• Izet Hajrović
    3.1k
    U Turskoj smo trebali biti smješteni u hotelu koji se zove Titanic. Koji paradoks. Ipak, došlo je do promjene hotela.

Ovo piše Olivari, a spomenuo je to nedavno i Kvasina.
  • Omake
    4.6k
    Šteta što mali Šepić nije na pripremama. Valjda je jedini punoljetan u klubu kojem je lijevi bok potpuno prirodna pozicija.
  • keppi
    245
    Zbilja je zanimljivo da za recimo "deficitarnu poziciju" ne vodiš mladog igrača. Istina možda mali Jakirović može i to pokriti, ali bilo bi svakako prirodnije da ide i Šepić.
    Možda mu se sprema kakva posudba.
  • Marley
    2.5k
    20250103-172326.jpg

Kao sto vidite, tesko je s ove pozicije i udaljenosti reci ima li kakvih pojacanja :sweat:

Ali vidi se dobro trening golmana, tak da se ipak ne smrzavam uzalud.
  • Peškaman
    5.6k
    Nema na treningu pojačanja kao niti Petkovića,Mišića,Cordobe.
  • Izet Hajrović
    3.1k
    Cordoba stiže kasnijim letom prema dogovoru s bivšim trenerom.

Tako navodi Germanijak, da ne bi bilo panike.

Nema niti Perkovića koji ima temperaturu.
  • Ivdzo11
    4.9k
    Na vanjskom treningu nisu se pojavili Bruno Petković i Josip Mišić, oni još uvijek nisu maksimalno spremni za treninge, ali po onome što smo čuli u plavom domu, u Turskoj bi trebali početi s normalnim treninzima i opterećenjem. U petak je dvojac važnih modrih ‘španera‘ bio u Maksimiru, ali je radio ‘unutra‘ po posebnom programu.
  • mlinchica
    2.3k
    Another day in paradise. Stigla si do glavnog terena. :starstruck:

Daj nam malo detalja - jel Mmaeee ima spuštene štucne, Rile maše rukama, Bati dobro ubundan da ne nazebe, Max skuhao koji gol i ono najbitnije - jel može Neva? :cool:
  • Marley
    2.5k
    sorry, nema tih detalja, mozda je do tog sto su mi se i oci smrzle :lol:

ono najbitnije - jel može Neva? :cool:mlinchica
    Moze, moze :joke:
    Ha cuj ako se mene pita, djeluje top :grimace: :100:...
    Ali navodno ja nisam mjerodavna kad je on u pitanju pa uzmi to s rezervom haha.
    Salu na stranu, jako me razveselilo vidjeti ga u normalnom treningu, nadam se da ce to sve biti ok odsad pa nadalje...
  • Omake
    4.6k
    Najsjajniji trenutak Sandra Perkovića
    LDWWuuC.jpeg
  • Paggini
    32.3k
    NLFvhpe.jpeg

Sandro Perković nakon jedne polusezone s Cannavarom
  • Ijayi Atiemwen
    1.6k
    Zajec je u Ateni na utakmici Eurolige Panathinaikos-Virtus Bologna. Možda pregovara da ubaci Perića dole :smile:
  • bongo
    942

Nakon ozljede Lessorta traže novog centra pa je Perić u kombinaciji :rofl:
  • BBBaranja
    2.9k

A možda je i u razgovorima oko napadača bijele puti,recimo Andraž Šporar :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.