• Sajla
    22.2k
    kak to ide s Magazinskim kletima? Nekad je to bio jedan lokal na Magazinskoj cesti, sad ih ima nekoliko gdje je nekadašnjim lokalima dodan isti prefiks. Sve isti vlasnik ili princip franšize, centralizirana nabava itd.?
    Kakav god lik bio, hrana mu je dobra :lol:
  • Krizy
    74k

Koliko znam on drži par povezanih restorana, a hrana je dobra, istina. Ali lud je lik :lol:
  • The Undertaker
    9.9k
    Jel on doveo Srbe iz Leskovca da mu rade roštilj?
  • Mr Anderson
    20.7k
    Kaj nije ovaj iz Gladne oči?
  • Sajla
    22.2k
    U Magazinskoj kleti kod Autobusnog kolodvora jesu leskovčani, u Mag. Kleti fast foodu na jarunskom placu nisu (bili), a ako jesu onda imaju neuobičajen broj dinamovih stickera u lokalu :grin:
  • Mihael2305
    2.5k
    Čudim se kako nitko nije dao ideju, buffet k Vilimu, dobri su mu lungići i plate. Nit je skupo, a uz to maestro Čeki dela u kuhinji :grin:
  • Xpert1992
    760

:up:

Da da, za Stari Kotac sam cuo da je vrhunski rostilj.
  • tp1997
    2.9k
    Po pitanju Leskovčana, mislim da Kostadin Stefanović i dalje peče u Tvornici pljeskavica Kosta (originalnoj, ne onom TPK spinoffu)

Nije neko finije mjesto nego old school rupa, ali pljeskavice i ćevapi su stvarno izvrsni
  • ksapi
    8.7k

E vidis, tamo nisam bio 100 godina, treba i to obic.

Potpisujem, samo bih izdvojio raznjice tamo ko specijalitet
  • shameless86
    2k
    koliko sam ja cuo taj kosta je krenuo u kleti ovoj prvoj u magazinskoj,da bi nakon nekog vremena otvorio tpk kod vjesnika..jel otisao zbog svade ili je htio nekaj svoje,ne znam...od ostalih rostilja definitivno stari kotac(ne znam dal je ista kvaliteta kao u centru)

jel to ono kaj platis zapravo neko predavanje gdje naucis nekaj o rostilju,pa se na kraju sve pojede?
  • ksapi
    8.7k

Da, imaju i radionice svakakve, ali ovo sto sam pisao nije radionica nego samo rucak. Zapratite ih na Instagramu, stvarno preporucam svima koji vole meso
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.