• Bosskovitz
    16.1k

Sigurno će dobiti ogroman iznos za ta dva igrača kad druga strana zna da nema za plaće ako ih ne proda.

Moram priznati da ne razumijem tog Bilića. Ne znam ga osobno, prema CV-u djeluje kao netko tko očito ima nekog ozbiljnijeg poslovnog i menadžerskog iskustva u realnom sektoru, a onda radi takve gafove da mene bratić od 16 godina pita "kaj nije to da govoriš kako moraš prodati igrača kao da stavljaš na Njuškalo i napišeš da ti je hitno prodati, odmah će ti netko srušiti cijenu?". Prvo taj glupi gaf, ajde desi se svima, nije navikao na medije, šest mjeseci kasnije - praktično opet ista stvar.
  • deda
    36.1k
    Riječani kupili 250 karata za Koprivnicu. Lijepa brojka za njih.
  • The Octopus
    200
    Jel ima netko info u kakvom je stanju kranjca?
  • NORTE
    14.4k
    Riječani kupili 250 karata za Koprivnicu. Lijepa brojka za njih.deda

Pa to nije ni pun sektor za goste (363).
    Očekivao sam ih BAREM DUPLO od ovog što su kupili.

Što reći nego naprijed Slaven!
    X i ja zadovoljan.
  • deda
    36.1k
    I mi smo se borili s boxom do pred 2-3 godine.
  • DrawTube
    6.5k
    Lijepa brojka za Koprivu definitvno.

A ovak inače, rekao bih da kad ih ide. po 300 u Gorici i na Kranjči je danas prosjek. Na Maxu nešto više, 200ak na Poljudu, te soma na Drosini
  • Fabercaster
    91
    Mislim da čak i nije gaf nego jednostavno zna da ako i ne kaže svaki zainteresirani klub može otvoriti financijsko izvješće i iščitati situaciju. Svjestan je i on sam da im nedostatak likvidnosti ruši cijenu igrača. Današnja praksa s transferima je da se veći iznosi dobiva ako se igrače plaća na rate jer nikome nije zgodno iskeširati sve odjednom budući da lova pomalo kapa iz svih segmenata. Valjda ide logikom ako otvoreno kaže da imaju problema neće ga nabiti na kolac jer je prodao igrače za 10-20-30 posto manje nego što su realno mogli dobiti.
  • rakurs
    918
    Meni nije jasno iščuđavanje brojkama Riječana pa ajde i Osječana na gostovanjima. Pa svima je jasno da za njih navijaju veelikom većinom samo ljudi iz tih gradova, eventualno nešto okolo.

Uostalom, i mi smo do prošle sezone imali dosta slabije brojke, a ipak imamo, jel, nešto više navijača u odnosu na njih.

Ajde, čudio bih se da ih u Pulu ide 200njak, ali Koprivnica, Gorica i ta gostovanja su mi jasna zašto ih je toliko.
  • Blueshadow86
    2.8k
    Koja uspavanka od igre Lokomotiva - Gorica. Pa nema ni 300 ljudi na stadionu. Kome ovo treba...
  • NKDZ86
    3.2k
    Halilović za vodstvo gorice
  • ElDorado
    2.6k
    Stvarno ne kuzim zakaj su smjenili Čabraju. Od ovih igraca izvlacio je maksimum a ne znam kaj ocekuju 10 kola prije kraja. Bojim se da idu nizbrdo sto ni nama bas ne paše
  • Nemrem igra Dinamo
    3k

Tko zna ko njemu piše pamflete i kaj mora reći, ali da, za nekog s takvim CV-om dva velika gafa je napravil.
  • ElDorado
    2.6k
    Nevjerojatno da nakon ovako ocitog penala lika opet mora VAR zvati
  • Dani Olmić
    1.2k
    Veliki Robert Mudrazija.
  • Blueshadow86
    2.8k
    1:1. Izgleda da sam ih razbudio s komentarom. :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.