• serbus
    4.5k
    Evo danas sam išao tamo kupiti poklon za dječji rođendan i opet osim unesrećenih najebe mali čovjek.

Bogec od zaštitara 50plus sad lagano kruza po parkingu.
    Ja se divim mozgu koji ga je danas u podne tamo poslao da šeće među autima.
  • Dino
    3.1k

Problem je i u psiholoskim testovima ondje gdje studiras, a kud nece bit u onima za autoskolu.

Nasem kompletnom drustvu je potreban remont jer nasrecu standard zivota raste, ali mi s mentalitetom sirotinje i seljaka nismo spremni na takvo nesto.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Jel pije iko ista ovdje ekipa, jesuli godišnji krenuli. Čekam Ko zapeta puška 1.7 i pravac hr na more. Ako ima neko za preporučiti neko dobro pivo, lokalno bio bih zahvalan.
  • Infinity
    17.2k
    Preporucujem da ne pijes Ozujsku i Karlovacku, a od ljutog Maraskin Pelin :rofl:

Salu na stranu, meni je sjedalo Vukovarsko, ali ne znam koliko je cesto dolje na Jadranu :grin:
  • marcio amoroso
    39.1k
    Vukovarsko vrh.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    Meni je Kaltenberg na obali bio dobar, to vecinom piju i lokalci :lol:
    Pridruzujem se upozorenju za Maraskin Pelin, Zuju i Karlovacko, a dodajem podravkin "ajvar" (iako nije povezano). Ima dosta craft pivi svugdje sada pa ako ti cijena nije bitna..
  • Charlie Braun
    16
    Sumnjam da može Vukovarsko naći na moru ljeti, ne proizvode oni velike kolilčine.

Ali ako sam dobro polovio, ideš u Istru - imaš tamo par dobrih craftova, Bruman svakako, a i Bura Brew ok. Od raširenih imaš Istarsko specijalno, posve solidno.
  • Crusades
    14.3k
    Prije bi se odrekao alkohola nego popio Karlovačko od kad su sponzor ovima dolje.
  • Efes Pilsen
    9.6k
    cak i to na stranu, jednostavno su pali kvalitetom drasticno. Moj kum je pio karlovacko redovno, dam mu izbor Karlovacko il Paulaner i opet uzme Karlovacko.. zadnje 2 godine ga vise ni ne kupuje :lol: nogomet ga ne zanima, ali je hajdukovac rekreativno
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Dečki hvala vam puno, ja kad sam bio u zg baš sam se oduševio vukovarskim, craft piva volim probati ali mi nikad nisu bili ono tipa popiješ 4,5 sa društvom. Glava sutra Ko cocin bubanj Haha a cijena uvijek igra ulogu. Zuja i karlovačka uvijek sjednu. Ma da se razumijemo, svako pivo hladno je uvijek dobro došlo. Vukovarsko nisam našao prošle godine, pio ono velebitsko tamno,bas dobra pivčuga A pelin badelov onaj antique mi je prva liga. Charlie da istra, Pula. A ako iko bude tamo momci, prva i druga runda su moje
  • Krizy
    50.6k
    Koje vam je najgore od stranih?
    Za naša piva znamo :rofl:
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    e to stvarno nisam znao, i sorry na brzini malo čas. Do mene
  • Nema zaleđa Mikića
    1.8k
    Koje vam je najgore od stranih?Krizy

Tuzlanski pivo. Uvjerljivo najgore. Doduše meni nije strano, ali velikoj većini je.
  • Kujtim Shalla
    3.8k
    Meni je gadno sarajevsko, prošle godine ga našli u jednom dragstoru i stvarno mi nije sjelo. Pio sam i nikšićko koje mi je baš pitko, a nisam ljubitelj slatkih i obojenih piva. Meni je grinbergen tako prenapuhan a skup
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.