• ElDorado
    1.6k
    načelno da ali ni blizu takav kriminalac
  • veselko tenžera
    3.9k
    Istra trenutno:

Majkić - Valinčić, Marešić, Koski, Heister - Radošević, Lončar - Lisica, Lekoueiry, Rozić - Gagua/Fućak

Zanimljiva momčad
    Krizy

Momčad kojoj želim 6 bodova u sljedeće dvije utakmice jednako koliko i Dinamu!
  • Paggini
    36.8k

Dragi prijatelju, imaš tu mogućnost, organiziraj se, ušemi s Miškovićem i izađite na izbore za tri godine! :strong:
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Ma najbolje da vratimo Mamića, sve drugo su blijede kopije. Jel zna netko kako bi pravosudno to izgledalo, jel se može to izvest?

Kaj sve čovjek neće pročitati majke mi..
  • sebenico
    1.2k

Pitanje je kakvi će to biti izbori jer se statut još nije promijenio tako da je Zajec sada u pozicije Mumije da na sljedećim izborima uzurpira demokratski proces.
  • ElDorado
    1.6k
    To bu prosvijećeni apsolutizam
  • LM1995
    2k
    Pitanje je kakvi će to biti izbori jer se statut još nije promijenio tako da je Zajec sada u pozicije Mumije da na sljedećim izborima uzurpira demokratski proces.sebenico

Znaš koliko ruku treba za izmjenu Statuta?
  • bongo
    1k
    Na njihovom Sportnetu kruzi prica kako je se Rino zakacio sa Zaperom i prekrizio ga, ovaj bio ponuden Istri na posudbu, ali odbioIvdzo11

Do mene došla informacija iz novinarskih krugova o tučnjavi Žapera i Gattusa na treningu.
  • Bryan
    7
    Meni fakat nije jasno zakaj o njihovom poslovanju nema medijskih napisa. U 12.mjesecu su najavili prodaju a kojom će zagodinu završit "samo 4,5" milje € u minusu. Nisu prodali nikog za pretpostavit je da je taj minus bar 10 milja. U zadnje 3 godine već je bio oko 20-30 milja ovisno o izvorima.
    Nama se broji svaki cent,koliko ko ima plaće,dodatci na plaće,...o njima ni članka.
    A svima je dostupno vidjet na FINA-izvješću da im samo Livaja ima 2 milje. I sad ovaj prijelazni rok,nikog nisu prodali a doveli su 3 igrača.
    Ne igra se po istim pravilima. našima je bitno da budu u nekom plusu a ovi grebu po minusu većem od godišnjeg proračuna i ništ ih to ne brine.
  • Miro Vugrinec
    7.1k
    Piše se da Osijek dovodi Koffi Djidjija. Inače pratim serie a najviše od svih liga 5 i pratio sam Torino jer smo imali zadnjih godina bas dosta naših Hrvata tamo, Pjaca, Brekalo, Sosa, Vlašić, Jurić trener bio.

Ovaj Djidji mi je bio bas top stoper kad god sam ga pratio, znao je nekad imat neki kiks da napravi penal, ali ne prečesto. Bio je standardan u Torinu osim zadnje godune gdje je imao dvije ozljede loze, ali kad je bio zdrav igrao je i u toj sezoni. Na ljeto se pisalo da ga Roma uzima, ali u zadnji tren otpalo pa je ostao slobodan igrač do zime. Taj tip je čudo igrač za hnl pojmove i osobno da nismo doveli Galesica i da nemamo 5-6 stopera bih ga odmah doveo u Dinamo. Tako da bas me zanima je li to istina i hoce li ga Osijek uzeti
  • Pacho
    162

Kako ce ovo objasniti ekipa po kojoj Dinamo ne moze skoro pa nikoga dovesti izvana?
  • Paggini
    36.8k

A zamisli da smo doveli propalog crnca koji ne igra nigdje, a slobodan je igrac i to da pokrpa krvareću obranu!
  • Pacho
    162

Dobro, mozemo se zajebavati, ali mislim da ovakvi transferi (ako se ovaj ostvari) samo dodatno razotkrivaju naseg SD-a
  • vjeko1701
    11.9k
    @sebenico Samo da vidim dal sam dobro shvatio. Ti bi vlasnika drugog kluba u istoj ligi doveo za predsjednika.
  • rioda
    6.5k
    U 12.mjesecu su najavili prodaju a kojom će zagodinu završit "samo 4,5" milje € u minusu. Nisu prodali nikog za pretpostavit je da je taj minus bar 10 miljaBryan

Minus je 14 milijuna, jer su najavili od transfera 10 milijuna kojima će minus smanjiti na 4.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.