• Oluja
    4.8k
    Magarad je svaki prijelazni rok zaintersirana za Moru. Ovaj put se necu sprdati s njima jer nam se ruganje na pocetku sezone kad su bili pred raspadom obilo od glavu. Gledam samo u nase dvoriste i nadam se istinskim pojacanjima.
  • DrawTube
    5.8k
    Majkic zbog dolaska Garcie navodno ipak želi produljiti ugovor s Istrom

Valincic navodno ne planira u Osijek unatoč piskaranjima
  • Nino Bule
    15k

Tak nesto bi i ja rekao za krovija, cca 1 mil, rjesis se velike place i dobijes nesto keša za ulozit u pojacanje, dugo je on tu a i gatusso ka rotira vise nego drugi treneri
  • Crni86
    7k
    A tko bi sad htio kupit pukstasa i za kolko? Uopce vise ne igra i ovo sta igra je dosta lose. Na ljeto im se nudilo 5 milijuna eura, sada ako usliju izvuc 3 oni mogu biti sretni.

Za sigura se nikad nije pisalo da ima neke udvarace. Mislim da on nece napraviti ozbiljniji transfer jer previse mjenja pozicije ( igrao kod gattusa i desno krilo). Ako dobe max 2 milijuna mogu biti zadovoljni.

Ne bi me cudilo da uvale nekom durdova za 7,8 milijuna eura, ali da mali ostane u klubu dok ne navrsi 18. Slicna prica kao s vuskovicem. I uz to da prodaju prpica. Oni ce jedino tako uspjet skupit tih 10 milijuna eura.

Nego da li neko ima osjecaj da tovari svaki prijelazni rok bacaju iste krafne s istim igracima. Samo kao da se moze nahraniti javnost da se nesto radi. Moro dolazi na poljud vec dvije godine, mlakar se isto pojavljuje svaki rok kao i basic.
  • Nolifer
    9k
    Moro kod nas, da ili ne?

Prije bi ga htio vidjet kod nas nego dole kod njih...
  • Maxova dijagonala
    2.5k
    Pukštas je najveća prevara u povijesti HNL-a i igrač za Goricu,on može ić za max 2 milje.
    Sigur je jako dobar igrač kojeg bi volio vidit u nas ali Gattuso mu nikako ne pomaže sa guranjem na krilo,beka a dečko je čisti veznjak,uglavnom max 3 milje.
    Prpić je mladi moderan stoper sa odličnim potencijalom i može otić za 5,6 milijuna,mislim da bi išao za oko 10 da nije imao problema sa ozljedama i zdravljem.
    Durdov nije po potencijalu ni 20% Vuškovića tako da nema šanse da mogu dobit preko 4 milijuna za njega.
    Okej potencijal,odlična lijeva noga ali još jako sumnjiv potencijal za transfer od 7,8 milijuna.
  • čovjekjogurt
    1k
    Moufi odlazi iz Hajduka. Možda stvarno kasne plaće.
  • Marc
    252
    Da, odmah
  • don
    9k
    jedan je Moro Nikola :razz:

IMG-7184.jpg
  • Droljo
    10.4k
    Šta to treba značiti
    Ne razmem se ja u te memee
  • Paggini
    32.1k

Pretpostavljam da #laznauzbuna i plavi krug, uz sliku videorazgovora s Morom znači da su ove tovarske glasine glupost.

Nije da nismo znali i bez potvrde, ali eto dobro dodje.
  • OsamŠest
    4.1k
    Povijest pretraživanja kolege @Droljo ne izlazi van okvira Zone Dinamo i Super Sporta :joke:
  • rioda
    6k
    To je objavio Mate Crnčević, inače bivši junior Dinama, kasnije (2021.-2022.) igrač Dinama II
  • Droljo
    10.4k

To što ne koristim gej društvene mreže ne znači da sam informatički nepismen. Baš suprotno. Šta sam trebao sa gugl lensom onog malog pretražit pa da mi kaže tko je matemen95 :lol: :rofl:
  • OsamŠest
    4.1k

Upravo sam saznao da sam gej.. Ja sam absolutne šokeran!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.