• Filip 91
    2.7k
    Samo da sutra dodatno ne uljepša kolo tovariji...
  • Carrasco
    7.3k
    Jebo vas hajduk vise i to sta ce bit ako osvoje... objesite se kolektivno i kraj priče
  • Dani Olmić
    2.4k
    Odmah bi mijenjao titulu ove godine protiv 11 bodova u LP :-( ionako nam oni na kraju krajeva nikaj ne donose
  • don
    22.6k
    nadan se da je sad jasnije zašto se daleko u prošlosti navijalo za Rijeku dok je god hajduk bia isprid nas. Osim šta je Rijeka loša, mi nismo imali nikakvu perspektivu za pobjeđivat u serijama za naslov te smo se nadali da će pobjede Rijeke koja bi privremeno zauzela vrh sjebat jogurt u glavi i da će se sami poubijat a mi titulu samo pokupit, ali eto.
  • Big Daddy
    1.9k
    Netko je maloprije napisao “Pusitite Rijeci, sve je kaj jos zelimo”, koliko tu istine ima…
  • Dinamosaur
    3.6k
    Opet ti sa rijekom. Sad nek bude i ankara prvak, jebe mi se, nemres navijat za konkurenta u ligi.
    Rijeka hajduk osijek, SI LUD?
  • E46
    2.1k
    prije rijeka i osijek nego hajduk, jednostavno je. Oni vise nikad ne smiju bit prvaci.
  • Big Daddy
    1.9k
    Samo da tovare ne budu prvaci, kad nismo mi onda bilo tko drugi, samo ne oni. Rijecani su debili, ali manje zlo od ovih klosara.
  • Dinamosaur
    3.6k
    jebe mi se..
    Ovo je sramota naseg marka marica za pocetak

Ides bjelicu mjenjat zbog frenda Čćanavara
  • don
    22.6k
    Jebo vas hajduk vise i to sta ce bit ako osvoje... objesite se kolektivno i kraj priče — Carrasco

nadan se da ćete tako govorit i kada budete gledali bakljade i proslave vama prid nosom, u Zagrebu. I to ne jedan dan.
  • miro
    10.3k
    mogli bi i 5.7. gledat tisuće Livajinih dresova na Hipodromu
  • Filip85
    1.6k
    mogli bi i 5.7. gledat tisuće Livajinih dresova na Hipodromu — miro

Pa sad...Livajin dres, koji ne želi igrati za reprezentaciju, nije baš Bog zna kakav outfit za koncert pjevača koji više manje redovno pjeva na dočecima reprezentativaca u raznim sportovima (nogomet, rukomet, vaterpolo).
  • miro
    10.3k
    ja te u potpunosti razumijem, ali mislis da je to njima važno? Misliš da bi ti mogao u Imotski na koncert s dresom Petka?
  • Filip85
    1.6k
    Misliš da bi ti mogao u Imotski na koncert s dresom Petka? — miro

Bi, pod uvjetom da je ispod pancirka od kevlara :sweat:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url