• Crni86
    7.6k
    Petko ce se vratit tko zna kad, trebali smo mi uzet malogg grgica i na ljeto prodat kulena.
  • Praskaton
    3.3k
    Pa je na korak od Rujevice – Leon Grgić. Austrijski Hrvat, 19-godišnjak, ofenzivac Sturma iz Graza (sudionici Lige prvaka) kojem je primarna pozicija središnji napadač, ali nerijetko zaigra i na desnom krilu pa može pokriti i Pašalićevu poziciju.Nogo

Ne kužim ako mi navijači vidimo da u malom ima nešto,dinamovac je i bilo bi pametno uzet ga kako to nas SD ne vidi.
    Obrazac je isti,uzet ce ga Rijeka i nakon jedne sezone mi cemo dati par milja za njega.
    Počinjem mislit da namjerno to radimo,pustimo ga konkurentu da vidimo jel spreman za ovaj level pa ga tek onda dovodimo
  • Jurki
    15.1k
    potez progresivne sportske politike.hardek

To zasigurno nas sd misli da je smjer na politickoj skoli.
    A kamoli da bi znal kaj to je.
    Odradio je 2 prijelazna roka samostalno.. i nije me uvjeril da je sposoban biti dugorocno rjesenje na najbitnijoj poziciji u klubu.
    Sve neka ofrlje rjesenja..
    Trebalo mu je urucit otkaz u ljetu kad je dosel sa Comovom ponudom od 8 milja eura koja je njemu ok za Sucica.
    Sreca pa je IO taj retardiran posel stopiral.
  • hardek
    4k
    Do sada ima jako malo stvari za koje mogu reći da su pozitivne a to su Torrente i dovođenje Cannavara. A stvarno mu pokušavam dati priliku i nisam od onih koji skaču na svaku glupost ali brate pokaži mi smjer u kojem nas vodiš.
  • Pacho
    160
    Nema veze. Nudit cemo 4M za Grgica za godinu dana pa kukati kako ga zli misko ne da.
  • Jurki
    15.1k
    nije uopce problem pogrijesiti... nije problem zajebati kod procjene igraca.. al je problem kaj ne znamo kam gonimo.
    Meni se sere od moneyballa.. zimica me strese kad za to cujem.
    Zeli se igrati moneyballa kao sd Dinama.. ok najdi filijalu pa tam dovodi igrace žblj kvalitete pa ko uspije - uspije.. a ne za 1. momcad Dinama.
    Sramotno je da se po tom pitanju nismo pokrenuli ni milimetra.. a kurcimo se da smo "Ajax" ovog dijela Europe.
  • Ivdzo11
    5.6k
    Na njihovom Sportnetu kruzi prica kako je se Rino zakacio sa Zaperom i prekrizio ga, ovaj bio ponuden Istri na posudbu, ali odbio
  • Omake
    5.4k
    Nejašmić stariji strikes again!
  • bbb medimurje
    3.5k
    Znaci i dalje je minus bez europe i tko zna koji prijelazni rok bez znacajnije prodaje iako svi stalno i svaki prijelazni rok naglasavaju da moraju nekoga prodati
  • bbb medimurje
    3.5k
    Kak oni funkcioniraju opce?
  • bbb medimurje
    3.5k
    I matana, clan uprave za financije najavio da do 1.1. 2025. ide transfer i evo 3.2. i dalje nema transfera
  • Laugreano
    3.2k
    Ako Grgic ode u Rijeku, sportski sektor ima od mene crveni karton. Prodas brodica jer trazis mlađeg, Kule je li-la, Petko ozlijeđen. I nakon propustanja Vonića, ne mozes i Grgica propustit. Jedino ako doslovno misli dovest novog Haalanda. Ali ovakve hrvatske potencijale ne smijemo propustat.
  • don
    10.4k
    Na njihovom Sportnetu kruzi prica kako je se Rino zakacio sa Zaperom i prekrizio ga, ovaj bio ponuden Istri na posudbu, ali odbioIvdzo11

već san pisa bia da je GG u svađi sa 80% kluba, izuzev većine igrača. Uprava i on se ne mogu očima gledat, mislin dobro, to je opće poznata činjenica.
  • Niko1986
    740
    Istra dovodi Stjepana Lončara. Puljani slažu ozbiljnu ekipu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.