• Peškaman
    5.9k
    Nevjerujem da Rijeka može dovesti Grgića.
    Čitao sam negdje da je Mirko Marić blizu da raskine ugovor s Monzom, mislim da će Rijeka ići po njega.
  • Praskaton
    3.4k
    Marić blizu da raskine ugovorPeškaman

You've got me there! :grin:
  • ElDorado
    1.6k
    Neshvatljivo mi je da ne zdilamo Kuleta i ne dovedemo Grgića. Neshvatljivo. Mozda Maric nemre hendlat vise poslova u isto vrijeme.
  • Kujtim Shalla
    3.9k
    Po ovog malog treba otići i pješice ,još jučer
  • Krizy
    51.5k
    Istra trenutno:

Majkić - Valinčić, Marešić, Koski, Heister - Radošević, Lončar - Lisica, Lekoueiry, Rozić - Gagua/Fućak

Zanimljiva momčad
  • rioda
    6.5k
    Znaci i dalje je minus bez europe i tko zna koji prijelazni rok bez znacajnije prodaje iako svi stalno i svaki prijelazni rok naglasavaju da moraju nekoga prodatibbb medimurje

Nema veze, prodat će na ljeto za duplo više da sve poravnaju :rofl:
  • sebenico
    1.2k
    Moje je mišljenje da bi iz Rijeke prvo trebali ići po Miška. To je baš predsjednik kakav Dinamu treba - karizmatičan, prodoran, uspješan biznismen s iskustvom u vođenju kluba. To bi bio pun pogodak i samo takav upgrade u odnosu na sadašnjeg.
  • ElDorado
    1.6k
    e frende ova ti je stvarno…..
  • Jurki
    15.1k
    nadam se da se zajebavas. Ne zelim to ljigavo govno ni blizu Dinama.
    Ima sportskih direktora kojima Miskovic nemre ni vode donesti.
  • Laugreano
    3.2k
    Daj baniraj se sam trollu
  • sebenico
    1.2k

Miško nije sportski direktor, nego predsjednik koji zna posložiti stvari na svoje mjesto.
  • ElDorado
    1.6k
    Daj fakat ga lupaš jebote. Toliko si negativan oko svega ali ovo je vrh
  • Jurki
    15.1k
    da, tocno on je predsjednik Rijeke.. krivo sam se izrazil...
    nadam se nikad pa ni onda.
    Jedva smo jednom Mamicu iscupali klub iz ruku, sad bi trebali "drugom Mamicu" dati klub u ruke?
    Miskovic nije nist drugo nego drugi Mamic.

Edit: pitaj Armadu kaj misle o njemu.
  • Mali dioničar
    16.7k
    Moje je mišljenje da bi iz Rijeke prvo trebali ići po Miška. To je baš predsjednik kakav Dinamu treba - karizmatičan, prodoran, uspješan biznismen s iskustvom u vođenju kluba. To bi bio pun pogodak i samo takav upgrade u odnosu na sadašnjeg.sebenico

Ne smije se biti dioničar jednog kluba i predsjednik drugog.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.