• Facke
    4.1k
    Same treba biti pameten u roku. Treba nam plan koji profil igraca ocemo. Zna se di nam trebaju igraci. I to pod hitne.
    Nadam se da budemo nekaj ulozili. Nazalost u zimskom roku to bude dosta teze. Puno greski sme napravili u zadnjim rokovima. Mesta za stednju ,ak oces biti dalje na visokem, nivou nema. To je krivi put. Decki koji se dosta trudiju su vu teme "scout sluzba" napisali hrpu zanimljivih imena. V zadnjih par tjedni, kad nam fali dost prvotimca, se vidi da zamjene koje trenutne imame nisu na te razine koju trebame.
  • NORTE
    12.6k
    Moramo kao opcije gledati i posudbe, jaka imena koja ne igraju, a mi bi im to garantirali, a uzeli bi kao mogućnost i otkup ugovora.Haza

Pojačanje ne znači da mora biti kupljen igrač, može biti i doveden na posudbu, čak i da je bez opcije otkupa.

To je trošak koji ima smisla čak i da ne donese rezultat, barem znaš da si pokušao i dao sve od sebe.

To što netko ne zna zaista pojačati postojeću šampionsku momčad, uz otvoren put u LP (ostvareno) i poluraspadnute rivale, e to je druga stvar...

Mnogi ovdje su pisali da je momčad slaba, da su pojačanja potrebna, da nakon prolaska protiv Qarabaga i ulaska u LP u momčad trebaju sletjeti "zvijeri", mi zasljepljeni smo slijepo vjerovali da je sve super...

Ušli smo u LP i nisu dovedeni lijevi bek, desno krilo ni treći napadač.
    Sad žanjemo rezultate još jednog lošeg prijelaznog roka.

Aek je doveo Martiala, Lamelu i Pierotta, a mi Cordobu za 1.5m, Mbukua i Oliverasa, čisto za usporedbu koja je to razlika u ulaganjima...

Ali, ne bih ja tu Bjelicu lišio odgovornosti.
    On je taj koji je izgubio masu Hnl bodova, protiv malih.
    Ima najskuplju momčad, a dere nas rival koji nije imao lipe da dovede napadača.
  • Dinaminjo
    1k
    S obzirom na potencijslnu direktnu LP ovaj rok Dinamo treba uciniti sve sto treba, makar doveli 6 igraca koji zajedno nece odigrat vise od 100 utakmica (108 potencijalnih) u modrom dresu, ali ce biti faktor u naslovu.

Da sve budu posudbe, nebitno
  • Bosskovitz
    12.9k
    po tvom upisu, i kako si ti analizirao, da ne pratim koliko pratim, rekao bih da je Dinamo 1., svi igraci imaju top prezentacije (skoro svi), imamo prednost od 7 bodova i jako smo komotni-na svakom polju, na svakoj poziciji.Georg Koch

Ispravi me, slobodno, ako misliš da griješim. Ne moramo se slagati. Na koje pozicije bi doveo instant pojačanja koja bi izbacila trenutne prvotimce (iz idealne momčadi, ne ove ozlijeđene i skrpane) i koliko bi to koštalo?

Evo ja bih se isprsio na lijevog beka, stopera i napadača. To bi vjerojatno koštalo 10-ak milijuna eura, plus nesto vise od 3 milijuna na plaće godišnje.
  • NORTE
    12.6k
    Jako dobro su se znale deficitarne pozicije, nisu pojačane unatoč LP, a samo jedna prepreka je bila i to nenositelj.

Više ni najmanje ne vjerujem onome koji je u klub koji igra LP doveo Oliverasa umjesto pojačanja na lijevom beku, Cordobu i Mbukua umjesto pojačanja na desnom krilu i pustio klub u tešku polusezonu bez trećeg napadača.

Ajde, desno krilo se pokušalo popunit prinovama, Oliveras ne postoji na mapi, a napadača kao poziciju koju je "najlakše" nać tj. popunit nije doveo.

Svatko ima pravo na pogrešku, ali biti direktor sportskog sektora velikana dinama zahtjeva i odgovornost za odrađeno.

Zeko kao predsjednik uprave je također odgovoran za glavni proizvod kluba, snagu prve momčadi.

Bjelica pak ima kredit zbog 7 osvojenih bodova u LP i donesenih 5 milijuna eura od Uefe, ali rezultati su mu loši, a tri tekme bez igre i ijedne prilike su sramota.

Prijelazni rok istine je pred nama.
    Ne želim čut za štednju niti izgovore za neuspjeh dinama, želim stroj koji melje i gazi Osijeka 0:3 s pola gasa.
  • Nolifer
    8.7k

Slažem se i apsolutno potpis. :up: :clap:
  • gaTeDZG
    79
    Bjelica pak ima kredit zbog 7 osvojenih bodova u LP i donesenih 5 milijuna eura od Uefe, ali rezultati su mu loši, a tri tekme bez igre i ijedne prilike su sramota.

Slažem se sa svime, ali ako se tih 5 mil. (najmanje) ne isprsi na zimu, teško ćemo isplivati iz ovoga na način na koji želimo. Bez obzira na sve, ja vjerujem da hoćemo jer smo Dinamo, ali druga strana medalje čak i u tom slučaju rekordnog ulaganja postavlja veliko pitanje: koga možemo dovesti na polusezoni i tko je spreman nositi ovaj dres pod najvećim pritiskom?
    Drugi dio pitanja se, naravno, odnosi i na trenutni kadar.
  • NORTE
    12.6k
    tko je spreman nositi ovaj dres pod najvećim pritiskom?gaTeDZG

Za 10 dana ako pobijedimo Celtica to neko pojačanje će imat priliku igrat protiv Arsenala i Milana u LP i proć dalje na neku Barcelonu.
    Kakav ti motiv više treba?
  • mokoxax468
    771
    Neće imati pravo igrati protiv Arsenala i Milana, jer nove igrače možeš registrirati samo za play-off
  • Bosskovitz
    12.9k

Moći će ako prođemo dalje. To prolazimo li ili ne bi se trebalo znati za tjedan dana.
  • dzg7
    301
    Zašto Dinamo nema kućicu na adventu?
    znam da je jedne godine bila i bilo je bas fora druženje sa igračima, proizvodi tipa bad blue Burger ako se sjećam Itd
    Sad kad se sve diglo na veću razinu sto se tiče marketinga mislim da su još i tu trebali poentirati
  • Doktor Kunić
    3.9k
    ovaj partizanski advent treba zaobilaziti u širokom luku
  • Droljo
    9.4k
    ŠokotomChempers

Zašto tomo ne bi tražio klince po portugalu?
  • Georg Koch
    5k
    uz to, treba nam krilo koje radi razliku, te DM.
    Nama sva krila u polusezoni imaju cca 10ak golova u polusezoni, i to je par bljeskova.
    Soudani je sam imao par sezona sa 15+ golova u HNL-u.
    DM jer Misic igra 45+ utakmica u sezoni i naravno da to nije to, ne moze na toj razini.
    Pavicu ocito Bjelkan ne vjeruje, ima ga poslati na posudbu ako vec samo sjedi i gubi dragocjene minute.
  • mrgud
    194
    Naravno kučice su bitne,a to kaj si od mogučih 24 boda uzao samo 12 bodova koga briga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.