• Jurki
    12.6k
    gle prijatelju.. samo sam prenio kaj je covjek izjavil. Kak sam napisal ja nisam vojni strucnjak ni nista, a on ipak jeste. Jbg admiral je pa valjda zna neki kurac. A svakom covjeku je bitno da ovo zlo cim prije zavrsi. Rat malom covjeku kak je 99 posto planete nikad nist nije donio dobro. Nikad ni nebude. Zao mi je kaj gine mali covjek bezveze dok ce se elita bogatiti na tuđoj patnji i smrti. Ovo zlo se ne moze nikako i s nicim opravdati. Jedino bu na kraju ispalo da bu u tom zlu prosla super Amerika. A Ukrajina, Europa i Rusija ce najebati najvise. I to opet mali čovjek. Zanimljivo je to da nakon svake katastrofe bogati budu jos bogatiji a siromasni jos siromasniji.
  • og1986
    2.9k
    to je bilo pitanje semantike. Da su Rusi rekli da su u mirovnoj misiji neki bi ljudi to popušili.

Taj admiral je zadnjih par godina imao čudnih izjava ( negirao Crnogorce i govorio da su to Hrvati) pa bih njega stavio malo u pozadini.
  • Krizy
    46.5k
    Sumnjam da se nakon ovoga vraća u Sheriff pa..
  • Jurki
    12.6k
    Cinjenica je da niti jedna drzava danas nije demokratska. Ali bas niti jedna. Šačica psihopata diktira cijelom svijetu kak i kaj se bu događalo. Od svih glupih ratova, plandemija, ekonomskih kriza itd. Cijeli svijet je duzan nekoliko desetaka tisuca trilijuna dolara. Zanima me kome? Stvar je kontrole nad ljudima.
  • Nino Bule
    14.5k
    pa jedan takav psihopat je poslao vojsku na ljude koji zele svoju drzavu, ne vidim sta ti je tu zbunjujuce.
  • Jurki
    12.6k
    Putin je psihopat, ali sam na ovom zadnjem upisu mislio na psihopate koji rade iz sjene. Koji se skrivaju iza investicijskih fondova, korporacija. Oni diktiraju "vladarima" kak i kaj treba. A politicari su ko kurvice, prodaju se za par dolara. Osobno imam veci respekt prema kurvama nego prema politicarima.
  • og1986
    2.9k
    Koje su to korporacije ili ljudi iz sjene nagovorili Putina da napadne Ukrajinu?
  • Jurki
    12.6k
    Mozete me svi popljuvat komotono na forumu. I ok. Ali nebi me zacudilo da je korona trebala zavrsiti s ratom. I to ratom gdje ce se stresti cijeli svijet. Jer sav fokus se nakon dvije godine maknuo totalno s korone na rat. Bill Gates, Fauci i svi ostali koji zele namjerno popikati sve ljude na svijetu. Pri tome zgrnuti abnormalnu lovu. Pocele informacije curiti van oko ucinkovitosti cjepiva..i kaj sad ajmo slozit rat. Naravno svako ima pravo braniti svoj dom. Oko toga opce nema diskusije. Stvari se cjelokupno prebrzo odvijaju da bi bile slucajne. Kak sam napisal mozete me svi popljuvati nije bed.
  • og1986
    2.9k
    Jebeni gušteri ! :eyes:
  • Nino Bule
    14.5k
    Prevelika je to zavjera pajdo moj, utjecaj gatesa i faucija na putina je apsolutno nikakva. Da si ruske oligarhe/naftase spomenuo ili saudijce/opec pa eto oni sad profitiraju od ovog bar bi shvatio kako si to povezao, ali faucija, gatesa i putina u istoj sobi ne vidim a kamoli na istoj strani.
  • Jurki
    12.6k
    Svi su oni zapravo na istoj strani. Jbg sve su to masoni. Mislis da je vladare, premijere i predsjednike briga za njihov narod? Boli ih ona stvar. Eto kakav dokaz veci trebas.. Plenkovic.. jos malo ce biti dve godine od potresa, Zagreb izgleda skoro ko Bejrut. Petrinju, Sisak da ne spominjem. Postoje samo dvije strane. Elita i ostatak svijeta. Dao Boze da sam u krivu al nazalost bojim se da sam u pravu. Govnjari šalju svoje sunarodnjake u rat i smrt daleko od kuce. Svoje sinove nisu poslali. Pa kome je to normalno? Zar mislis da je drago onom balavcu od 18-19 godina kaj je moral otici u rat u Ukrajinu? Stotinama kilometara daleko od kuce? Vraga mu je drago. Tom balavcu je jedino na pameti di ce kaj pojebat i di ce se napit. O ratu ne misli to sigurno.
  • flexXy
    2.4k
    Putin da je neki vrhovni mason koji je u dogovoru sa amerima nebi od te zemlje u 20 godina napravio najveci shithole Europe. A kad spominjes Zagreb, grad nam je i prije potresa izgledao manje vise isto. Hrvati kao narod uvijek ocekuju da drzava nesto napravi za njih a ne da sami brinu o svojoj imovini. Ovdje treba promijenit mentalitet ljudi koji ti uostalom i biraju te "elite" poput Plenkovica.
  • Jurki
    12.6k
    u globalu i Amerika i Rusija su shithole. Amerika ima takav nakaradan sistem da je to strahota. Nikako prilagođeno obicnom covjeku. Turbokapitalizam. Rusija ima šačicu oligarha i brdo sirotinje. Slicno ko Ameri. A tko bi trebal brinuti o drzavi ako ne politicari? U drugoj varijanti nam ni ne trebaju politicari. Plenki gleda kak bu di nekaj ukral. Zapravo svi politicari.
  • Jurki
    12.6k
    Nebres promjeniti kod nas nekaj puno toga jer su kao prvo ljudi zalupani.. a Hr nema nista. Rasprodali smo sve. Banke, inu, razjebali industriju. Nemamo nista svojeg pa da mozes odjebat strance iz drzave i da kazemo idemo sami. Bez EU, bez natoa, bez tih seronja i pizduna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.