• The Undertaker
    6.5k
    Najvjerovatnije da je prodaja pala pa treba napraviti nešto. Nekad se "prodavao" seks i rock'n roll, danas pravednost i uravnilovka. Sve je isto samo su teme drugačije.
  • Mali Zeus
    15.1k
    https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-stigao-u-vukovar-na-proslavu-dana-grada-cekaju-se-izjave-1583554

ovaj svaki dan ode još malo na kvasinu.

Priča o četničkim spomenicima, nije prstom maknuo kad je bio premijer.

Priča o pravima Hrvata u BiH, javno podržavao Komšića.

Naravno da je rekao da nema veze s Rusijom, odlična mi je ta njegova potreba da nas sve u to uvjeri i da to ponavlja svaki dan.

Loši nadimci, rečenice kao iz vrtića doslovno - tko je prvi počeo, lik je odličan.
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Pod hitno treba uvesti psihijatrijsku evaluaciju od strane nekoliko izvora prije preuzimanja čelnih mjesta u državi.

Ovo što se događa je apsolutno nenormalno!
  • Jaro
    8.7k
    a bome i test na droge nakon preuzimanja...
  • db-izbjeglica
    16.3k
    Slažem se...
    Nadam se da šmrče, to bi bilo puno normalnije nego da na mjestu predsjednika imamo psihički bolesnu osobu...

Normalna osoba ne može praktički svako pojavljivanje u javnosti koristiti za skandale. Čak i ako se ponekad slažem s onim što govori, čovjek na takvoj poziciji mora imati normalnu konverzaciju i retoriku.
  • Jaro
    8.7k
    upravi to... zalosno ke da napokon jedna osoba na takvoj poziciji neke stvari iznese u javnost, al onda to zamaskira birtijaskim rijecnikom i za svaku korisnu stvar prosere jos 10 nebuloza...
  • SAS1987
    15.7k
    Zanimljiva karta... EU kvalitetno financira hune.

mx1bec03sacwpgfq.jpg
  • NORTE
    13.2k
    sami su si krivi marketinški magovi iz Kraša koji su uopće i pustili tu kampanjuNORTE
    Odmah sam ovo napisao, sad vidim da na indexu ima članak "jedina greška Kraša je što se uopće upuštao u ovu kampanju".
    Sve ostalo je čisti shit, od pametnjakovića koji su to smislili, onih koji su ju odobrili do onih koji se 'zgražaju' i nabrajaju poslove.
  • Neki tip
    21.3k
    Više puta sam to komentirao, vjerojatno i ovdje, a i drugi su kojima ta pojava ide na živce.. Odlazak s utakmice prije njezina završetka, naime.

Smiju se danas svi onima što su jučer u 80. minuti i kasnije napuštali Bernabeu, s pravom naravno.

Iskreno, ja bih (hipotetski, savršeno mi je jasno da se to ne može dogoditi) otišao i korak dalje.. mislim, dalje od smijeha.

Igrač izleti na par utakmica ako dobije crveni, formalno zbog nepoštivanja pravila nogometne igre, a u suštini zbog nepoštovanja nogometne igre kao takve, jer pravila su tu da bi štitila suštinu - nogomet, igru.

Navijač dobije zabranu jer utrči na teren. Ne poštuje nogomet, nego sebe stavlja u prvi plan.

Meni je odlazak s tekme prije kraja gori i od jednog i od drugog.. Znam da zvuči radikalno, posve je jasno zašto se prva dva primjera kažnjavaju, a ovaj zadnji ne, ali osobno mi je 100 puta veće nepoštivanje igre zbog koje si došao pa i kluba za koji "navijaš" odlazak prije no što utakmica završi.

Ajd jako je dosadno, igrači ne trče, ne trude se, a utakmica posve beznačajna.. I tad mi je više fer ostati pa zviždati, vikati, ma i vrijeđati, što god, ne doći sljedeći put, a ne otići, ali ajde.. mogu shvatiti.

Ali da otiđeš s polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu, s utakmice Reala iz Madrida, 10 minuta prije kraja pri rezultat 0 - 1 (ili bezbroj Dinamovih utakmica i utakmica Hrvatske na kojima sam svjedočio preokretima, a prije toga vidio odlaske..)... Ljudi moji, to je za zatvor. Za dvogodišnju robiju, da imaš vremena razmisliti o svojim postupcima i socijalizirat se ispočetka, jer ne znaš živjeti u zajednici normalnih ljudi.

Ako ne zatvor (prođeš s uvjetnom), onda barem 10godišnja zabrana prisutstvovanja svim stadionima svijeta. Ne može, zatvoreno. Propustio si svoju šansu, javi se kad shvatiš što je nogomet, kakva je to čudesna igra.
  • Crusades
    14.3k
    i to još sve napravi navijač Real Madrida, kluba koji je samo ove sezone već dva puta ganjao rezultatski minus. I stigao zaostatak i prolazio u sljedeću fazu natjecanja.
  • Mali Zeus
    15.1k
    Ali da otiđeš s polufinala Lige prvaka na Santiago Bernabeuu, s utakmice Reala iz Madrida, 10 minuta prije kraja pri rezultat 0 - 1 (ili bezbroj Dinamovih utakmica i utakmica Hrvatske na kojima sam svjedočio preokretima, a prije toga vidio odlaske..)... Ljudi moji, to je za zatvor. Za dvogodišnju robiju, da imaš vremena razmisliti o svojim postupcima i socijalizirat se ispočetka, jer ne znaš živjeti u zajednici normalnih ljudi.Neki tip sa Zapada

Sve si rekao. Jučer si mislim mora da je posebno biti sad tamo, osobito kad su pali Realovi golovi koja je to brija bila, atmosfera, a ovi lapani odu prije kraja i još ktome kako @Crusades1986 kaže znajući da se njihova momčad itekako zna vratiti u tekmu, dapače po tome su ove sezone posebni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.