• Haza
    7.3k
    drugog poput Torrentea koji je top što se tiče obrambenih zadatakaMali Zeus

Torrente drugi gol protiv Varaždina, lik ima ruke na koljenima dok njegov igrač sam ko duh zabija gol. Mudražija na Kranjči ga je školovao ka balavca. Dakle Torrente se povlači, pušta Mudražiju da se namjesti na udarac i jedva ga pogledom isprati.
    Torrente je daleko od gotovog igrača, njegova kvaliteta je najviše vidljiva kad igramo bunker pa dođe do izražaja njegova skok igra. Na širem prostoru, definitivno igrač koji ima još puno toga za učiti, srećom je mlad i jeftin, pa bi ga svakako zadržao kao dio šire rotacije.
  • Mali Zeus
    14.8k
    Torrente drugi gol protiv Varaždina, lik ima ruke na koljenima dok njegov igrač sam ko duh zabija gol. Mudražija na Kranjči ga je školovao ka balavca. Dakle Torrente se povlači, pušta Mudražiju da se namjesti na udarac i jedva ga pogledom isprati.Haza

A gle, nisam rekao da je savršen, nitko nije. Protiv Lokomotive nije trebao ni igrati po meni, tek se vratio od ozljede, al Bjelica.

Slažem se apsolutno da treba ostati, još treba vidjeti di je tu Mmae i kakvi su planovi s njim, al s Galešićem se pojačava konkurencija i kvaliteta stoperske linije se diže.
  • veselko tenžera
    3.1k
    Screenshot-2025-01-02-15-03-58-461-com-opera-browser.png

Mostar, koncert Prljavaca, 1.1.2025.
  • NORTE
    13.1k

I've got a heart full of pride!
  • Peškaman
    5.6k
    Bio sam sinoć, mogu reći krcato i baš dosta ekipe sa šalovima Dinama.
    Baš dobra atmosfera,pogotovo na Ružu ,more ljudi ispred,baklje se pale a zvonik franjevačke crkve u pozadini.
  • Progressive overload
    161
    Fabio je potpisao, yt video izašao.
  • CastAway1986
    2.3k
    ispod videa najviše se vrijeđa Marić u komentarima...
  • Haza
    7.3k
    ispod videa najviše se vrijeđa Marić u komentarima...CastAway1986

Na kraju sezone će se mrtvi brojati!
  • CastAway1986
    2.3k
    ma slažem se,nego je ružno pročitati
  • Progressive overload
    161
    Žalosno je da se oni smatraju navijačima Dinama.Ne slažem se ja sa svime i svima u klubu ali dok su nutra i ne rade svjesno greške,imaju moju podršku.
  • Haza
    7.3k
    ma slažem se,nego je ružno pročitatiCastAway1986

Općenito svi mediji koji pišu o Dinamu pišu u najmanju ruku bezobrazno, danas izašao članak u Sportskim, gdje se navodi da idemo u all in, i da će to dovesti do nezadovoljstva u svlačionici jer ćemo imati previše igrača. Dakle nije dobro sad niti kad se pojačavamo.
    Komentari navijača su baš degutantni, mi sa Zone smo još gospoda za njih;)
    Ali dobro, to je produkt društva, općenito su ljudi uzeli komentiranje na društvenim mrežama kao platformu za liječenje kompleksa, a većina ih ne može sastaviti jednu rečenicu bez gramatičke greške.
    Ja sam optimist za Dinamo, pogotovo nakon najava novih transfera, smjer mi se jako sviđa...
  • Paggini
    32.2k
    Općenito svi mediji koji pišu o Dinamu pišu u najmanju ruku bezobrazno, danas izašao članak u Sportskim, gdje se navodi da idemo u all in, i da će to dovesti do nezadovoljstva u svlačionici jer ćemo imati previše igrača. Dakle nije dobro sad niti kad se pojačavamo.Haza

Ovo.

Da bar zadrže neku konzistentnost u kritici, pa rekao bih ajde.

A ovako prije svih najava bude:
    "Mariću ne budemo li prvaci svi se gonite iz kluba"

Onda krene najava Ivanuseca, Franjica, Galesica, Taylora, muva se sa Selahijem nesto, Jurisic, Haller, neki drugi napadači:

"Sta ce nam toliko igrača pretrpavamo se bezveze majku mu dragu MARICU JEL ZNAS STA RADIS"

Izađe clanak sa igračima koje bi prodali ovaj rok:

"Je ko sto ste brodica prodali i sta sad ak bude falilo MARICU VAN"

Znam da su to ove dijabole koje divljaju po facebooku sa komentarima, ali kad citas to, bas mi muka bude.
  • Droljo
    10.5k
    Meni su trebale dvoje pripreme i dva prijelazna roka da objasnim frendu kako ne treba čitat novine i vjerovat im pa pizdit kad se vidimo. Ali uspio sam.
  • Marc
    252
    Iskreno jedan od razloga zašto sam na zoni.. ovim kvazinovinarima nemam kaj vjerovat.. a i sve friške informacije dobijem prije ovdje … Zona i Dinamo u :heart:
  • wolfgang14
    1.8k
    Još malo fali do pola miliona :fire:

Untitled.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.