• ElDorado
    1.2k
    to si ti poslozio pozicije? Mbuku lijevo, Franjic lijevo?
  • Krizy
    49.4k
    Mbuku je u karijeri najviše igrao lijevo pa sam ga tamo stavio kad je tek došao, ovo sam kopirao.
    U međuvremenu je kod nas igrao desno.

A Franjić će, pretpostavljam, bar na pripremama igrati dosta i lijevo jer imaš njega, Perkovića i Oliverasa.
  • Pesca90
    65
    Nebitno kada kome počinju rokovi,ne može se prijaviti,tj zamijeniti igrače dok se ne završi prva faza
  • masacusec
    4.3k
    Prebrzo se kod nas brise pod s zvijezdama. Bljedi jer ekipa bez njega izgleda ko kurac? Cestitam.Efes Pilsen

Blijedi jer ne djeluje više kao vođa, blijedi jer nije konzistentan u igri, blijedi zbog misterija "povijesti bolesti", a nakon smjene trenera katarzičnog ozdravljenja...
    Narasla su mu previše krila koja su mu podrezana. Dao je dosta toga Dinamu, jedan je od naših najboljih igrača, no isto tako svoje je frustracije liječio na Dinamu. Postao je svojevrsni uteg momčadi jer je "privatizirao" napad te ma taj način "otjerao" odlične napadače iz kluba. Nije to onaj petković iz doba Petković-Oršić.
    I ne, ne navodim sve ovo zbog njegovog lizanja pakšua perasici i njezinoj bagri.
  • don
    9.1k
    i kao takav, najbolji igrač Dinama je Bruno Petković, pa jedno misto prazno, pa Baturina.
  • jakov1
    351
    nije konzistentan u igrimasacusec

Nikad bio.

misterija "povijesti bolesti", a nakon smjene trenera katarzičnog ozdravljenjamasacusec

Bjelica je najavio da se vraca na pocetak priprema.
  • Efes Pilsen
    9.4k
    Privatizirao napad :rofl: Jer prosla sezona je bila prije 100 godina. Dalic koji se ne libi pljunit na covjeka kao zadnje govedo nije nasao nista bolje u napadu pa ga i ozljedenog zove, ali eto bljedi Petko kako si se mogao ozljedit, pa trener te nezaljecenog stavljao u igru. Privatnici, van iz Dinama!
  • emilperska
    7.4k
    Vidim da se Olivares i dalje spominje kao rotacijska opcija iako mu je jedini doticaj s prvom ekipom prijateljska protiv Trnja. Toliko je dobar da nije bio u kadru protiv Banjola s Perkovićem pa onda i s NBom u neodigranoj tekmi s Bjelovarom, a vidjeli smo zapisnik..

Da li stvarno mislite da ce sad Cannavaro otkrit neku magiju u vezi lika?
    Jedine njegove reference su da mu ja manager famozni Zahavi i da je bio u omladinskom pogonu pa Rome pa idemo bacit drkicu na to jer Romin pogon vrijedi vise od naseg. Mali ce uskoro navršit 21 godinu, nema nijednu seniorsku minutu, ali ovdje ga konstantno navode kao opciju na beku..
    Nevjerojatno je dokle ide ta PR obmana..
  • Daliban
    3.8k
    Da li stvarno mislite da ce sad Cannavaro otkrit neku magiju u vezi lika?emilperska

Ne msilim da će otkriti neku magiju, ali Zahavi im je zajednička točka.
  • Papastrumf
    13.4k

Ajde prestani trovati svaki kutak ovog foruma. Cannavarov dolazak nema apsolutno nikakve veze sa Zahavijem.
  • miro
    5.1k
    znači nije mu Zahavi manager?
  • emilperska
    7.4k
    Ja se čak nisam ni referirao da je Cannavaru manager Zahavi. Nisam ni znao to, ili je sam pa mi je promaklo to jer mi je bilo nebitno.
    Referirao sam se samo na to da se malog danas par puta spomenulo kao neku rotacijsku opciju sto je po meni nonsense ili namjerna obmana.
    Mali ima 21 godinu, 0 seniorskih minuta. A osim par puta, nije dospio ni do klupe kod 2 naša trenera. U rotaciji nije bio ni za revijalne kup utakmice..

Jedino po cemu ce ga se pamtit je dosao iz Romine primavere ekipe i da mu je manager taj Zahavi bio ili ne bio on prijatelj sa Zajecom, malom ni to nije pomoglo..
  • ZrnTSCHeZ
    612
    jedini doticaj s prvom ekipom prijateljska protiv Trnjaemilperska
    i poluvrijeme u Sv.Martinu dok se s pozicije lijevog beka u jedan-dva navrata zavlačil u sredinu na desnu spojku pa ostavljal cijelu stranu praznu
  • Kastrator iz zasjede
    33
    Pozz puno vas citam,manje stignem pisati.
    Primjecujem da i nakon prosle cistke i dalje imamo veliki broj igraca pod ugovorima.Tu se treba obavit posla i srezat troskove.

Pa redom bi mi visak bili:

FILIPOVIC (povukao bi Cavlinu,nikake koristi ni od osjeka pa nek konkurira Nevi.
    KRKALIC-nezz na koju foru on i dalje pod ugovorom.
    PERIC-igrac koji je vrijedio i 6me po transfermarktu,postao reprezentativac ali ozljede dale svoje.Moguca i neka zarada ni blizu od planirane.
    RISTOVSKI- nebi mu produzivao,RPG prva opcija,mikic plus moha nek pripomogne do ljeta.
    BOCKAJ-prodat za kolko se da.
    ADEMI-probao bi ga negdje uvalit arapima,svaka mu cast za sve ali cesce uteg nek prevaga.
    SPIKIC- za 1,2 prodat.Bio i na pretpozivu za repku.Spominjani SAD,ITA ili TUR
    MENALO-sta uopce rec ? Igra za u23 po turnirima.
    HOXHA-dolaskom Ivanuseca,Hoxha nije neophodan.Spominju se zainteresirani (italija) cak i moguca mala zarada.
    KULENOVIC- prodaja.Navodno se da dobit od 3 do 4 mil.

PAVIC posudba do ljeta u Sibenik,Goricu,Varazdin tako nest9m

S tim bi se napravio prostor em u rosteru em i financijska olaksica za zaokruzit pricu dolazaka.

Ako racunamo Galesica,Ivanuseca i Franjica ja bi tu nadodao jos tog Taylora vec kad smo tu,zgrabio bi i Selahija,Maurutanca iz Istre te jos ostaje spica.

ROSTER:

NEVISTIC CAVLINA ZAGI(na kraju sezone u stozer)

RPG MIKIC MOHA

TAYLOR PERKOVIC (oliveirasu dat pripreme sad i odlucit).Moze pomoc i Franjic.

BERNAUER ,GALESIC,KTC,MAMAEE,TORRENTE

FRANJIC,SUCIC,SELAHI,ROG (otkupio bi ga),MISIC,KACAVENDA,BATURINA,STOJKOVIC

MBUKU CORDOBA (bez pole positiona pa ko bolji starter)

IVANUSEC,PJACA

PETKOVIC,(mierez,matanovic,haller,shpendu ili tako neko),
    BERYATT

25 igraca i 3vratara,iskusni roster za titulu i ulazak u LP iduce pa novo preslagivanje.

Da je makar koncept B ekipa ziv jos uvijek,jer nam mladici zude za tim. CITAJ : Raic,Zaverukha,Orlic,Zebic,Oliveiras,Jakir jr,Sepic,Bakovic,Taha,Lagancic,Sutalo,Sunta,Fall,Miljak,Horvat,Vlahovic,Rimac,Cutuk plus ovi s posudba kao Susak,Vidovic,Sertic (naj strijelsc juniorske..

Plus za njima idu kadete kao duvnjak,skojc,paunovic,RADOS,belinho,markulin a dolazi i super talentirani meksikanac Tejeda.Baza je tu znaci

Ima tu talenta uz nabrojane i vrbancic,caic,zivkovic,pavic,gec,graonic ko iskusniji naravno.Vidit na ljeto sto i s njima.

Eto samo neka moja razmisljanja ako nisam udavio haha Htio samo podijelit kako to vidim nekako.

Sretno nam u 2025 i osobno i s Dinamon.
  • plavi devet
    404
    a dolazi i super talentirani meksikanac TejedaKastrator iz zasjede

Jel znaš nešto više oko toga ili, sjećam se njegove slike u našem dresu i to je to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.