• vlatkomarkovic
    637
    Zašto je prihvatio posao od tog istog marića onda?Droljo

A Zašto nije Drle mene zva?
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Vjerujete li da Rijeka može uzet titulu ispred magaradi? Sve me strah da će i oni sutra "kihnuti" na Kranjči i ovaj vikend će biti jedan od gorih u zadnje vrijeme...
  • don
    12k
    Vjerujete li da Rijeka može uzet tituluSibirski plavac

ozbiljnosti malo, Rijeka će bit 7 bodova iza nas na kraju, i to samo zato jer smo mi kriminalni. Inače 15.
  • GeneralNapoleon
    1.3k

Nema teoretske sanse. tovari su danas osvojili titulu.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Ajde dobro... Vidjet ćemo sutra nakon tekme u Kranjči kakva je situacija. Rijeka ako dobije na -1 je te u idućem kolu igra prije magaradi, a pobjedom opet odlazi na prvo mjesto. Ja se i dalje potajno nadam. Žalosno je da se treba nadati tituli drugog kluba, ali jebiga, hvala našima kaj su nam to omogućili.
  • Vratite nam Istok
    494
    ozbiljnosti malo, Rijeka će bit 7 bodova iza nas na kraju, i to samo zato jer smo mi kriminalni. Inače 15.don

Oće, oće, ko kaj ce i tovari bit na -10 od nas kako se tjednima pisalo ovdje.
  • don
    12k
    time oću reć koliko je Rijeka loša. Ali evo iz minute u minutu me Dinamo razuvjerava pa ću bit sritan i sa 3. mistom.
  • Jay
    863
    Oprosti mi Rijeko slavljenje svakog gola (osim tovarskog) koji ste primili ove sezone.
  • Crta
    64
    Jbg, i dalje vjerujem...
    Jedan kiks tovara i naša pobijeda u derbiju dole, pa računajte jel nedostižno...
    Izdržimo još malo, grdo zgleda al nije ovo gotovo...
  • NVKOD
    3.9k
    naša pobijeda u derbiju doleCrta

Nažalost kako stvari stoje, upitna je i pobjeda protiv Šibenika na Šubićevcu...
  • Praskaton
    4.1k
    Izdržimo još malo, grdo zgleda al nije ovo gotovo...Crta

Gotovo je izdržali smo sa samo tri komada.Šalu na stranu,nemamo mi šanse za titulu više.Danas je svaka nada ugašena.
    Al sezona nije gotova.Treba se napravit sve što je u našoj mogućnosti da tovari ne budu prvi.
  • Paggini
    42.7k
    Nažalost kako stvari stoje, upitna je i pobjeda protiv Šibenika na Šubićevcu...NVKOD

Još su i plaću dobili, pa jel može ova sezona biti gora?
  • Felip
    388
    Strah me je Rijekinog lošijeg rasporeda. Bojim se da neće izdržati.
  • Paggini
    42.7k
    2427165.jpeg

Jedino ovaj covjek mi može uljepsati iduće kolo
  • Filip 91
    1.3k
    Samo da sutra dodatno ne uljepša kolo tovariji...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.