• Jurki
    12.6k
    Vezano na ovu temu skauta i trenera u klubu.
    Igrali smo neki dan protiv Gruzije..u21.. i ako se dobro sjecam, Ljubo je skomentiral da su Gruzijci doteglili hrpu trenera u svoje klubove iz Portugala i vec se pomalo vide rezultati.
    Znaci svi rade, ulazu u trenere, skaute itd.
    Kod nas ide to dobrom starom šprancom.. dopeljaj legende pa nek oni skautiraju trziste.
    Ako zelimo imati vrhunske rezultate, onda moras dopeljati i strucnjake i platiti ih kak spada.
    Ova ofrlje i polovicna rjesenja u skautskoj sluzbi su po meni krpanje velike rane flasterom.
    Šokota ne radi nis u nogometu i ta cinjenica mi je dovoljna da bum skeptican.
    Dinamo kao klub je prerasel odavno Jakire, Marice, Šokote i Mustedanagice.
    Imamo par dobrih nasih trenera i tjt.
    Ovo je cisto uhljebljivanje jer ponavljam Šokota otkad je obesil kopacke o klin ne radi nis u nogometu..
    Po meni los potez.
    Minimalistickim ulaganjem i placanjem trenera, sda, skauta nemre ovo dobro zavrsiti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.