• Izet Hajrović
    3.1k
    pa neće, ali kao dokaz tvrdnji da se na Petkovića ne računa priložio si irelevantne fantazije stručnjaka s Indexa i Tportala, a ja ti želim objasniti da su oni svoju viziju temeljili na trenutno zdravim i spremnim igračima. Ovo da se na Petkovića ne računa je totalna glupost.
  • IceMan
    2.5k

Pa stoji, al moj komentar ide konkretno na to kao da je ekipa i cijeli prijelazni rok fokusiran samo na prvi tjedan-dva u proljetnoj sezoni.

Na kraju će ta ekipa izgledat za 5 igrača promjenjena, na bolje naravno.
  • sport
    3.9k
    Tko normalan će nakon takvih ozlijeda poslati igrače na zaleđen travnjak,Petko i Mišić su kako je rečeno odradili teretanu a vi se opet pecate na novinske sastave.
  • Zambatine škude
    3.2k
    Kao jedan od odmjerenijih, viđenijih i uglednijih forumaša koji uvijek sagledava situaciju iz sto uglova, moram donijeti zaključak na temelju detaljne analize prijelaznog roka, promjene trenera i najavljenih transfera.

Dinamo je i bit će prvak, a sve ostalo i svi ostali nek odu u tri pičke materine.
  • Mali dioničar
    16.5k
    Kao jedan od odmjerenijih, viđenijih i uglednijih forumaša koji uvijek sagledava situaciju iz sto uglova,Zambatine škude

Ni Trent Alexander-Arnold nema pregled igre iz ugla kao ti.
  • Mali dioničar
    16.5k
    Petko ima problem neke ozljede koja je pomalo misteriozna. Valjda ce objavit kae s njimElDorado

Boli ga kurac za nogomet.
  • Kujtim Shalla
    3.6k
    Ja se nadam da će trener samo stavljati najspremniji i da će kadar sa biti širi i kvalitetniji. Da se dovedu igrači koji su spremni,
    Barem da nisu ozljedjeni. A za naše ozljedjeni igrače me i ne čudi da nisu postavljeni ,jer nije mala stvar biti van terena preko 2 mjeseca. Pa Petko je u biti stalno ozljedjeni još od ljetos. Ono što mi ide na živce je to da se za Mišića stalno govorilo da će možda biti sprema za sljedeću ,pa tako iz kola u kolo. Jako se sve razvuklo a kao ozljeda nije bila ozbiljna. Da li postoje indikacije sa Mišić možda ide u ovom prelaznom roku? Da ima neka ponuda za njega?
  • Droljo
    10.5k
    Kad mi razjebemo cannavara on doda gas i prvi stoperski par je

Franjić - KTC

Kako ću se smijat :lol:
  • badjibadara
    4.3k
    Obzirom da smo danasnjim transferima zacepili gubice kojekakvim kurcima (pogotovo stovateljima bivsih rezima), red je da to napravimo i ostalima na travnjacima diljem Lijepe nase.

Nece zasigurno biti lako, nikada nije, zaostatak je ogroman, ali i nase provjerenje isto tako.

Iduci tjedan je na rasporedu prva pripremna utakmica, i Arsenal je blizu, uz povratnike i pojacanja idemo u to proljece.
  • NORTE
    13.1k
    Nece zasigurno biti lako, nikada nije, zaostatak je ogromanbadjibadara

Jedan kiks u našu korist mijenja sve, tako da optimizam i vjera u naš uspjeh.
  • Orc123
    9.7k
    Jedna mala opaska....video predstavljanja igraca u cjelosti stavite prvo na YT ili Dinamo plus jer cemu se opce placa taj Dinamo plus kad nema ni jedan noviji video gore! Naj idealnije je da se stavlja prvo na YT kanal a ne cijeli video na tik tok posto tik tok stvarno nema veliki dio najvjernijih navijaca, pa tako i ja.....vjerujem i mnogi drugi......
    Na tik toku su vecinom klinci koji jucer na liveu predstavljanju Canavara pisu takve bedastoce da si mislim da nam mladez otisla u k ...ac.....
  • Pavinho
    137
    meni maklo dinamo+ i pise da vise nije dostupno...nema ni na app storeu
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Ovako na “blef” koji stoperski par vidite u drugom dijelu sezone :chin:
    Da ne lupamo samo po transferima :sweat:
  • Paggini
    32.4k
    Ako su kompatibilni, a vjerujem da jesu, ako se uigraju kako spada, a vjerujem da hoće i ako su u formi, a vjerujem da bi mogli biti - Galešić/Perković.

I ne samo za ovu polusezonu, nego i iduću sezonu. I onu poslije. I onu poslije. I onu poslije.
  • don
    9.1k
    mislim da smo postali neprijatelj br. 1 i na Kvarneru :cool:

vidim neki su prestali navijat za Rijeku i razmišljaju da zapale dres ispred stadiona. :rofl: :strong:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.