• BluePhone67
    4.5k
    Kako inace pratim sve i svasta tako naletio na jedan komentar od mog prijatelja koji me podsjetio na nase razgovore i na jedan tekst koji bi mozda nekad nekome mogao pomoci oko prepirke sa tovarima. Vezano za tovare, Tudmana itd..

Možete li nam ispričati koju anegdotu s njime?
    Evo jedne. Vozimo se u Kopenhagenu u autu i veli on meni: “Moraš biti predsjednik zagrebačkog odbora HDZ-a.” A ja kažem: “Ali, predsjedniče, ja navijam za Hajduk.” A on će: “Onda ne možeš biti!” I odmah me upita: “Koga onda predlažeš?” “Božu Biškupića”, spremno ispalim. Znači, nisi smio reći “ne” ako nemaš valjan razlog i moraš odmah predložiti rješenje. Od tog momenta povisio mi se rejting u Vladi. Nikica Valentić i drugi rekli su mi da je Hajduk jedini razlog zbog kojeg me je mogao osloboditi te funkcije.

Stvarno navijate za Hajduk?
    Da. Tuđman se čudio: “Kak možeš, rođen si u Zagrebu?!” Ali moj je otac Dalmatinac.

Kako ste znali da će taj argument upaliti?
    Nisam znao. Otkrit ću vam tajnu. Meni u takvim trenutcima mozak nevjerojatno brzo proradi. To mi je odlika, ali samo u takvim, “kriznim” trenutcima. Inače stalno dvojim, paničarim...

Je li bilo još zgoda?
    Naravno. Dva dana prije mirne reintegracije Podunavlja trebao sam se suglasiti da se srpskim liječnicima koji su medicinu završili u Banjoj Luci priznaju diplome, ali bez ikakve provjere njihove valjanosti. William Walker, koji je naslijedio Kleina, zaprijetio je da neće biti svečanosti mirne reintegracije ako bude provjere diploma. I kaže mi Tuđman: “Moraš i žabe gutati za Hrvatsku!” Tako sam pokojnom Mandiću rekao da učini što može, da provjeri diplome, ali jasno da to nije stigao učiniti. Evo i “sportske” anegdote. Tuđman je volio sport i smatrao je da je sport važan za politiku. Jednom mi je rekao: “Moraš pomoći Hajduku.” Ja to shvatio ozbiljno, dogovorio da Ina, HEP i HT budu sponzori, oni dali po tri “milje” i Hajduk izišao iz deficita. Pita mene poslije Tuđman: “Kaj se to događa s Hajdukom?” Ja velim: “Pa rekli ste mi da pomognem.” Naime, Canjuga me tužio Tuđmanu, da “Kosta previše pomaže”.

Cijeli tekst za citati i spremit u arhivu

https://www.google.com/amp/s/www.vecernji.hr/amp/premium/svijet-danas-ne-bi-dopustio-novog-tu-mana-odmah-bi-ga-maknuli-1245057
  • reziser
    7k
    malo slikica iz jedne zagrebačke škole

94v0mm2b5mdna281.jpg
    hsmdzq677l3h5tyz.jpg
    a1jc5zl4jh4dal2d.jpg
  • 000
    946
    Posudio sam prvu fotku :cool:
  • reziser
    7k

nema ništ badava :D
    vrati je :rofl:
    ili ćevapi :snicker:
  • 000
    946
    ili ćevapi :snicker:reziser

:up: Čim one pivice riješimo :cool:
  • reziser
    7k
    :up: Čim one pivice riješimo :cool:Cavalera

svi se sam izvlačite :roll:

di imaš godišnju
  • 000
    946
    Mislim da će biti u bircevima na Bukovačkoj.
  • reziser
    7k

ništ od stadiona? kak moš izdržat
    mene bi vuklo...
  • 000
    946

Nikakav problem dok traje daltoniziranje kluba. Već me nije bilo dugo vremena.
  • reziser
    7k

vrijeme je za povratak
  • 000
    946

Pa lepi zoki se već vratio.
  • reziser
    7k

..i kad tad će otići...
  • Bosna86
    11.9k
    Moram iskomentirati kako je Zona prestala biti mala ugodna stranica s toplom i prijateljskoj atmosferom i prerasla u nesto vece, na nama koji smo ovdje od pocetka i svima koji ce se tek ukljuciti je da zadrzimo bar ljubav prema Dinamu ako se vec u ostalim stvarima ne slazemo
  • marcio amoroso
    39k

Ljubav prema Dinamu ne samo da se mora zadržati nego se treba i širiti :love:
  • Eduardo
    22.1k
    Moram iskomentirati kako je Zona prestala biti mala ugodna stranica s toplom i prijateljskoj atmosferom i prerasla u nesto vece,Bosna86

Moram priznati da nisam primjetio bilo kakvo narušavanje atmosfere. Sve više ljudi piše, stoga je normalno da bude što više razilaženja u mišljenjima. Za sada je sve ok, a potrudit ćemo se da tako i ostane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.