• Majki2111
    4.1k
    Ne mora bit. Prvi posao nakon faksa mi je bika pokretna traka. Prek agencije svakih mjesec dana novi ugovor. 840 eur neto. Smjena 6-14 i 14-22. Evo tek na trećam poslu sam se snašao kak se spada.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Pa ne treba ti školski sat za to. Kvalitetnije ti je sat vremena sam kaj ćeš napravit nego 7 sati škole. U konačnici vjerujem da se svi najviše sjećamo onog što volimo, a ne one lekcije koju smo najduže učili
  • jedan u nizu
    14.1k
    Ajme ne opet Majki, faks i posao na traci.

Vratimo se na gemišt molim vas.

Jel stvarno gemist bio u limenci na tekmi, ili je to pitanje kao inace kakav je taj gemist iz limenke?

Koliko je kostao taj gemist na stadionu?
    I hoce li ga biti na sjeveru?

Samo bitna pitanja molim Vas! :pray:
  • Majki2111
    4.1k
    Ja sam volio učit. :chin: Mrzio sam rad rukama.
  • Dino
    4.1k

E imali smo mi jednog takvog, ali je bratu posao krenuo nevideno pa su i cijene postale malo jace. Na kraju sam sam zakrpo branik, osmirglo i pofarbo. Da ti ne velim, ne bi skuzio, ali kad se zagledas kuzi se da to nije strucnjak radio. Nasao bum nekog u nekom selu, takvi su najbolji :rofl:

Aktivna pjena ti je u principu pimpac. Najbolje ti je pogledat mozda od Sonaxa, oni imaju dosta velik izbor u Hrvatskoj. Kupi uz to i nekakvu spuzvu od mikrofibre (mozes doslovno onu za prat podove). Najbolje ti je prvo komplet smocit auto, onda sampon za ta prljavija mjesta, preko toga aktivna pjena, i onda moras dobro izribat s mikrofibrom. Nemoj nista drugo koristit jer ce ti izgrebat lak i dobit ces onaj efekt kao da ti lak ima hrpu kruznica po sebi.
    I za felge ti je isto dobar od Sonaxa sprej za mascobu. Smocis felge, stavis sprej, pustis malo da djeluje, preko toga aktivna pjena, istrljas i isperes.
  • Majki2111
    4.1k
    Čemu negodovanje? Jesam ja ikad rekao na neku temu da ne valja ili da je naporan? @Droljo me označio.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Pa jel ti treba škola za to? Moš čitat knjigu koju želiš i nakon par sati krumpira. Jebemu ne trebaš ni krumpir, moš bit na imanju i drkat po web dizajnu s laptopa. Samo kaj nažalost mlade nisu upoznali sa opcijama koje postoje nego eto moraš na faks
  • Marktwain
    660
    Fala Dino, guglao sam i taj Sonax mi je bio na prvom mjestu.
    Probat ću tako kak si opisao, nadam se najboljem. :grin:
  • Majki2111
    4.1k
    Pa razlika je velika. Što je nivo znanja veći, manje je didaktiči obrađenog mateirijala. Plus koncept nastave nike valjda nastao jer je bilo nepotrebno.

A kajbse drugih knjiga tiče naravno. Pa počastio sam se za 60 eura udžbenikom jer mi je sjela plaća. Pa sam kupio tu novu knjigu o financijama pa čitam. Al buraz da čitam 1200 stranica organske kemije bez predavača nema šanse.
  • Hnlovac
    2.7k
    majki jesi li radio za gospodina kljestica

pa nemres ni bit u kontaktu s fiktivnim likom iz crtića
  • Majki2111
    4.1k
    Nemam ti pojma. Nisam bio u kontaktu s vlasnicima nikad još.
  • Sajla
    11.1k
    zafrkava te, Klještić je lik iz Spužva Boba :rofl:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.2k
    Plus koncept nastave nike valjda nastao jer je bilo nepotrebno.Majki2111

Bilo je potrebno, za radnike na traci da se nauče repetitivnosti i poslušnosti. Nešto što nisu imali kao čobani
  • Majki2111
    4.1k
    Pa znam. Gledo sam :cool: Spužvaboba. Skužio sam da je metafora.
    Iz tog oblika nastave su nastali i drugi stručnjaci...
  • mali M
    8.1k
    Na temi o Dinamu o gemištima u limenci, na temi o Šanku, o školovanju :lol:

Evo ja ću vam reć!
    Probao sam taj gemišt u limenci, ali ne na stadionu. To je nešto najužasnije što sam popio i sramoti ime gemišt po više stavki! To je nekakav razvodnjeni kiseliš koji ima dva mjehurića u sebi koji imitiraju CO2.

Tu se @Majki2111 uključi a ne na glupe teme o školovanju!! Objasni nam zašto u tom gemištu u limenci ima tako malo mjehurića! Koliko konzervans u toj limenci utječe na kiselost tog gemišta i zašto tu ti Majki moj ne vidiš prostor i napraviš jedan vrhunski nektar u limenci koji bi proslavio Dinamovo ime!
    Tovari bi imali jogurt, a mi "Dinamišt" u limenci! GORILO BI SVE!!!
    Majki više od ovoga ti nemogu dati, dao sam ti vrhunsku ideju, poklonio sam ti ime branda, to bi ti neko naplatio milione!! sve je na tebi, uzmi novac, ja samo želim da na limenci ispod Dinamišt siiiiitnim slovima piše by Mali_M

Molim @Droljo da ocjeni ime branda kako bi imali i odobrenje vrhunskog degustatora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.