• Mentalni Gimnastičar
    1.2k
    Kakva šamarčina upravi ako ove tarabe uzmu titulu, sramota na što smo spali.
  • Ivdzo11
    5.9k
    Ne bi drugačije zabili i jbg
  • NitkoBitan
    24.7k
    Cestitke Pajacu na 3 boda.
  • Pacho
    405
    Livaja sad ima imunitet do kraja sezone
  • Captain America
    19.7k
    33925789.jpg

Ne, ovo nije Leteći cirkus Montya Pythona ili remake Glup, gluplji i najgluplji već trio koji će se upisati u povijest kao oni koji su nakon 20 godina donijeli titulu u Split.

Čestitam svima zaslužnima na adresi Maksimirska 128.
  • Praskaton
    4.1k
    Frustrira kako se provlače iz kola u kolo.Nadam se da će Rijeka ovo ispratit sutra
  • Jay
    863
    Slaven neprepoznatljiv danas, ubio ih ritam. Da je obrnuta situacija i mi smo im danas dosli spominjala bi se motivacija, rezervni igraci, kako je moguce da nemaju udarac u okvir 90 minuta, koprivnicki braco. I to je sve samo dokaz koliki smo luzeri ako ovo ne osvojimo.
    Znaci da iduce sezone 4 nasa kluba izbore skupine europskih natjecanja, 48 bodova bi valjda bilo dovoljno za osvajanje naslova. Steta, ali ima gamad kad kiksati do kraja, ajmo mi osvojit Pulu
  • don
    12k
    i računica je jasna, osvajač naslova za ovu sezonu je hajduk ukoliko mi ne dobijemo danas. A i tad nam dajem 35% (tih 35 navijačkih)
  • Orc123
    11.1k
    Ova liga je totalno smece! Bozw nas oslobodi ljwta i kvalifikacija za Europu....opet cemo dobivat porcije od Moldavaca, Armenaca, Kazahstanaca.....katastrofa....Hajduk ima sad najvece sanse za naslov ali kad pogledas sta oni igraju, oslobodi nas dragi Bog....ovo je poraz Hrvatskog nogometa....
  • ElDorado
    2.7k
    Kod nas se uvijek pretjeruje. Pretjeruje se s Đalovicem, Kovacevicem, pretjerivalo se s Čabrajom. Svatko tko složi neku suvislu igru kratkih dodavanja i brze tranzicije je genijalac. Čim nalete na neku malo jaču momčad nema ih nigdje. Cijela liga je odron. A ko je nama kriv da smo nakupina umišljenih zvijezdi, veterana i faličnih stranih pojačanja. To je realnost. Tovare ide i jbtga.
  • Kruno
    752
    Jedino kome treba cestitati je Maricu i ekipi. Oni su za ovo zadluzni.
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Koliko je Hajduk loš dovoljno govori činjenica da njihovi navijači ne mogu smislit Gatussa i zazivaju da što prije ode, a lik će im možda titulu donijet... Prijašnjih sezona bi im se jebalo kako igraju, samo da pehar dođe. Sad unatoč +8 na vrhu, likovi u atmosferi kao da su na -10.

Mislim da to dovoljno govori kakva nam je konkurencija koja će možda uzet naslov.
  • Ali
    2.6k
    Belupo 0 udaraca u okvir !
  • Sibirski plavac
    4.5k
    Nadam se da će Rijeka ovo ispratit sutraPraskaton

Ne leži njima Kranjča. Miriši mi na x ili 1...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.