• Neron53
    904
    Upravo tako. Igramo losije od sva 3 suparnika ( pa i jos pola ostalih ligasa), i dobro je sto tako malo zaostajemo za vodecim.
  • Droljo
    9k
    čak štoviše umjesto gol-outa nesmotreno si je napravil korner.ZrnTSCHeZ

Kak možeš rukom napraviti korner? Još u 16m. I to zbog 'nesmotrenosti' iliti šeprtljavosti.. glupost
  • Mali Zeus
    14.2k
    Dakle Skominina objašnjenja su sve.

Nije bio penal za nas jer se Majstorović gradio, Hoxha nije mogao do lopte i krivo je procijenio let lopte.
    Dakle ako ti povešaš obujam tijela, ideš rukom na loptu i još pošalješ loptu u korner onda nije penal. Te spike o tome može li protivnik do lopte su mi stupidne jer po toj logici možeš nekog satrat u 16, al hej ovaj nije mogao do lopte i ona je bila daleko od gola.

Livajin faul je još bolje objašnjenje. Kaže Skomina da se Livaja sam odrazio i da je instinktivno stavio ruke na leđa Jurišića. Pa jebemu tim instinktom je spriječio Jurišića da uopće skoči kako treba, još ga je malo i pogurnuo da bude siguran. To mi je na tragu objašnjenja raznih hajdučkih stranica da kao tko je Kriv Jurišiću što je nizak i što ima malo kila.
  • NORTE
    12.4k
    Kak možeš rukom napraviti korner? Još u 16mDroljo

To ti se u nogometu zove penal.

Osim ako suparnik nije dinamo.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Nedavno je Brugge dobio penal jer je lik uhvatio loptu rukom da je stavi na peterac za izvodenje. U tom trenutku nikog ne smije bit u 16 od protivnickih, bezazlena situacija, djecja pogreska.. Penal.. Prosle godine nije bio :lol:
  • badjibadara
    3.8k
    Da li samo Dinamu vade situacije/prekršaje za potencijalni žuti karton, ili je bilo i za druge klubove?
    Pitam za prijatelja.
  • superhik
    11.3k
    Daj pa sjetite se penala protiv nas u LP, Protiv Monaca i ostalih. To su bili onda puno manji penali nego ovo igranje rukom ili onaj prekršaj Livaje u napadu
  • Paggini
    26.6k

Pa jasno je svima ovdje da igramo loše i mislim da nijedan korisnik ovdje nije napisao "trebali smo pobijediti rijeku ali nam nisu sudili penal, UZELO NAM POBJEDU!!!"

Jasno je svima da nismo trebali pobijediti, ali sutimo na sudenje već desetljećima jer eto, mi smo gospoda, pa se onda dogodi da eto igrač Gorice uleti laktom u baturinin vrat, ne dobije drugi żuti. Dogodi se faul prije gola gorice nad RPGom, ne gleda se nista.

Jer sta ce Dinamu te odluke, mi bi trebali biti prejaki da još tražimo i korektno suđenje, jel? Daj svim tim simpa ekipicama protiv Golijata da rade faule prije gola i laktare se, daj tim simpa ekipicama da se izlezavaju 6 od 7 minuta nadoknade, pa simpa je to.

A da ne pričamo o uletavanjima na gležnjeve i stopala naših igrača koji su defacto dopusteni svakoj ekipi.

A da ne krenemo o medijskom tretmanu koji klub ima poslije svakog kola.

Opet napominjem, nisu nam suci krivi što smo tu gdje jesmo, ali da su se trudili odmoći gdje su stigli, itekako jesu. Dok s druge strane, tuga s juga je šest utakmica izvukla na njihovu pomoć. To je preko 9 bodova.

Eto, jucer se dogodilo guranje s dvije ruke prije gola, nesuđen crveni, nesuđeno izbijanje rukom u korner, ali sta je zakljucak kola?

Da je Ademi trebao dobiti žuti da ne igra na Poljudu. :)
  • Mali Zeus
    14.2k
    Kalikov potencijalni drugi žuti nisu ni izvukli.
  • NitkoBitan
    19.3k
    Kaže Skomina da se Livaja sam odrazio i da je instinktivno stavio ruke na leđa Jurišića. Pa jebemu tim instinktom je spriječio Jurišića da uopće skoči kako trebaMali Zeus

Livaja je isao pucat glavom u gol ali se lopta odbila od Jurisiceve glave. Da Livaja nije dirao te Jurisica te ga onemogucio u skoku doslovno bi Jurisic sam ili izbio loptu glavom ili potpuno blokirao udarac te bi se lopta odbila u drugom smjeru.

Ne kuzim manjak osjecaja za situaciju.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Upravo tako. Znači Livaja skače i u doskoku se oslanja na Jurišića i tako ga onemogućuje da ovaj uopće skoči kako treba.

Ali ne, sam se odrazio pa je ok.
  • Paggini
    26.6k
    Kalikov potencijalni drugi žuti nisu ni izvukli.Mali Zeus

Mislim, ovo je ok jer će moći igrati protiv nas, hvala sucima.
  • Iskrenjak
    158
    a mozda je isao na to da je teren puno bolji nego u VG pa su morali odustat od svoje udri jace maloca igre. :lol:
  • NitkoBitan
    19.3k
    Screenshot-2024-11-25-08-34-53-889-com-google-android-youtube.jpg

Jurisic se nije ni uspio odrazit od poda a ovaj mu vec stavlja ruke na leda, pa o cemu pricamo... Ako ja mogu vidjet ovu situaciju kristalno jasno na srot kvaliteti youtuba onda ne znam koji k radi ekipa u VAR sobi.

Screenshot-2024-11-25-08-39-02-740-com-google-android-youtube.jpg

Evo screena koji pokazuje trenutak kad obojica diraju loptu glavom i kako je Jurisic kratak za 10-15 cm da sam izbije loptu, a da ne govorim o tome kako je u dijagonalnom polozaju gdje se jasno skuzi da ga je Livaja odgurnuo.
  • Mali Zeus
    14.2k
    Jurisic se nije ni uspio odrazit od poda a ovaj mu vec stavlja ruke na leda, pa o cemu pricamo... Ako ja mogu vidjet ovu situaciju kristalno jasno na srot kvaliteti youtuba onda ne znam koji k radi ekipa u VAR sobi.NitkoBitan

I tu je bizarno kaj Skomina govori. Livaja se sam odrazio al je skočivši onemogućio Jurišića da do kraja skoči i igra normalno glavom. Ponavljam se, al koje su to gluposti.

Da smo mi zabili ovakav gol mediji bi gorjeli. Službeni Osijek bi se javio još sinoć, Copitelli bi rekao da ga zovu frendovi i da mu kažu da tako nešto nisu vidjeli još od doba Moggija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.