• ElDorado
    492
    Ja mislim da mi solidna krila imamo i da je njihova nemoć prije svega produkt naše spore i loše organizirane igre. Po meni najbitinija je pozicija šestica poglavito sada kad nema Sučića ko zna koliko dugo. Mišić uostalom može biti korisniji i bolji na osmici. Desni stoper svakako, lijevi bek konačno pod obvezno. I naravno napadač koji je po meni automatski drugi napadač ili kad nema Petka čak i prvi. Kule je drvo i bez Petka ne funkcionira.
    Inače za svako pojačanje prvo anketno pitanje je: da li možeš igrati lijevog beka :)
  • modri-kibic
    137
    Inače za svako pojačanje prvo anketno pitanje je: da li možeš igrati lijevog beka :)ElDorado

Treba se dovoditi igrače koji igraju baš traženu poziciju. Dosta je kemijanja koje traje još od Bočkaja, pa Ljubičića i sada na kraju RPG-a. Ako je igrač kupljen/doveden za tu poziciju, neka igra poziciju zbog koje je kupljen/doveden. Zbog tog kemijanja stvara se lažna slika (koja je bila na početku sezone) da smo u najmanju ruku duplirani na svim pozicijama.
  • ElDorado
    492
    nadam se da si shvatio sarkazam
  • modri-kibic
    137

Shvatio sam ja sarkazam, ali već počinjem vjerovati da je to zapravo prvo pitanje našeg sportskog dijela kada pristupe nekom igraču koji im je u bilježnici.
  • Kepec
    6.9k
    Naravno kučice su bitne,a to kaj si od mogučih 24 boda uzao samo 12 bodova koga brigamrgud

Da jer kućice i studenti koji u njoj rade igraju inače i na terenu pa su krivi za trenutnu situaciju.
    Dobro je netko napisao, kaj bi sad sve trebalo stat od marketinga, shopa i ostalog samo zato kaj je loše stanje na terenu?
    Naravno da trenutno nikoga ne zanimaju članovi, dresovi, akcije, advent, kućice nego rezultat na terenu, ali ajmo se primirit i pustit da sve osim terena ide svojim tokom, a stanje na terenu rješiti podrškom s tribine, odnosno onaj puno veći dio moraju rješiti trener i igrači.
  • Bruh
    997
    Vi pričate o gotovom prvenstvu prije kraja polusezone na -7... kako je ono prošle sezone završilo sa Jakirom na klupi chill
  • San Lorenzo
    17.1k

'Mirko Barišić, kažu, svjedoci nije se više pojavio u klubu. Tek rijetki su ga sreli u tih gotovo devet mjeseci, kažu da najčešće šeta oko Mirogoja.'
    :rofl:
  • Pavinho
    84
    upoznaje se s buducim terenom hahahahah
  • NKDZ86
    2.2k
    traži grobno mjesto što dalje od svih
  • keppi
    215
    Do čega smo došli...da moramo strepiti od Slaven Belupa u Maksimiru.
  • Schpatz
    527
    Dajte vise chill. Kak neki imaju zelje i volje pisat toliko negativno i toliko pesimisticno i da se sad moramo bojat slaven belupa doma.

Svi ali svi klubovi na ovom svijetu imaju krize. Dogodi se. Slazem se da je na sportskom sektoru kluba da naprave sve kaj mogu da se klub izvuce iz krize.

Isto tako me zivciraju ti napadi na nas sportski sektor, kao da oni ne zele najbolje za Dinamo.

Da, napravili su se greske, jebi ga, nemre se protiv toga, bitnije je da se iz tih gresaka uci i da se ide dalje.

Neki uzimaju sve zdravo za gotovo, ajmo sirit negativu, ajmo se bojat ovoga, ajmo se bojat onoga. Ajmo kukat kak nemamo 10 veznih i 20 napadaca pa ak nam se ozlijede 2-3 igraca, da imamo kapitalce na klupi.

Kao da su svi savrseni u svojim poslovima, nitko ne radi nikakvu gresku. Greske se dogadaju, da. Jebi ga, mozemo se pitat zasto je sportski sektor uzeo XY igraca a ne YX. Lako bit general poslije bitke.

Mozemo samo zajednicki, gledat prema naprijed i rec dobro, tak je kak je, ajmo dalje jako. Idemo se zajednicki izvuc iz ove krize, jer mozemo i moramo. Ni prva ni zadnja kriza u Dinamu.

Na sportskom sektoru je da se izvucemo iz te krize. Ja vjerujem u ovaj sportski sektor i da su svakim danom iskusniji i pametniji i da znaju kaj nam treba i di stekamo.

Ja vjerujem da ce sve bit na kraju dobro. Na kraju krajeva -7 nije -17 ili -27 i ima jos puno i previse utakmica do kraja da bi se dizala tolika negativa na ovom forumu i oko Dinama.

Glave skupa i idemo dalje.

Ali dajte vise sjasite s tim placucim komentarima i kukanjima. Dosta je vise toga.

Jos jedna turbuletna godina ili turbulentni mjeseci su polako iza nas. Sad pricat o tome kaj se dogadalo ili kaj je bilo ili kaj bi bilo kad bi bilo ili gledat samo prema proslosti i kukat kak smo izgubili na Poljudu ili u Koprivnici ili u Münchenu. To se dogodilo, to se promijenit ne moze.

Ono kaj se promijenit moze je pogled prema buducnosti. Kak nas navijaca, tak i igraca i svih ljudi u klubu. Prevelik smo klub da bi plakali jer smo izgubili utakmicu. Dobro sve izanalizirat, napravit plan za buducnost i krenut naprijed i pokazat tko i sto je Dinamo.

SAMO DINAMO!
  • NORTE
    12.6k
    Nažalost mi se zaista trebamo bojat kako će završit ova tekma...

Tamo smo s Petkovićem, Baturinom i Mišićem izgubili 4:1.

Dolazi nam stvarno solidni Slaven, a mi zaista jesmo u problemima jer nam sad fale najbolji i njihove zamjene i valjda nikad nismo bili ovako loši i nemoćni.

Ako neće moć ovi upitni igrat će ovi:

Kule
    Hoxha-Kačavenda-Pjaca
    Max-Pavić
    Ogiwara-Torrente-Teofil-RPG
    Zagi

Klupa: Špikić, Moha, Stojković, Cordoba, Mbuku, Bočkaj, Perić, Perković, Ademi, Petković
  • Marc
    194
    Ovaj cijeli forum je u zadnje vrijeme postao leglo negativnosti i depresije.. okej u lošoj smo formi i nizu loših rezultata, ali ljudi mi smo Dinamo, nama treba onako jedan dobar psihički reset, netko iskusan da istupi i kaže calm down ekipa i navijači, mi smo Dinamo čemu nervoza, radi te nervoze sjebat ćemo si i ligu prvaka i sezonu, isto tako i protiv Hajduka čim smo primili gol počela je nervoza i shodno k ktome završila utakmica… ne razumijem niti ja neke poteze u klubu, ne razumijem čemu psiholog sin jer smo jebeno nervozni i shizofreni od igrača do navijača do zonaša, ali treba nam mir, treba nam samopouzdanje, mislim da smo onako totalno van ritma van svega.. pa nismo mi opet preko noći zaboravili igrat.. jednostavno treba netko igračima reći da se smire da su bolji od svih jer ne bi bili u Dinamu da ne valjaju i treba im vratiti samopouzdanje. Ljudi umirite se, sve držimo u svojim rukama, idemo riješit Slavena u petak a onda dobit Celtic za prolaz dalje u Ligi Prvaka, eh šta bi oni dolje dali za jednu tekmu lige prvaka… i zato ljudi glavu gore.. nek nam živi Dinamo i majka Hrvatska
  • BlWfl
    34
    a jel dosta tog narativa: mi smo Dinamo, mi smo naj..bla bla..pa nek pokažu.. kažeš treba nam pobjeda protiv Slavena? Pa trebala je i protiv Hajduka, zašto nisu igrali onda? Dosta je: biti će bolje itd. Dakle: igrajte pederi i dosta više opravdanja. Točka
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.