• jedan u nizu
    13.8k
    Mi se otusiramo, operemo kosu, spricnemo parfemom i uzmemo prvu pristojniju kombinaciju iz ormara, pola sata posla.NitkoBitan

cuj ovog metroseksualca :lol:
  • Majki2111
    4k
    Ma nije. Pretjeruješ. Evo bio nedavno na cugi s curom u srednjim 30ima. Normalno došla. Nište preuređeno. A i iskusna cura se sredi za 15 minuta. Pa ne ide na šminkanje pa da tretman traje čuku vremena.
  • Peškaman
    7.3k
    Jedno obično poslijepodne na Zoni :lol:
  • Tvrdica McTvrdi
    750
    Nije stvar očekivanja, naravno da ti moš kupit sebi majicu za 100kn, to su samo pokazatelji da je spremna biti s tobom čak i ako ne nosi nikakav materijalni ili reputacijski benefit, dapače čak ima i "trošak". Next level je kada samo nešto zašije, isplet itd
  • Droljo
    17.7k
    A nije vam se dogadjalo da se na prvom dejtu nasajbate ko majke i da oboje platite po 15 tura?Infinity

I još ju žicam da mi tipla cugu ujutro jer nemam više love :blush:
  • don
    13.9k
    @Marley gleda, promatra, lajka i šuti :lol:
  • Juznjak
    4.2k
    Drugi dejtPaggini

Ajde ne seri da dođeš do tu
  • Paggini
    55.9k
    Jedino ako se sjetim na prvom dejtu spomenuti da sam moderator na Zoni Dinamo
  • Marktwain
    546
    Ako na to padne, ženi ju odmah. :lol:
  • Paggini
    55.9k
    "Slušaj bebo, šta te zanima, evo imaš priliku pitati moderatora Zone bilo šta eto, ajde reci"

"Je, Beljo je pri kraju, to racunaj rijeseno tako mi kažu moji Zona izvori u inboxu"

"Ma kramarić ti mrzi Dinamo ko ga jebe kužiš, a to ti kaže moderator Zone"

"Nećemo odbanirat Dalibana"
  • Marley
    4.3k
    Ne znam od kud ta teorija da muško mora bit prvi, alfa mrga, da mora sve znat, baratat svime, alati, okretan itd, jači, višlji.Majki2111

Pa ne znam... prirodno je?
    Ne mora sve to sta si naveo, nikakav alfa mrga, ali naravno da ON treba biti jaci. Mislim fakat nisam zadrta po tom pitanju, ali nije mi bas privlacna pomisao da mi frajer donese teglicu krastavaca da mu otvorim.
    I vislji naravno, 10 cm minimalno, 15-20 idealno :rofl:

ma presutjela bih, ali posto je Majki uspio doci do Atenjana i Slavena... nisam mogla :grin:
  • Tvrdica McTvrdi
    750
    Nećemo odbanirat Dalibana"Paggini

I onda kad ona ispadne Daliban :grimace:
  • jedan u nizu
    13.8k
    10 cm minimalno, 15-20 idealnoMarley

Izjava koja je vise razveselila sve clanove zone, nego vijest da je Boban dosao u klub!!

10 CM JE DOVOLJNO EKIPAAAA!!!
  • flexXy
    2.9k
    I onda kad ona ispadne Daliban :grimace:Tvrdica McTvrdi

He was a Paggini boy, she was a Daliban girl
  • Dinamosaur
    2.2k
    Da se dotaknem poljoprivrede, najbanalniji primjer, kod nas potičeš parazite. Daš mu poticaj za sadnju nečega i najčešće se kurca ne provjerava kaj radiš s timcrophantom

Laž.
    Osim ako si dobar sa nacelnikom iz HDZ-a. Tu su sve opcije otvorene
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.