• GeneralNapoleon
    555

Vec vidim kako cemo si opet cupat kosu jer bu ovaj dopeljal talenta za dzabe kojeg smo mogli dovest i mi, pa cemo se natezat s njim samo da bi ga ovaj na kraju prodal za 5m van.
  • ElDorado
    1.6k
    Lik proda i dovodi pojačanja, naravno za svoju razinu. A mi prodamo i nemremo dovest lijevog beka i dovodimo desna krila za njihovu razinu. Čestitam!
  • E46
    1.2k
    Treba im u zamjenu za Selahija uvalit amatera Ristovskog.
  • Jurki
    15.1k
    lik u 3 dana proda sve i dovede nove igrace.
    Naravno, da mi ne smijemo tak raditi.. al kak ovo kod nas sporo ide.. to je strava i uzas.
    Ne kuzim zakaj se ne dopelja Grgic.. ak nis drugo sparkirati ga do ljeta u Loksu.

Nit vizije, nit plana.. nit promisljanja unapred.
  • Paggini
    36.7k
    Ako Grgić ode u Rijeku, miriši na novi slucaj Fruk, Pasalic, Galesic gdje ćemo proklinjati sudbinu sportskom sektoru i coltati 3-4 milijuna za decka kojeg mozemo imati sada za dž.
  • Carrasco
    4.8k
    decka kojeg mozemo imati sada za dž.Paggini

Na koju foru ga mozemo besplatno dovest? Ima ugovor jos dvije godine, zabio 3 gola u prvoj ligi, 4 u drugoj i 5 u juniorskoj LP. Ima 19 godina. Ovi ga neće pustit ispod 2,3 milijuna sigurno
  • Paggini
    36.7k

Pa to je pod uvjetom da ide u Rijeku, koja ne plaća nikog išta.
  • Jurki
    15.1k
    Kustić jednoglasno izabran, još četiri godine na čelu HNS-a!Ivdzo11

Ne cudi me uopce.. kad se uhvate fotelje.. takve ni suzavcem nemres istjerat van :vomit: :vomit:
  • Ivdzo11
    5.5k
    I sami znate da bi bilo super da imamo gol-tehnologiju, razmišljamo o tome. Treba razgovarati i s klubovima i svim akterima, to je velika investicija. Volio bih da je bila u Osijeku ta tehnologija, razgovaramo o tome. Ako bude što novo, reći ćemo to."

Pričamo o tome da postrožimo kriterije oko licenciranja, da će i klubovi imati obvezu uložiti u terene, u hibride. Kad smo podignuli tv-prava, logično je da se treba uložiti i u terene."
  • Nogo
    5.1k
    Makedonski stoper Jovan Manev (24) na putu je za Rijeku. Dečko ima 24 godine, reprezentativac je. Dolazi iz turskog Adana Demirspora s kojim je riješio sve administrativne prepreke vezano uz odlazak prije isteka ugovora koji je trajao do ljeta 2027.

U klubu igra stopera, u reprezentaciji desnog beka tako da se radi o trenutačnom pojačanju koje može pokriti i Smolčićevu i Radeljićevu (dok se ne oporavi) poziciju.

Kako su otišle dvije ‘devetke’ (Andrić i Perica), a došla jedna (Čop), Rijeka ide po još jednog napadača. I to, po čestom riječkom običaju, gledajući ne samo trenutačnu situaciju nego i prema budućnosti.

Pa je na korak od Rujevice – Leon Grgić. Austrijski Hrvat, 19-godišnjak, ofenzivac Sturma iz Graza (sudionici Lige prvaka) kojem je primarna pozicija središnji napadač, ali nerijetko zaigra i na desnom krilu pa može pokriti i Pašalićevu poziciju.
  • Hectorharatti
    275
    nekako sam siguran da ti igrači baš to postanu što jesu jer idu prvo u rijeku, a ne na primjer u dinamo.
    Siguran sam da ni pašalic ni fruk ni bilo koj treći nebi ovako iz prve sezone u Dinamu pokazao tu kvalitetu.
    Jednostavno nije isto igrat u Dinamu i nekoj rijeci.
    Evo Cordoba bi sigurno pokazao odma kvalitete da je prvo u rijeku pa u dinamo. A ovako se muči.
    Ne znači ako za Frankfurt zabiješ 30 gola da češ ih dat i igrajuči za Real Madrid.
    Ima takvih primjer masu.
  • GeneralNapoleon
    555
    Pa je na korak od Rujevice – Leon Grgić. Austrijski Hrvat, 19-godišnjak, ofenzivac Sturma iz Graza (sudionici Lige prvaka) kojem je primarna pozicija središnji napadač, ali nerijetko zaigra i na desnom krilu pa može pokriti i Pašalićevu poziciju.Nogo

Pa dobro jel je moguce da cemo opet propustit nekoga. Jel smo mi toliko tupi da ne mozemo ucit iz svojih gresaka. Jos moze pokrivat i desno krilo ...

Stvar je sto su ti igraci jednostavno bolji i imaju veci potencijal. I to ne znaci da je Pasalic toliko bolji da vrijedi dat 5m za njega. Ali je nemjerljivo bolji posao njega dovest za dzabe nego Cordobu za 2m. I siguran sam da bi vise pokazali svi redom. A i da ne pokazu. Jeftiniji bi bili.
  • hardek
    4k
    Izvući par milja za Kuleta na temelju ovosezonskih brojki i dovođenje Grgića bi bio potez progresivne sportske politike.

Mi ćemo Kuleta sljedeću zimu poslat negdje na posudbu s mogućnošću otkupa za milju eura, a Miško će za Grgića tražit 5 milja eura. Deja-vu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.