• pešća
    47
    Vrlo posten i ujednacen kriterij kaznjavanja klubova zbog navijaca u derbiju. Kakva se to poruka salje? Gadaj domace navijace bakljama, prekini utakmicu na 10 minuta i neces proc nista gore od domacih navijaca kojima je vecina baklji izgorila na tribini?
  • zg041
    236
    tko je brojao baklje?čička više nema među živima
  • sarenicvjetic
    49
    Dobro je što Cannavaro voli mlade igrače, ne boji se uvoditi ih u igru. Važno je da nikakvog diktata nema. Kao i njegovi prethodnici, Cannavaro uživa slobodu u komponiranju momčadi. Koga prepoznaje kao rješenje, tko mu se ističe na treninzima, njega šalje na teren - zaključuje Zajec.

Prvi april prije prvog aprila
  • The Octopus
    148
    Cesto domacin dobiva vecu kaznu jer nosi vecu odgovornost kao organizator
  • Droljo
    13k

Zašto smo onda dobili manju?
  • The Octopus
    148
    Ne znam, nisam citao ali sam odgovarao covjeku gore. Vjv su napravili dovoljno prekrsaja da unatoc tome dobiju vecu kaznu ali klub je sigurno kaznjen zbog organizacijskih propusta
  • NORTE
    14k
    Zašto smo onda dobili manju?Droljo

Zato jer domaći navijači nisu pobacali 20 topovskih udara i sve baklje na tartan.
  • gledatelj
    739
    Sportske zadnjih par dana izbacile 10 članaka o Zajecu i o tome da se ne zna tko pije tko plaća. Koda samo lupaju copy paste i tko će više toga nadrobit. Djeluje kao neki dogovoren napad
  • Mali dioničar
    16.9k
    Dinamo je financijski stabilan i bez igranja LP.sport

I ja sam financijski stabilan ako mi mjesečni prihod padne sa 4.000 EUR na 2.000 EUR, ali ne mogu imati isti životni stil.
  • NKDZ86
    3.1k
    0 članaka o Zajecu i o tome da se ne zna tko pije tko plaća. Koda samo lupaju copy paste i tko će više toga nadrobit. Djeluje kao neki dogovoren napadgledatelj

naravno da je sve dogovoreno...ko to ne kuži, puši fore i spinove....
  • pešća
    47
    80 milijuna eura prihoda a nikad manje besplatnih ruckova i insajderskih informacija dostupnih na tacni, i ja bih bio nervozan i nezadovoljan da sam novinar. Vrlo se lako "sveopci raspad kluba" transformira u rezultatsku krizu koju ce Dinamo na ovaj ili onaj nacin prebrodit.
  • Marley
    3.2k
    Kakvo negodovanje na Galesicevu kaznu ajooooj :rofl:
  • rioda
    7.3k
    24sata: Kako nam kažu, Petković je prilično nabrijan uoči povratka na teren, fizički je u dobrom stanju. I njegov bi povratak mogao promijeniti gard, krvnu sliku cijele momčadi. Petković prema pričama suigrača “leti terenom”, spreman je za veliki povratak. Kao i Mišić. A Dinamo za taj dvojac i dalje nema zamjena...
  • fakin
    79
    A Cannavaro danas izjavio da Petković nije blizu povratka i da je na klupi radi atmosfere. Tko tu koga?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.