• ElDorado
    369
    Ne znam za Šokotu al zakaj se bivše igrače gleda kao prijatelje i kumove?!
  • NORTE
    12.3k
    oni odgovaraju članovima i dobit će kaznu ili nagradu na sljedećim izborimaLudovic IX

Tko odgovara članovima, na koga točno misliš?

Da te podsjetim da pretplatnici/članovi/navijači nisu dobili službeni odgovor/priopćenje kluba kako su se raspodijelile stotine ulaznica za Bratislavu van procedure da pravo prvokupa imaju pretplatnici. Zavjet šutnje.

Inače posao skauta je valjda najzahvalniji posao u nogometu. Budimo realni, skoro pa nikakva odgovornost.
  • Daliban
    2.3k
    Veće povjerenje imam u Dalibana nego u Šokotu,toliko.
    * Ne omalovažavajući Dalibana
    Peškaman

Ja ću uvijek rado najzanimljivije pikove koje imam staviti ovdje besplatno. Ako Šokota ili netko od ljudi u klubu čita Zonu, uvijek su slobodni iskoristiti to.
  • NKDZ86
    2.1k
    Lajete na mjesec, podrška Šokoti!
  • TresnjevkaZG
    704
    A da jednostavno pokusate imati povjerenja u ljude koje smo izabrali na izborima? Vrlo brzo ce proci njihov mandat, pa ako nam nisu bili dobri, budemo ih smjenili...i to je poanta svega
  • flexXy
    2.4k
    Na Dinamu se nitko nema pravo ucit poslu bio on Tomo Sokota, Luka Modric ili Leo Messi. Dovoljno je pogledat onu tugu sa juga sta su si napravili dugogodisnjim guranjem tzv. legendi u sustave. Sokota se sa 47 godina odluci da ce odjednom postat skaut i odmah u Dinamo, daj me nemojte zajebavat. Sta se nije dokazao po drugim manjim klubovima kad je takva skautcina.
  • masacusec
    3.9k
    Eh da ga jebeš, i gori od Šokote su bili skauti!
  • Captain America
    18.1k
    giphy.gif

Scoutska služba je na razini pa si možemo dopustiti 2 uhljeba :death:

Samo Bjelko i Puhalo su angažirani za bitne pozicije, a da imaju reputaciju vrijednu Dinama. Znakovito...
  • Kermit
    114
    Eh da ga jebeš, i gori od Šokote su bili skauti!masacusec

Upravo tako.

Jebote, razapeli ste ga prije nego je ušao u klub. Slušao sam ga na podcastu prije par mjeseci i rekao je da je sudjelovao u nekim transferima. Čovjek je igrao vani, Portugal je nogometno velik, plus priliv Brazilaca kojima je to odskočna daska u Europi.

Neka čovjeka. Pokazao je muda kad god je trebalo.
  • Ludovic IX
    7.5k
    uprava odgovara članovima i članovi će njihove poteze nagraditi novim mandatom ili neće. I to je to. Za to smo se borili da sami biramo vlast u dinamu. I kad smo ih izabrali, pustiti ih da rade. Po meni rade dobro. Dvostruka kruna, 7 bodova zasada u lp i dok je tako, ja nemam razloga da sumnjam u njihove namjere i odluke. Valjda sokota i dzemo imaju neke uvjete ispunjene da budu skauti
  • Brusa
    1.7k
    I to je to.Ludovic IX

A gle, a nije baš i to je to.... zašto se ne bi stalno govorilo i o dobrom i lošem i onome što nam se sviđa a što ne.
    Ovo tvoje je politička spika,na koju se političari stalno izvlače .
  • sebenico
    769
    Bojna za obranu neobranjivog se aktivirala. Princip je vrlo jednostavan. Ako tražiš skauta, raspiše se natječaj s kriterijima koje kandidati trebaju zadovoljiti i onda se između njih bira onaj za kojeg odgovorni u klubu smatraju da će najbolje obavljati posao.
    Borba protiv zla nije bila da bi neki drugi kadrovirali po istim načelima kako je i prije rađeno nego da klub bude profesionalan, transparentan i da ne budu u klubu ulizice i klimoglavci, nego ljudi s etičkim i stručnim pedigreom. Ako će kumovi, rodijaci i frendovi imati privilegiju da budu postavljani na odgovorne funkciju u klubu nauštrb kvalificranih ljudi, onda će klub vrlo brzo pasti na razinu jednog našeg rivala. Stvarno je žalosno pročitati komentare apologeta ovog poteza.
  • Derby
    293
    A da jednostavno pokusate imati povjerenja u ljude koje smo izabrali na izborima? Vrlo brzo ce proci njihov mandat, pa ako nam nisu bili dobri, budemo ih smjenili...i to je poanta svegaTresnjevkaZG

A da? Kako cemo ih tocno smjeniti? Zaboravili ste vec kako se biraju skupstinari? Izvrsni odbor bira vecinu. Clanovi biraju manjinu.
  • Haza
    5.7k
    Mustedanagića sam imao prilike često vidjeti uživo, simpatičan Bosanac, dobro se drži za svoje godine (ulazi u 70-tu godinu), ali uz dužno poštovanje prema njemu, stvarno mi djeluje nestvarno da nam je on skaut, prvenstveno jer on može skautirati samo igrače iz prošlog tisućljeća.
    Šokota, protiv njega ništa osobno, ali na mjesto skauta se ne uhljebljuje, nego stavlja stručna osoba, Šokota je nakon karijere radio sve samo ne nešto ozbiljno vezano uz nogomet. Uz sve dao je intervju kao uvrijeđena frajla di je hvalio Mamića, napadao Šimića, dosta je šizofren bio.
    Sportski direktor bez iskustva, dovodi skaute bez iskustva, i ljude od 70 godina, bez ljutnje Zone, ali ovo je korak unatrag, u neka vremena kad su nam skauti bili Vlak i Butina.
    Uprava i Izvršni odbor nam je pun ljudi sa zadivljujućim CV-em, očekivao sam iskreno pomak u sportskom sektoru, sad kad nema Mamića, nadao sam se nekim jakim inozemnim imenima, ljudima s iskustvom, a na kraju smo skaute skupljali po Maxi pubu.
    Moje mišljenje, običnog forumaša je, da smo napravili pogrešku ovim imenovanjima.
  • jakov1
    251
    Ako tražiš skauta, raspiše se natječaj s kriterijima koje kandidati trebaju zadovoljitisebenico

Koji su to kriteriji na primjer?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.