• Georg Koch
    5.7k
    kako ti se da trovati i orgijati na svaku novonastalu situaciju koja ne ide u prilog.
    Takvi misevi se uglavnom vrate u rupe nakon malo svijetla.
    Ili postanu glavni frajeri u birtiji.
    A licis mi na oboje.
  • Maki85
    144
    Lijepo im se poklopilo da imaju jedno od najtežih gostovanja kad Slaven igra kup.
    Kad smo kod toga, prva utakmica finala je 14.5., a točno iza toga Hajduk - Rijeka, baš ih hoće!

Ali, možda bolje i ne gledati takve stvari, bolje pogledati vlastiti bodovni saldo, tamo su odgovori na sva pitanja.
  • Mihaljević
    12.3k
    Gade mi se, gade.

Ako Rijeka bude egal, izaći sa mlađim pionirima na Riječane, zaslužili su bit prvi.

Ivanović, Fruk, Smolčić, Pašalić, Galešić, Pjaca, pa ljudi su u posljednje 2 godine doveli igrače bolje nego mi za džabe, ako ne mi, oni su zaslužili naslov.
  • tp1997
    1.1k
    Nije Bjelica kriv sto ovi promasuju sve, ali Cannavaro je krivPaggini

Da budemo iskreni, jedina utakmica u HNL-u gdje je Cannavaro prosuo bodove, a igrom smo zaslužili pobijediti je gostovanje na Opusu.

U svim drugim bitnim utakmicama gubili smo posljedično kriminalnoj igri. Protiv Rijeke 4-0 je blamaža koju ne treba ni objašnjavati, protiv tovara doma pokazali nula od igre, i lako moguće da bi ovi izjednačili i bez Riletove gluposti s obzirom na šanse koje su stvorili u prvom poluvremenu, a protiv Varaždina je bilo praktički negledljivo.

U usporedbi s Bjelicom - 2-2 protiv Gorice, valjda 20+ šuteva prema golu, oni zabiju 2/2; protiv Osijeka onaj heat map 89 minuta pokazuje našu dominaciju, a Hernaniju i Jurišiću uđe što im više nikad neće; protiv Belupa Kulenović i Špikić promašuju što bi pogodilo dobro pozicionirano drvo da se od njega odbije...da smo samo tu uzeli 2 pobjede i remi, bili bismo izjednačeni s tovarima na tablici. Je li Bjelica imao grešaka, i mušica, itd.; jest. Jednako tako je imao i daleko najmanje sreće od sva tri trenera ove sezone, najteži raspored i najtanji kadar.

Bjelica nije Ancelotti ili Zidane, ali za Cannavara to jest (iako sam inicijalno bio optimističan i oko Cannavara, ali ništa što je najavljivao ne vidi se više u našoj igri). Uvjeren sam da s Bjelicom sad ne bismo bili na -5 i -4.
  • Ali
    2.6k
    Sada su sve nade u Robija Mudražiju da moze na Poljudu slijedece kolo protiv sudaca i obrane hajduka.
  • Captain America
    19.7k
    Takvi misevi se uglavnom vrate u rupe nakon malo svijetla.Georg Koch

Ti kao povjerenik bi se trebao pristojnije odnositi prema potencijalnim članovima...
  • Droljo
    14.3k

Jesi ti uspio pogledati utakmicu na kraju? :rofl:
  • Crusades
    15.5k
    Dao bi ja svojih 200 eura samo da takvi ko superjunak ne budu članovi
  • seljak86
    2.9k
    Jesam. Blaženi @Paggini me spasio.
  • Georg Koch
    5.7k
    sve je i prepristojno prema takvom "navijacu".
    Trujes na svakoj temi, na svaki moguci nacin cim si aktivan.
    Kapa dolje svim osnivacima i moderatorima na strpljenju sa takvima kao ti.
    Kapa dolje.
  • Paggini
    42.8k
    Isuse ovo cmoljenje i naricanje kad Sibenik, Belupo i ostali ne dobiju hajduk postaje nesnosno.

Da, kasnimo 5 bodova, da Belupo nije dobio Hajduk, ali daj se dobijte
  • Odani Zgd
    223
    Kako ružno trenutno izgleda tablica....fujjjjj
  • NitkoBitan
    24.7k
    Ali ovo cestitanje tovarima na tituli mi vuce lagano za ban. Ceka ih Osijek u gostima, Rijeka i mi kod kuce a sve ostale utakmice osim eventualno protiv Sibenika mogu kiksat. Dajte se skulirajte.
  • Chempers
    526
    Ljudi dobivaju više utakmica od nas, svaka priča o njihovoj "sreći" s obzirom na našu igru i rezultate je nevidena luzerstina i gluparija
  • Paggini
    42.8k
    usporedbi s Bjelicomtp1997

Zaboravio si tovare na poljudu koja je nasa najstravicnija utakmica tamo, zaboravio si i istru 2:2 gdje smo bili nadigrani ali eto srecom smo iscupali, zaboravio si i Loksu na kranjcevicevoj, zaboravio si i varazdin jedva 1:0, ali ajd pobjeda je, pa kao...

I Bielica je imao svojih disasterclassa, imao je i Jakir tri, imao je i Cannavaro, jbg.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.