• Droljo
    11.9k

Ovo je jesi ili nisi frende....
  • rioda
    6.6k

Bome, baš malo čitam, zaboravio sam na njega. Došao na preporuku Prosinečkog, na kraju mu raskinut ugovor jer je pio do jutra i dobio batine :rofl:
  • flexXy
    2.6k
    Došao na preporuku Prosinečkog, na kraju mu raskinut ugovor jer je pio do jutra i dobio batinerioda

Nisam znao da je preporuka od Prosinečkog došla, sad stvari imaju smisla. Al kad se sjetim da je prvi intervju bio da se navijači ne brinu jer je on obiteljski čovjek.
  • Dinamosaur
    1.9k
    @NitkoBitan https://www.glaspotrosaca.eu/ankete/anketa-1/

Pogurajmo Tommy do vrhaa..

4.97% slabo
    Ima ih malo kod nas

Ps.na kraju krajeva-ovo je samo neko ruganje dok smo svi skupa u istim govnima, nemamo taj tommy al imamo ove druge, isti qrc
  • jedan u nizu
    11.3k
    Meni su ti bojkoti bezveze.
    Ajde prvi je bio ok, poruka poslana, ali ovo daljnje nema efekta niti ce uspjeti kako ljudi misle.

Ljudi su stoka. Bojkotirat ce jedan dan, ali ce dan ranije obaviti soping i to jos veci nego bi inace, samo zato jer u petak nece ici. Pa ce doci subota, i tad ce svi nahrliti jer pazi, dan ranije se nije radilo, a ned se isto ne radi, pa tko ce prezivjeti to?!?

Navika potrosnje i sopingiranja je prerasla u nesto sto je ljudima veliki dio zivota. Dugo sam radio u retailu, zena trenutno radi tamo, a i znam jos dosta bliskih ljudi koji su u retailu. To je strasno nesto.
    Ekipa dode na badnjak, kupuje gluposti, poput daske za wc, plasticnih posuda i cipsa. Da je komad mesa, brasno, krumpir, povrce razumio bih, ali ovakve gluposti .... i onda se hrpetina, ali hrpetina njih nade pitati na blagajni ''jel radite sutra'' .....
    Ne znam sto bi je apsurdnije od toga. Cinjenica da na BADNJAK pitas jel radite sutra. Ili to sto vec znas da ces sutra u soping iako si danas vec u ducanu. Pa kupi danas jebemti sve.

I to je tako onda cijelu godinu.

Osobna potrosnja raste iz godinu u godinu, i dok je tako, cijene ce rasti.
    Kao sto rastu cijene nekratnina. Rast ce dok god je potraznja veca od ponude. Tek kad pocne stagnirati ili padati potraznja, tada ce i ponuda biti bolja.

Bojkot trgovaca ce uspjeti jedino ako vecina ljudi dugorocno uspije smanjiti svoju potrosnju.
    Odi u ducan, kupi neophodno, kupi meso, voce, povrce i nesto mlijecnih proizvoda i higijenske potrepstine i to je to.
    Napravi popis za ducan i kupi sto ti je na popisu.
    Nemoj otici u ducan radi kruha, mlijeka i krumpira, a zavrsiti za racunom od 200 eura jer eto, bilo je na akciji.

Kad god neplasnski odem do trgovina, ili nabrzinu, uvijek zavrsim sa vise stvari koje nisam planirao kupiti. A poprilicno dobro prepoznajem marketinske trikove i lazne akcije pa izbjegnem takve stvari.
    Ali kada napravim popis, doslovno kupim ono sto mi je na popisu i ne izbijem si 100 eura vise iz dzepa.

p.s. totalno podrzavam odlazak u Slo tko moze i tko je blizu. Taj efekt mi je puno bolji od kvazi bojkota odredenih trgovina ili odredenih dana u tjednu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.