko 20M :smile:
  • CastAway1986
    3.6k
    za većinu igraca je pogodio treba realno reci
  • Noel
    14.2k

Kažeš nikad to nije rekao? E pa rekao je. Prestanite radit mit o dalibanu.
    Screenshot-20250730-072622-Whats-App.jpg
  • vjeko1701
    16.9k
    Lik je na drugom forumu izdržao 4 sata prije nego je baniran.

S vama se možda svađao radi svojih mišljenja ali nije radi njih baniran.
  • Infinity
    19.1k
    Zazivanje vracanja trajno baniranih likova je ujedno i podrzavanje krsenja pravila foruma.
  • Krizy
    59.4k

Ne znam koliko puta moram napisati, ali evo još jedanput u vezi Dalibana.

Osam upisanih banova na svim profilima, dva puta mu je rečeno da je sljedeći ban trajni i opet jr nastavljao.

Posljednji profil mu je bio četvrti profil na Zoni (Ban, Banana, Banana 2, Daliban).

Dali smo mu i previše prilika, mislim da je rijetko tko preživio toliko banova, a rekorder je i po broju profila s kojih je pisao na forumu.

Baniran od strane pet različitih moderatora.
  • vjeko1701
    16.9k
    a rekorder je i po broju profila s kojih je pisao na forumuKrizy

To je upitno xD
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.