• Jos-Optimus
    5k
    pa dobro onda, lik kojeg ignoriraš i kojem si odgovorio ti je objasnio zašto sereš, pozz
  • Laugreano
    3.8k
    Za Milan smo ti odgovorili. A iz uefe je otisao jer nije htio sudjelovat u podmuklom mjenjanju statuta, kako bi si Čeferin produzio mandat, koji mu je po tadašnjem statutu trebao bit zadnji.
    U oba slučaja je pokazao da ne podilazi i ne mrsi muda nikome, i drzi do svojih moralnih načela.

Drugo, ako ti je problem kad se netko razilazi sa klubom. Navedi mi jednog trenera ili SD, kojeg bi htio ovdje, a da se nije razisao s nijednom klubom. Jer ako se ikad razisao znaci da ne valja. Npr Mourinho je kurcina jer se razisao sa dosta klubova već.

Svaki put me fascinira sa kakvim glupostima manipulirate, samo da se sere.
    Pazi, Boban ne valja jer se razisao sa Milanom i Čeferinom. Strašno!
  • dis
    35
    Koji je smisao da Zajec bude još predsjednik? Sad kad je šiščenje mislim da je red da i on ode. On kao da se trudi naštetit Dinamu jedno govori drugo se radi... Idealno mjesto za Bobana
  • DrawTube
    6.7k
    Meni je potpuno jasno ovo medijsko orgijanje

Ono, imaš klub koji je 20 godina harao HNLom, koji će unatoč odličnoj financijskoj situaciji i furioznim startom u sezonu (kada smo očekivali zavrsit na +15) vjerojatno izgubit titulu od kluba koji je pred bankrotom ili kluba koji je prodao pola momčadi, a uz sve to imaš predsjednika kluba koji je neograničen izvor izjava za flame članke, doslovno rudnik zlata kao Joe Biden

Klub odjednom gubi 3:0 od klubova sa 15x manjim budžetom, skoro svaku tekmu završava s bakljadom (što nije ni loše da bar malo uspori moguću sramotu na terenu) a navijači koji se kunu da su najveća gospoda počinju kmecati i biti nesnosni čim zaskripi prvu godinu, te se nastavljaju podjele

Uz sve to uzmi da ti barem polovica, ako ne i 75% čitatelja želi da se navedeni klub ugasi, a uz to imaš i novinare koji su dolaskom demokratizacije izgubili dio kolača pa se i oni pridružuju pljuvačini kluba

Kažem, očekivao sam i više orgijanja, koje smo ovaj put, bojim se, zaslužili
  • Patak
    3.3k
    Za Milan ste odgovorili kratkom rečenicom izvučenom iz Bobanovog razgovora za medije. Ovu drugu stranu niste naveli. Ima i on svoju priču vjerojatno. Uglavnom ni Boban ni Gazidis nisu vlasnici Milana, a Gazidis je tamo boravio dvije godine dulje od Bobana, dakle njegovoj varijanti su više vjerovali.

I Čeferin je dulje opstao nakon razlaza s Bobanom, očito su i njemu više vjerovali nadležni.
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    Ne znam za druge, ali meni je ova situacija u klubu ista kao proslogodisnja kod tovara, isto smijenili 3 trenera u sezoni, lutanja sa sportskom politikom kluba, ozlijede vaznih igraca, slabi rezultati na proljece, pomocni trener vodi sve utakmice do kraja prvenstva...
  • Patak
    3.3k
    Upravo sam mu objasnio zašto ti je šuplje objašnjenje oko Milana. A sa "sereš" si samo dokazao da sam te stavio na ignore iz opravdanih razloga.
  • Jos-Optimus
    5k
    Boban je sam otišao od Čeferina, a iz Milana ga je najurio Gazidis...mogao se vratiti sudakom odlukom, kao Maldini, ali nije išao za tim. Eto, sad otkantaj s tim da Zvone nije dovoljno dobar
  • Danko
    1.9k

Točno, još fale stolice na tartan stazi ali bit će prilike, već u subotu.
  • Patak
    3.3k
    Otkantaj ti s glupim argumentima.
  • Jos-Optimus
    5k
    nema potrebe za tim...i jako me loše ignoriraš, ako mogu primjetiti. A sad dosta, bez spamanja
  • Patak
    3.3k
    Netolerantan si, vrijeđaš i ne podnosiš tuđe mišljenje. I bezobrazan si. Argumenti su ti šuplji, a s obzirom da si ti uletio u raspravu onda i odustani i ne spamaj. Ubuduće ako imaš svoje mišljenje napiši ga, argumentiraj i to je to. Ja ga neću pročitati ali netko možda hoće.
  • Jos-Optimus
    5k
    ovo zvuci kao uglađena verzija Mamićevog vrijeđanja. Argument mi je doslovna činjenica, a to tebi nikad nije dovoljno i tako zatupiš protiv mase uvjeren u svoju svetost.
  • Paggini
    44k
    E @Patak i @Jos-Optimus, obojicu sam već upozoravao za ovo smaranje cijelog foruma s vašim raspravama, ili prestanite i sad i za ubuduće ili ću svaki put bez pogovora obojicu slati na hlađenje jer mi je i vas dvojice već dosta
  • Malesnica
    56
    Pozdrav, htio bih pitati ljude koji su upućeni u stanje kluba. Zašto se nitko ne može preko medija ili press konferencije obratiti i pojasnit situaciju za nas koji nismo upućeni skroz i zanima nas jer nije problem pogriješiti, to svi radimo na dnevnoj bazi, nažalost, ali je problem ne priznati svoju pogrešku i biti tvrdoglav te ponašati se kao da je klub nečije privatno vlasništvo. Po meni sa šutnjom samo još više "dolijevaju ulje na vatru". Ništa zlonamjerno, samo me zanima :)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.