• OBIGB
    840

Uprava ostani…
  • NitkoBitan
    24.7k
    Igraci imaju dva zadatka do kraja sezone - pustit Rijeci na Maksimiru i oderat tovare dolje.
  • vlatkomarkovic
    638

To ti je tak u životu kada nemaju kontraargument na tvoje kritike onda krene vrijeđaona i prozivanje Mamicevcima...
  • don
    12k
    igrači, patite, osjećajte susramlje, jad i nadan se da nećete od sramote moć izać iz kuće.
  • Jaki991
    269
    Čekamo junake sa izjavama, navodno će tamo zadnja dva, tri kola pred kraj napokon skupiti glave i početi igrati… ajmo dečki, vjerujemo vam ovaj put
  • javolimtebejako
    2.1k
    ova ekipa ne moze oderat bjelovar
  • Praskaton
    4.1k

Daj stari odgovori na pitanje baš me zanima nigdje to nisam čuo.Odakle info da Fabio nije Maricev izbor?
  • Socrates
    186
    Daj alternativu majstore…OBIGB

Privatizacija. Jedan gazda koji daje svoje novce i sam snosi odgovornost kako za uspjehe tako i za neuspjehe. Preveliki novci su u igri u Dinamu da bi odluke donosili profesori s ekonomije, sin vlasnika pivovare i bivše vlasnice Olivala, čovjek koji je bio u penziji 15 godina i ostatak ekipe koji se u nogomet razumiju kao Marica u krivi muški spolni organ.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    i sam snosi odgovornost kako za uspjehe tako i za neuspjeheSocrates

Kome ce snasat odgovornost ako je njegov klub? Sam sebi?
  • Nolifer
    10.3k
    kakve maske lik, rijetko tko ovdje je za povratak onog kretena ali ovo ne valja. Kako vam nije jasno da ne možete uvijek biti optimisti. Ovo je sramota od nekih u upravi do stožara i igračaFrodoJePurger

Vidis da je sve okej i da nema sekiracije. Pa kakve veze ima ako smo i treci? Mislim da nema sramote i da su tamo sposobni i iskreni Dinamovci. Tak da nema problema...
  • Marktwain
    214
    Ako ima love, boli ga kurac hoće li godinu, dvije tri biti bez naslova.
    Jebala te privatizacija.
  • Fan
    893
    Kako maske padaju :lol: :lol: :lol: :lol:

Pola vas bi vratilo neke u klub samo da budemo prvaci
    Crusades

Točno sam ovakav sramotan komentar čekao.
    Znači ako se kritizira (s pravom) nešto što je u suštini sjajno (demokratski izabrani ljudi), automatski si Mamićevac i jedva čekaš da Dinamo izgubi.
    Ja ću na posao u ponedjeljak (možda uzmem i GO zbog ovoga) doživjet salve ismijavanja koliko pred drugima branim Dinamo i životom ga čuvam. A koliko god Dinamo bio loš, svaku tekmu ću gledat, il uživo, il na telki, nedvojbeno. Ali da želim gledat ovo smeće, ne želim, al jbg, sadist sam.
    Ali zanimljivo, da se vratim na temu, nitko nikad ne bi pomislio na to (od ovih hardcore navijača) da nekad jednostavno neke stvari ne kliknu i nisu dobre i da se zbog toga želi promjena, također demokratska, ali s više pameti i znanja. Što ćemo točno dobit od toga da se ovi ljudi uče na Dinamu i da ćemo sigurno bacit još koju sezonu u vjetar?
    Ljudi nemaju pojma što rade, većini je to prvi susret sa ovakvim divom, za koji mnogo ljudi živi...Zašto bi itko branio ove ljude i davao im još koju šansu?

E sad, ne znam dal je papastrumf ili deda (netko od njih dvojice), jednom napisao komentar u smislu da se kvalitetnijih i boljih ljudi od ovih može nabrojat na prste jedne ruke koji bi došli u Dinamo...e pa gospodo, ako je tako, onda smo u teškoj banani.
  • OBIGB
    840

OK. Apsolutno sam protiv toga. Da li je ovo zajeb teški? I više od toga. Platila se skupa cijena tranzcije i očito će se plaćat još dugo dok novi SD ne počisti MM sranje.

Taj jedan gazda može griješit identično i sjebat klub više ili manje. Privatizacija nije garancija donošenja ispravnih odluka.

Uprava je napravila najbolji potez kad je došla na štih. Makla SDa, e sad, gdje je novi, valjda tu negdje.

Ljudi koje si naveo (izuzev Zajeca koji je bio u koordinaciji s MM) nisu dovodili igrače koje svi više manje definiraju kao problem. Doveo ih je SD kojem su oni dali povjerenje. A njega više nema.

S ovim vremenskim odmakom, vidljivo je da je u 9-10 mj MM morao biti smjenjen. Bilo je to vidljivo većini, ali se dalo SDu prilika da ispravi neke stvari i zajeb.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.