• Jaki991
    271
    Ceka se prvi komentator koji ce nam objasniti da je ovoj anemicnoj i beskarakternoj nakupini igraca zapravo jako puno stalo do Dinama jer su imali pokunjene glasiće dok su davali intervju…
  • NitkoBitan
    25.5k
    Pustite Rijeci na Maskimiru. Nema smisla vise...
  • Izet Hajrović
    4.8k
    Za ovu sramotu krivi su senatori i napuhane zvjezdice (čitaj: Baturina). Marš iz Dinama!
  • DrawTube
    6.7k

Pustite Rijeci na Maskimiru.
    Nikad. Ove sezone smo već ispali jadni dvoznamenkasto puta, a pustanjem Rijeci bismo još ispali i mali i iskompleksirani.

Ovakvim trudom i zalaganjem smo zasluzili gledat orgijanje južnjaka. 40 milja od Europe...
  • Infinity
    17.9k
    Svatko tko je ove sezone odigrao i minutu treba biti prodan! Zajedno s njima da ide i ekipa koja ih je tu dovela/zadrzala.
  • striko
    2.1k
    Ako želite dobro plavom puku pustite Rijeci. To mi je samo želja.

Mogu odmor u miru planirati u vrijeme zadnjeg kola po mogućnosti par vremenski zona razlike.
  • Captain America
    19.8k
    Vodstvo kluba bi trebalo zapaliti svijeću na Kamenitim vratima svaki dan ujutro, u podne i uvečer jer se Boban odlučio vratiti pa se neće tražiti glave i ostavke nakon ovakve sramotne sezone.

Manenica je heroj dobrog djela navijača jer se pristao maknuti u stranu. Kao da je imao izbora ostati na poziciji ili ne jer bi sve naslovnice vrištale da je blokirao povratak Bobana u klub. Ne bi me iznenadilo da je i plaća ostala ista, a odgovornost daleko manja.

Skendera se više ni ne vidi osim kad treba dati izjavu nakon sjednica IO.

Zajec uživa poput Božice Barišić u loži svaku utakmicu.

Što uopće rade Puhalo i Podnar?

Sad ćemo vidjeti velike managere kako nalaze način za skupit lovu za iduće sezone kako bi održali obećanje rezultatske izvrsnosti iz prve točke programa.

P.S.

Zahvalite vodstvu države što je dan žalosti u subotu jer samo niželigaški klubovi organiziraju proslave rođendana, a pogotovo u ovakvoj situaciji. Klub bi bio još veći laughing stock nego što je to sad.
  • javolimtebejako
    2.2k
    hvala vam na nezaboravnoj sezoni
  • dinon7
    1.5k
    Kažete Perkovic novi trener? Smijeh od ekipe i trenera
  • vlatkomarkovic
    829
    A realno gledajući, u kurcu smo.
  • Pacho
    585
    Zajec ako ima gram morala ce ponuditi ostavku. Nadam se da ide cistka polumrtvih senatora.
  • Krizy
    54.7k
    Možemo u lagane pripreme :up:
  • Blueshadow86
    3k
    Pustite Rijeci jer ne znam tko će izdržati tovarsko orgijanje u slučaju da oni osvoje.
    Kakvi smo amateri, čak ne bi uspjeli ni pustiti Rijeci nego bi odigrali neki pišljivi X.
  • Marktwain
    270
    Forza Fiume, siamo solli contro tutti. Nažalost.

Vidimo se na Maksu u novoj sezoni.
  • hardek
    4.4k
    Imao sam nade u Jakira, Bjelicu, Fabia al onda je u meni jednostavno prokuhalo i morao sam uzeti pauzu od 100%tnog praćenja jer mi je škodilo zdravlju.

Tamo nakon 3:0 u Puli sam jednostavno shvatio da uopće nije bitno ko je trener i da smo bezveze potrošili pare na silne otpremnine. Ovoj skupini individualaca ne može nitko pomoć, nije bitno u kojoj se formaciji igra i ko je u početnih 11, oće li bit visoki pritisak ili srednji blok. Par puta sam se dao prevariti ali više ne, nadao sam se do zadnjeg trenutka i nadati ću se dokle god druga ekipa ne digne pehar ali ova ekipa jednostavno treba remont.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.