• Mladi Starac
    257
    Sretna nova svima!
    Dinamo!
  • NVKOD
    1.7k
    S obzirom da smo u jesenskom dijelu prvenstva u jednom trenutku imali 3 zdrava stopera, ostatak sezone imat ćemo ih previše. U obzir ću uzeti Galešića kao našeg igrača, iako još nije potvrđeno od strane kluba.

S tim na umu, stopere čine:
    • Raúl Torrente
    • Maxime Bernauer
    • Dino Perić
    • Samy Mmaee
    • Kévin Théophile-Catherine
    • Mauro Perković
    • Niko Galešić

Od spomenutih stopera, ljevaci su Perković, Perić, Torrente. Od njih trojice, jedino Torrente igra konstantno dok su Perković i Perić povratnici.

S druge strane imamo Bernauera, KTC-a, Mmaee i Galešića koji se bore za jednu poziciju. Svi su redom igrali osim Mmaeea za kojeg je pitanje hoće li igrati pod Cannavarom.

Volio bih da naš stoperski par čine Perković i Galešić uz mentorstvo KTC-a. Na desnom stoperu će biti gužva, i netko će sigurno morati biti "otpisan" jer nema šanse da svi stoperi budu zadovoljni minutažom. Trenutno se čini da najviše "visi" Mmaee, ali vjerujem da to nije u interesu Marića s obzirom na to da je Mmaee jedan od najplaćenijih igrača u svlačionici, a njegov otpis bi skupo koštao klub.

Osim toga, smatram da je Perić još daleko od igranja na optimalnoj razini zbog teške ozljede koljena, a uz to ima i velik ugovor. Bez obzira na sentimentalnost, trebali bismo gledati prema budućnosti i razmisliti koliko nam Perić realno može pomoći.
  • jedan u nizu
    10.5k
    S tim na umu, stopere čine:

Raúl Torrente
    NVKOD

seems legit :rofl:
  • NVKOD
    1.7k

Umjesto previewa, stisnem Post comment... i onda moram brzinski pisati ostatak mislim dok još mogu uređivati :lol:
  • Jaro
    8.6k
    realno, Peric je po svemu (osim po sluzbenom statusu) bivsi i tesko da ce se on vratiti u neku ozbiljnu konkurenciju. I bez njega, postoji "visak" - ovisno kaj bude Cannavaro preferirao vidim drugi visak izmedju Bernauera i (na moju zalost) KTCa. Bojim se da ce Maric upregnuti sve da Mmae ostane nauatrb jednog (ili obojice Francuza) makar meni je on i prije Bayerna izgledao lose na terenu i nije mi bio jasan hype kod dovodjenja...
    Lijevo, nadam se da ce Perkovic napokon poceti igrati i pokazivati kvalitetu jer mi ni Torrente ne izgleda nes superkvalitetno.
  • NVKOD
    1.7k
    Gledao sam koliko je određeni stoperski par ove polusezone odigrao skupa, tj. započinjao utakmicu zajedno. Situacija je sljedeća:
    • Mmaee - Theophile 5x (2 primljena gola)
    • Mmaee - Bernauer - Ristovski 1x (0 primljenih golova)
    • Mmaee - Bernauer - Torrente 2x (5 primljenih golova)
    • Mmaee - Bernauer - Theophile 1x (1 primljeni gol)
    • Theophile - Mmaee - Ristovski 1x (9 primljenih golova)
    • Bernauer - Mmaee 1x (4 primljenih golova)
    • Torrente - Ristovski 1x (1 primljeni gol)
    • Torrente - Bernauer 1x (1 primljeni gol)
    • Torrente - Theophile - Bernauer 1x (1 primljeni gol)
    • Torrente - Theophile 11x (15 primljenih golova)
    • Theophile - Torrente - Bernauer 1x (0 primljenih golova)
    • Theophile - Bernauer 1x (0 primljenih golova)

Nije ni čudno što smo dobili toliko golova kada ne znamo koji stoperski par nam je startni. OK, jasno je da su pod Jakirovićem to činili Mmaee i KTC dok su pod Bjelicom najviše igrali Torrente i KTC, no 12 različitih kombinacija (gledajući i pozicije lijevo ili desno) je definitivno previše. Nadam se da će Cannavaro to dovesti u red.
  • E46
    951
    Mmae i KTC fenomenalno funkcionirali.
  • Praskaton
    3k
    Jesmo prosle sezone onaj dobar niz nakon poraza od lokomotive imali sa stoperskim parom Ktc-Max ?
    Meni njih dva najbolje izgledaju skupa.

Sad je drugacija situacija sa Perkovicem i mozda Galesicem.Treba naci dobitnu kombinaciju.

Prava šestica i lijevi bek rjesavaju veci dio nasih obrambenih problema po meni.
  • rioda
    6k
    Ja Perića uopće više ne računam kao ozbiljnu opciju, ako su točne informacije oko hrskavice.
  • Crni86
    7k
    Lijevo torrente i perkovic, desno galesic i mma. Max neka treca opcija i lijevo i desno. Perspektivne juniore odmah na posudbe slat.

Mislim da se gleda na teofila kao u mirovini. Vidjet cemo kakvi su i njegovi planovi. Ako zeli jos igrat onda ga svakako zadrzat:
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Da se mene pita(a srećom nije) meni bi prvi stoperski par bili Max-Galešić.
    Svakako bi dao prostora Torenteu,Perkoviću i Theophilu.
    Na ljeto bi se oprostio od Theophila,Perića i prodao bi Torentea jer nam ne paše po profilu.
    Na ljeto dovest ozbiljnog lijevog stopera da igra uz Galešića a Max i Perković bi bili u rotaciji.
    Max je previše hejtan od strane navijača i novinara...riječ je o jako dobrom stoperu koji je dobar u hnlu na postavljene obrane.
    Mmaeea neću ni spominjat jer je to klaun.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Torrentea ne bih prodavao bez obzira što ne paše po profilu, što je teza koja se provlači, jer ako ga upariš s nekim tipa Galešić ili Benrauer onda imaš jednog stopera koji uz obranu ima i dobar pas i otvaranje igre i drugog poput Torrentea koji je top što se tiče obrambenih zadataka.
  • CastAway1986
    2.3k
    Kad bi došla dobra ponuda ja bi ga ipak prodao i forsirao Galešića i Perkovica
  • Mali Zeus
    14.8k
    ↪Mali Zeus Kad bi došla dobra ponuda ja bi ga ipak prodao i forsirao Galešića i PerkovicaCastAway1986

I onda ostaneš na KTC-u, Bernaueru i Periću.
  • Droljo
    10.4k
    Torente nam je jako ali jako bitan u skoku. I ofenzivnom a pogotovo u defanzivnom.
    Bez straha ljudi, maloga bumo utopili nazad u španjolsku kad se kompletiramo s pol snage i zaradili budemo. Polako
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.