• Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Isto puno ovisi o Cannavaru dali bi htio igrat s 2 ili 3 stopera. S 2 mi se sviđa opcija Galešić-Torrente
  • DrawTube
    5.8k
    pričao sam s nekim Puležanima i oni su uvjereni da bi Istra imala više navijača od Rijeke da je uspješna kao Rijeka

Lijepe su njihove pretplate i 70% popunjen stadion (bar prije) ali se valja sjetit kako su imali prosjeke od 1500 gledatelja kad su bili loši
  • Paggini
    32.5k
    Dinamo: kiksa HNL, ali izvrstan u LP, financijski moćan

Isto Dinamo: troši te novce koje ima da kupuje najbolje igrače i da se pojača

Tovari i riječani: :rage: :rage: :gasp: :gasp:

Jel vam Dinamo kriv što ne možete skupit neke novce u Europi? Jel vam Dinamo kriv što ste razjebali cijelo proljeće u HNLu? Jel vam Dinamo kriv što vaši igrači misle da je Dinamo najveći klub u Hrvatskoj? Jel Dinamo kriv što vam igrači žele u Dinamo?

Pa nekako mislim da nije, ispričavamo se što imamo novaca eto. Kad smo kod toga, slobodno vratite milju eura koje ste dobili radi Dinamovih uspjeha.

Najbolje da se ne pojacavamo, nego i prodamo dobre igrače pa da budemo tu negdje po jačini pa da ste vi sretni.
  • jedan u nizu
    10.6k
    mislim da smo postali neprijatelj br. 1 i na Kvarneru :cool:

vidim neki su prestali navijat za Rijeku i razmišljaju da zapale dres ispred stadiona. :rofl:
    don

oce bacati clanske iskaznice, zna li se šta?
  • NORTE
    13.1k
    razmišljaju da zapale dresdon

Oće zapjevat i pjesmicu "pičko četnička" kao Gavranu?

Inače, Ante Erceg potpisao na 2.5 godine.

Djouahra želi otići tako da se tu možda otvara prilika i za Oršića.
  • don
    9.1k
    oce bacati clanske iskaznice, zna li se šta?jedan u nizu

• "Članska iskaznica upravo izvađena iz novčanika. Odpratio sve što sam na društvenim mrežama vezano uz Rijeku pratio. Nakon 37 godina počinjem novi život, život bez Rijeke. Ostajem jedino još na ovom forumu kao član. A promijenio sam i novogodišnju želju iz one da Galešić ne ode seljačkom u želju da nam galešić za godinu i pol pokuca na vrata i moli da mu revitaliziramo karijeru. Smrad, kao i svi zajedno koji su u ovome učestvovali."
  • Paggini
    32.5k

Nakon 37 godina počinjem novi život, život bez Rijeke, osim u slučaju da nastave dobro igrati, onda se vraćam životu s Rijekom.
  • Hnlovac
    1.4k
    Čekamo KN Real Madrida i KN Liverpoola u Rijeci :rofl:
  • Praskaton
    3k
    Ajde ajde ne vidim čemu ismijavanje.Igrač njihovog kluba prešao kod rivala normalno da su ljudi bijesni.Nebi ni mi puno drugačije reagirali.
    Klub je igračka Miška al navijači su iracionalna bića koja sad prijete bacanjem članskih i sličnim glupostima.

Nadam se da ce se Rijeka pojačat i uzet to drugo mjesto pa napokon i nesto u europi napravit.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ismijavali se ljudi i tovarima pa smo sad 7 bodova iza njih ...a realno treba vidjeti i kako će se Galešić snaći prvo ..Nije isto igrati za Rijeku i Dinamo
  • Crni86
    7k
    Tovari kmece, a imaju +7 i oslabili smo im konkurneta koji je izjednacen s njima. Dovoljno govori koliko ih je strah.
  • don
    9.1k
    svaki igrač kojeg dovodiš trebaš vidit kako će se snać, u svakom klubu pa tako i u Dinamu.

Ismijavali se ljudi i tovarima pa smo sad 7 bodova iza njihZagreb1992

iza njih smo zbog nas a ne zbog njih, a ljudi u klubu konačno vuku dobre poteze u prijelaznom roku
  • Zagreb1992
    1.9k
    Ismijavalo ih se radi sukoba Kalinić - Bilić pa nas dobili na Maksimiru ..Isto tako zaključke oko pravih poteza će se vidjeti na kraju prvenstva ...čim imam velika očekivanja bude surpotno totalno
  • don
    9.1k
    pa nikad ne možeš znat na šta će ovo izać. Ali veseli da konačno gledamo kapitalce i imena koja ne moraš guglat, kako za domaće tako i za strance.
  • DugaLopta
    34
    Kako je zona izgledala nakon otkaza Bjelici i dovođenja Cannavara bolje razmislite kada komentirate tovare i riječane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.