• Sibirski plavac
    4.5k
    Dok smo matematički još u igri, vjerujem. Kad nam matematika bude govorila da više ne možemo biti prvi, e tad ću i ja krenut sa čestitkama magaradi/Rijeci. Ova čestitanja hajduku na tituli od strane nekih, a ostalo je još zajebanih utakmica do kraja i nama i njima, ne znam stvarno, bez riječi sam. Lani je u jednom trenu bilo -12, pa se nisu pisale čestitke žgadiji s juga. Na kraju i bolje da nije, jer smo uzeli naslov. A vjerujem da ćemo i ove. Barem dok matematika ne pokaže suprotno...
  • KaJJe
    401
    Svako kolo se nadam kiksu Hajduka i onda kiksamo mi.
  • NitkoBitan
    24.7k
    Kad su se nama sudili smjesni penali poslije utakmice su navijaci natrag bacali igracima dresove jer ih je bilo sram tako osvajat prvenstva. Vidim da se isto to sada dogada samo u promijenjenim ulogama. Ako osvoje ove godine prvenstvo nema im se kaj cestitat kad su bili gurani sa svih strana.
  • GeneralNapoleon
    1.3k
    Ne znam kaj su ljudi kiseli. Bilo je jasno kao dan da Slaven nece napravit nista danas. Ima jos osam kola gdje ovi moraju prosut barem 3 boda uz nasu pobijedu na Poljudu. Ne preostaje nam nista nego pobijedivat i nadat se da ce nam se sreca na zadnje metre prvenstva vratit u dovoljnoj kolicini.
  • Omake
    6.8k
    Nažalost očekivano. Hajduk natrag standardno dobar, naprijed što iz prisiljeni, što neprisiljeni grešaka napravio dovoljno da zabije. Slaven energetski jako loš prvo, drugo OK, ali bez neke realne šanse da ih ugrozi.
  • dmil
    582
    ejj Nikola Kalinic i Ivan Bilic s debelim minusom na racunu su slozili ekipu koja je prvi favorit za titulu kraj nase rekordne financijske godine i svite velebnih "menadzera" i SDa od kojeg je Vlatka Peras bolje odradila prijelazni rok, jos jednom cestitke svima u klubu, da ste to ciljali nebi uspjeli
  • E46
    1.3k
    ne, samo trebamo im otkinit bod na poljudu i pustit rijeci da nas pobjedi i Rijeka ce osvojit.
  • Paggini
    42.7k
    Vlatka Peras bolje odradila prijelazni rok,dmil

Nase muke su pocele s tom osobom i njenim velebnim prijelaznim rokovima
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    velika razlika u odnosu na lani je da smo imali 2 utakmice manje i tu drugu smo odigrali tek u travnju tako da je realno zaostatak bio 6 bodova.
  • ElDorado
    2.7k
    ako izgubimo prvenstvo onda ga je izgubio Bjelica. Definitivno.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    A dobro, al opet, -12 je izgledalo baš ružno. A i nitko ti nije garantirao da ćemo dobit zaostale tekme...

Očekujem da do kraja prvenstva oni mogu kiksat jedino protiv nas i Rijeke, i eventualno im možda Istra uzme bod. Ovo ostalo će dobivati kao npr. danas, 0 1 i bunker do kraja. A nama nek je Bog na pomoći, moramo dobit sve do kraja.
  • E46
    1.3k
    nije ga sigurno Bjelica izgubio, izgubio ga je onaj koji do kraja bude na klupi, imao je sansu izvuci, nije i to je to.
  • Droljo
    14.2k

A šta ako se bjelica vrati i bude zadnja dva kola na klupi i izgubi prvenstvo?
  • dinamozivivjecno
    2.5k
    moraju oni jos odradit gostovanje u Varazdinu za 2 kola i vrlo brzo nakon toga i Goricu tako da bi i tu mogli prosuti bodove
  • E46
    1.3k
    ako ima sanse za osvojit a izgubi te dvije utakmice onda ga je on izgubio. Talijan nije smio izgubiti od osijeka i varazdina, osijek koji ne može nikog dobit, on izgubi, i to 2 put u mjesec dana, sramota.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.