• Droljo
    15k

To sam ja ranije spominjao. Obrana se mora uigrati i mora se znati prvi stoperski par te tko ulazi. Mi nismo s od standardizacije imali. Veliki je to blempro.
  • Tongo Doumbia
    6.3k
    “I dalje sam uvjeren da će Dinamo ponovno do naslova. Sjetite se kako su prošle sezone "senatori" bili osporavani i koliko se mene i moj stožer dovodilo u negativne konotacije s njima. A koga se onda zove kad stvari "zaškripe? Naravno, iste te senatore. Pa se onda krenu sipati negativa i laži o Kuletu, pa on dobije prigodu i zabije nekoliko važnih pogodaka. Ma, oni jednostavno moraju voditi momčad i ostale dečke. Znaju što nose grb i dres Dinama, to je ponekad presudno, znaju okrenuti stvari kad ne ide i rušiti europske velikane. Jednostavno sam uvjeren da će i ovog puta, uz huk sjevera i zapada, pokazati zašto su najdominantnija momčad hrvatskog nogometa.”

Sergej Jakirović, 22.4.2025.
  • Crni86
    9.5k
    pise u tekstu od kud im ta “informacija”. Da je tako Zvone razmisljao prije kada su razgovarali i da se uvijek divio Barci….

Logicno je da ides u stvaranje sustava, i nije to nikakva novost da se formacija standardizira u svim ekipama kako bi se mladi igraci onda lakse uklopili. Nije ta formacija onda uklesana u kamen, ali se 95% vremena provodi u njoj.
  • Mali Zeus
    16.5k
    Sad svi sve znaju, svi se sjećaju što je Zvone jednom rekao i što razmišlja i svi se zaletavaju tko će biti prvi s nekim njegovim razmišljanjem i planom.
  • vjeko1701
    14k
    Da se razumijemo. Barem 1-2 puta tjedno će se izlaziti sa člancima o "Bobanovim planovima" za Dinamo. Konstantan šum u kojem će biti teško razabrati legitimnu informaciju od običnog naklapanja. Srećom, vjerujem da Zvone neće sjediti i okretati palcima i da ćemo vjerojatno već od 1.6. imati i službene objave prvih poteza.
  • Mathiasovi Chageri
    4.7k

Ovako na prvi pogled, izgleda da su nam najuspješnije kombinacije bile one u kojima su bili upareni KTC i Bernauer, bilo njih dvojica sami, bilo sa trećim stoperom. Upravo ta kombinacija je i uzela titulu prošle godine. Šteta da smo se Maxa riješili, kad je očito bio dobar par s KTC-om.
  • NORTE
    14.9k
    Preko 1600 ulaznica već otišlo za navijačku tribinu u VG na radni dan u terminu 15:00.

Muku muče da nas spriječe, spriječiti nas nikad neće.
  • Captain America
    19.8k
    Dušmanima će povijest suditi.
  • Droljo
    15k
    Dušmanima će povijest suditi.Captain America

Full patetic mod ON!
  • Paggini
    45.2k
    Dušmanima će povijest suditi.Captain America

Captain America poznat kao "Povijest"!!!
  • Mali Zeus
    16.5k
    Poznat i kao Kapetan Smar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.