• dzggzd
    237
    gdje si ti to vidio nema od toga nista
  • nemapredaje
    5.3k

Dobio na whatsapp kao sliku njegovog tweeta, moguće onda da je fejk.
  • Captain America
    20.2k
    Jastog se pojavio na skupštini :lol: :lol: :lol:
  • hardek
    4.5k
    Jel se zna za koliko Perisic igra dole? Znam da je bila fora kao 1 euro al vjerujem da je to bilo dok su ga Spursi plaćali. Baš me zanima sada kad mu je istekao ugovor sa Spursima koliko ga plaćaju
  • jedan u nizu
    13.4k
    Baš me zanima sada kad mu je istekao ugovor sa Spursima koliko ga plaćajuhardek

plac od 1000 kvadrata na Bracu tjedno. Uz bonus od 2 maslinika po nastupu
  • Imamo Dinamo
    3.9k
    Hajdukova skupština mi je vrh. Bas prilici takvom klubu.

Meni 2 najdraza dijela (s germanijaka, nije jos potpun njihov izvjestaj)

“Sportska izvedba je bila podbačaj, a poslovna izvedba je bila odlična... …Financijska izvedba izgleda jako loše, ali ona nije zabrinjavajuća u smislu funkcioniranja kluba.” - predsjednik NO Pavelin

“Bukovac je inzistirao na tome da je prihod od članarina nula u izvješću”
  • striko
    2.2k
    Ovaj Bukovac ako izvuče živu glavu bit će dobro
  • hardek
    4.5k
    Neka mi netko objasni kako može istovremeno poslovna izvedba biti odlična a financijska jako loša :lol:

Jel to nešto kao, povećali smo prodaju japanki za 100% ali smo u minusu 12 milijuna eura?
  • Jurki
    17.3k
    sigurno ga Spursi nisu placali ovu minulu polusezonu.
    Nije zidov glup da placa igraca koji igra u drugom klubu i to 4 milje za to kaj bu na rehabilitaciji u Splitu a nakon toga da je slobodan.
    Navodno je dogovor bil između Perisica i tovara da je placa 1 euro.. do prvog nastupa.. a onda mu je placa sigurno isla gore do razina koje su siguran sam i Dinamu previse za platiti.

klub je na poslovnoj strani napravio dober posel (marketing itd) ali je momcad pojela sve prihode pa je financijska strana u kurcu.
    Zdravoseljackom logikom bi rekel.. đaba su krečili.
  • M94
    1.7k
    Jastog se pojavio na skupštini :lol: :lol: :lol:Captain America

Njegova pobjeda, mogao ih je direkt trollat, osim na fejsu samo.
    Koliko sam skuzio on je tamo po punomoci, al nez umjesto koga.
  • Brusa
    3.3k

Ovdje sam kao opunomoćenik gospodina Hrvoja Lozančića koji je odsutan.
  • SjevernaStrana
    2.5k
    Već su njega i onog Šanguta napali prošle godine, bunili su se što samo članovi mogu kupiti karte
  • bbb medimurje
    4k
    Ja sam procitao da se zali kak su juniorska putovanja do finala lige prvaka prosle godine bila dosta skupa pa je i zato bila malo teza financijska godina
    Takoder je napomenuto da je i ove godine cilj grupa konferencijske lige ali da su putovanja po europi dosta skupa

Citam i nevjerujem ali eto 2 puta istu slicnu stvar ponovio covjek :lol:
  • NitkoBitan
    27k
    "Osvojena su dva Kupa u kategorijama U-15 i U-17. Unaprijedio se i rad skauting službe. U dva navrata su naši skauti otišli u Afriku."

:rofl:
  • Jurki
    17.3k
    Podignut kredit koji bu zatvoren factoringom od buducih transfera.. i financijski minus bu isto pokriven od transfera.
    Jebote to sve pokriju i nemaju vise za biber..
    bit ce bezanije po rivi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.