• NORTE
    12.6k
    Protiv tri slabija kluba doma i u Kranjči moramo osvojit 9 bodova i nadat se da Rijeka neće izgubit na Poljudu.
    U takvoj situaciji sve bi opet bilo na nama...

Celtic je skoro jednako važna tekma, pobjeda nam donosi velike šanse za prolaz dalje (u novcu to je 3.1 milijuna eura od Uefe + sve ostalo što prati taj prolaz dalje).

Arsenal i Milan nam dolaze pred početak nastavka lige tj. između njih je Istra u Maksimiru.
    ALI poslije Milana gostujemo u Osijeku koji se također planira pojačati.

Prioritet je dakako Hnl s tri pobjede i onda je potrebno ogromno ulaganje u POJAČANJA i širenje kadra na svim pozicijama gdje je potrebno.

POJAČANJA:
    Stoper, lijevi bek, zadnji vezni, desno krilo, centarfor.

Pavića na posudbu.
    Rog i Ogiwara istek ugovora, hvala i doviđenja.
  • don
    7.8k
    virujen da se preko TV nije moga osjetit vjetar ali je zapravo bio, i to jak. Mi nismo to iskoristili u prvom pol, a onda se još i pojača kontra nas i jebiga, oni jesu. Ponavljam, nije opravdanje, samo iznosim.
  • Neron53
    1k

Jedno ne iskljucuje drugo, nazalost.
    Uostalom, odustajanje nije spomenito u mojim postovima. Ne znam gdje si to procitao.
  • Sven
    45
    Zanemaruje se jer smo drugo poluvrijeme izgledali toliko lose da ne postoji ni jedna isprika, ali svakako nam je to stvorilo veliki problem koji nas je uvukao u nervozu i njihov mlin. Sve je to sport
  • Neron53
    1k

Kako to mislis slabija?
    Belupo? Nismo li u boljem sastavu od ovog kojim trenutno raspolazemo od njih pregazeni ko zadnji balavci?
    Varazdin? Zar ste zaboravili da smo i tamo na srecu izvukli bod? Kako stoji taj slabiji suparnik? Cak jedan bod iza nas.
    Na proljece smo jedva cekali svaku slijedecu tekmu jer smo bili sigurni da cemo svakim kolom smanjivati zaostatak na tablici. A sada? Sada strijepimo od svake slijedece tekme...bez obzira protiv koga igramo.
  • Crusades
    13.8k
    Zar ste zaboravili da smo i tamo na srecu izvukli bod?Neron53

Koliko se sjećam u Varaždinu smo pobijedili.
  • superhik
    11.6k
    Ako nam.je stalo do naslova, moramo se nadati ispadanjuNeron53

Onda ne znam kako ovo protumačiti
  • marcio amoroso
    37.9k
    nađi mi momčad u bilo kojem sportu u zadnjih 50 godina koja nije patila kada su im falila 1 ili 2 najbolja igračaOmake

Nisu nam falila u prvoj tekmi protiv njih pa je bilo isto. Ne treba dramatizirati, ali ne treba niti zatvarati oči. Mi u 6 derbija imamo jednu pobjedu. Ta pobjeda je došla protiv Osijeka u sudačkoj nadoknadi. Rijeka dvije nule, tovari dva poraza, Osijek pobjeda i poraz. Tri prve tekme smo imali kompletan kadar.

Nije dobro sve reducirati na ozljede jer nije samo do ozljeda.
  • ZrnTSCHeZ
    414
    Koliko se sjećam u Varaždinu smo pobijedili.Crusades

Cordoba i još k tome glavom...nakon poklona Baa
    Oni fulali šanse, a par udarnih igrača im bilo na klupi zbog viroze.
    Blago rečeno neuvjerljivo...
  • superhik
    11.6k
    Nije dobro ni sve reducirati na ozljede zato što klub treba biti spreman na ozlijede koje su normalne i imati spremne adekvatne zamjene
  • Bosskovitz
    12.9k
    6 igrača novih u prvih 11 se ne može uigrati preko zimske stanke i teško da mogu ličiti na momčad. Moje mišljenje. Ne može se igra i rezultat kupiti.Brusa

Ajmo biti realni, sigurno nećemo na zimskom roku kupiti 6 igrača koji će kvalitetom biti u prvih jedanaest.

Uzmimo da je ta prva jedanaestorka Nevistić, RPG, Torrente, KTC, Ogiwara, Sučić, Mišić, Baturina, Pjaca, Stojković, Petković - koga bi to zamijenio? Na pozicijama gdje su Sučić, Mišić, Baturina, RPG i Pjaca sigurno nećemo tražiti pojačanja, gotovo sigurno nećemo tražiti ni novog golmana uz tri postojeća (i jednog na posudbi) koji bi bio bolji od Nevistića niti novo lijevo krilo uz Pjacu/Stojkovića/Hoxhu, teško da ćemo i desno krilo uz Pjacu/Cordobu/Špikića, a ne vjerujem baš ni da ćemo dovesti dva stopera bolja od KTC-a i Torrentea.

Treba nam, vidi vraga, opet lijevi bek umjesto Ogiware koji će se vjerojatno vratiti u Japan; treba nam definitivno jedan kvalitetan napadač, mislim da bi i Petku dobro leglo da dovedemo nekoga tko će pod znak pitanja staviti njegovo mjesto u prvoj postavi; i treba nam jaki stoper. Teško mi je zamisliti da ćemo se na nekoj drugoj poziciji pojačati toliko da će se raditi o igraču koji će odmah biti u prvoj.

EDIT: to je, naravno, pod pretpostavkom da Baturina i Sučić ostaju (barem) do ljeta. Ako netko od njih ode na zimu, onda će i to trebati pokrpati.
  • Omake
    3.7k
    slažem se da nije sve do ozljeda, nešto je i do sreće. Rijeka nas je u zadnjoj utakmici potpuno otpuhala. Prva utakmica x realan. Bili smo bolji od Hajduka u prvoj utakmici, da je Rog zabio one šanse ili da Mmaee nije izletio iz tračnica. Jučer su možda bili malo bolji, Osijek smo oba puta nadigrali, njima sve ušlo.
    istina je također da igramo sve lošije prema naprijed.
  • Chempers
    251

Lijevi bek, zadnji vezni, stoper i napadač. To je minimum ispod kojeg ne bi smjeli ići. Jako puno je na kocki. I tu mora biti neki standard kvalitete a ne ono što mi dovodimo zadnjih 8 prijelaznih rokova.
  • Petar86
    947
    Puno i previse se gledaju imena. Staviti na papir krila, broj utakmica i g/a bez njihovih imena. Niti jedan nebi bio dobar kamoli nesto iznad toga.

Ademi, Ristovski, Hoxha, Cordoba?, Ogiwara, Spikic, Moharrami, Rog, Peric nesto prodati nesto zabetonirati na klupu pa ces vidjeti kako su potrebna pojacanja itekako.
  • ZrnTSCHeZ
    414
    Lijevi bek, zadnji vezni, stoperChempers

Pazi dok ovo riješe 3 u 1 kombinacijom (Bartol Franjić)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.