• Mali Zeus
    16.2k
    Pa dobro, jeste vi normalni? Al evo ozbiljno. Kakvo stanje uma moraš imati da ti je TO prva pomisao vezana uz ovu priču?vjeko1701

Moja misao također.

Koji kurac.

Nije me bilo od Rijeke i čim sam svratio vidim ovo ludilo.
  • vjeko1701
    13.2k
    Moja misao također.

Koji kurac.

Nije me bilo od Rijeke i čim sam svratio vidim ovo ludilo.
    Mali Zeus

Nije me lako iznenaditi al da mi je netko rekao da ću večeras ovo pročitati na Zoni Dinamo mislio bi da me ili trola ili da je na teškim drogama.

Ja sem šokeran! Absolutne šokeran!
  • Bosskovitz
    15.7k
    [

Kakva Barcelona, Mliječni put nam je granica. Nećeš nikada doći do ulaznice kad se vanzemaljci krenu učlanjivati, a to je zapravo tajni plan iza svega ovoga.
  • Tongo Doumbia
    6k
    Kolegi, koji engleske frazeme valjda ne ubacuje samo u ručak, se sad u njegovom stilu može spočitati hrvatski ili nehrvatski stil govora obrnuto proporcionalan s Dinamovštinom, pa bi to s odgovorom na odgovor odvelo gdje ne treba. A već je otišlo gdje ne treba, da se ne lažemo.

Uglavnom, meni je normalno da postoji skepsa oko ove odluke. Očekivano je da se preispituje to kad gotovo sve vodi do komercijalizacije i konzumerizma, sve se gleda kroz prizmu brojki, prodaje i analize tržišta… Ljudi imaju skepsu oko Wolt i Bolt bojne i strahuju za budućnost.

Baš su čudne ovakve ovakva pitanja u 2025. kad raja vidi što se okolo događa. I baš je čudno da strahuju za jedinu iskonsku, istinsku i pravu hrvatsko-zagrebačku stvar koja je ostala u spomenutom gradu. Za Dinamo.
  • vjeko1701
    13.2k
    Ne nosi Spock bezveze plavu uniformu.
  • Facke
    5.4k
    Pa gde je problem da se neste uclani u klub bez OIBa?! Stvarne se bum svakakvih gluposti nacital. Uclanili se budu ovak ionak vecinom nasi ljudi teri imaju naprimjer austrijske, njemacke drzavljanstve.

A de je problem da se naprimjer uclani neki kinez (ko onaj simpaticen teri je dal intervju prije Chelsea), ili neki japanec?! Neki upisi mi stvarne nisu jasni. Cega vas je strah? Da bu neki stranec zel kartu i sel si na zapad ili na sjever gore? Pa kakve su te gluposti ljudi.

Pa i ja sam ko hrvat clan v njemackem klubu u terem treniram i igram nogomet i placam im godisnju clanarinu. Kaj ja sad to nebi smel el nemam njemacke papere? Najte motati ljudi.
  • Navijač Dinama
    9.4k
    Nećeš nikada doći do ulaznice kad se vanzemaljci krenu učlanjivati, a to je zapravo tajni plan iza svega ovoga.Bosskovitz

Dobra dobra, nego reci mi jesi fore, poštapalice, ideju za sarkazam i ironiju učio na filozofskome fakultetu u Osijeku ili?
  • vjeko1701
    13.2k
    Ako se ova odluka implementira i ako se u prvih godinu dana na temelju iste u Dinamo učlani više Azijata izvana i više imigranata indijskog i nepalskog podrijetla od Hrvata iseljenika, građana BiH i stranaca poput Slovenaca ili Albanaca ja ću osobno štrajkati glađu ispod zapada sa transparentom "Dinamo Hrvatima!"
  • Tongo Doumbia
    6k
    Pridružim se kolega!

Samo se nadam da neću biti optužen za rasparčavenje ideja o ustaškoj ideologiji…
  • vjeko1701
    13.2k
    Baš su čudne ovakve ovakva pitanja u 2025. kad raja vidi što se okolo događa.Tongo Doumbia

I samo dodatak, jedno je istaknuti moguće neželjene posljedice ili moguće izrabljivanje tako nečeg od treće strane iz kojeg god razloga a drugo je implicirati tako nešto kao primarni cilj iza ove odluke.

Jedno je oprez, drugo je paranoja.
  • vlatkomarkovic
    513

"Samo radi drugih koji ovo čitaju, a možda nisu upućeni u tvoja sranja - ne otvaraju se nikakve rupe u zakonu. To je obična laž."

Kao prvo i osnovno ti si rekao da je potrebno imati OIB da budeš član kluba zakonska tehnikalija, a ne ja...

Kao drugo stvaranje grupe ljudi koja financira drugu udrugu, a članovi te grupe imaju skoro ista prava članovi udruge, ali zbog zakona ne mogu ući u udrugu je ono textbook iskorištvanje rupa u zakonu.

Kao treće ja nemam ništa protiv da se omogući našim ljudima u inozemstvu sudjelovanje u Dinamu, ali ovaj pristup je lakrdija, postoje pametniji način nego otvoriti floodgate. I mogao je klub iskomunicirati koga se cilja ovim projektom.

Kao četvrto, ja mogu, teoretski, sutra poslati 20 000 eura u Indiju, učlaniti 1000 Indijaca i onda preko njih forsirati svoja mišljenja jer imam sva prava osim glasačkih, što sam shvatio da ti je žao da klub ne može dati, pa bi onda jednim udarcem manipulirao izborima.

Kao peto molim te ne piši da pišem sranja, imajmo dozu kulture.
  • The Undertaker
    7.2k
    Neka se učlanjuje tko hoće i tko želi, Nepalac, Kinez, Srbin, Hrvat, svatko tko ima neki svoj razlog biti članom.i navijačem Dinama. Nije članstvo u Dinamu ekskluzivni klub u koji se ulazi na temelju mjesta rođenja i podrijetla već zajednica svih onih koji vole Dinamo.
  • vjeko1701
    13.2k
    Kao četvrto, ja mogu, teoretski, sutra poslati 20 000 eura u Indiju, učlaniti 1000 Indijaca i onda preko njih forsirati svoja mišljenja jer imam sva prava osim glasačkih...pa bi onda jednim udarcem manipulirao izborima.vlatkomarkovic

Kako? Koja prava? Kakva manipulacija?
  • vlatkomarkovic
    513

"kakve to veze ima sa SD-om, jedno uvjetuje drugo?
    zašto ti je to smiješno, nije mi jasno?"

Pa ima jer se bavimo glupostima, iskreno volio bi da naši iseljenici mogu sudjelovati u klubu, dapače dao bi im sva prava, ali ne na ovakav način.
    No mislim da bacanje ove teme u ovakvim trenucima za klub je samo prebacivanje očiju javnosti s bitnih tema na nebitne. Tipa što nemamo SD-a i da moramo nešto napraviti da u trenucima kada se lomi sezona ova degeneracija dolje vrši pritisak na suce da nastave svirati za njih.
  • Socrates
    159
    Možemo li se i dalje smijati Hajduku kako imaju fiktivne članove jer mogu učlaniti koga ili što žele?

Vidim da se ovo radilo, između ostalog, zbog ljudi kojima je tlaka ishodovati OIB. Ako je nekome tlaka ishodovati takvu stvar, a ima pravo, zar mislite da će mu se dati učlaniti u Dinamo? Ili je to možda prilika za izlet Silviju Mariću preko bare na račun kluba?

Veseli me vidjeti da su ipak skupljene ruke za promjenu statuta. Ne znam samo što se čekalo s radnom skupinom za statut godinu dana...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.