• Bosskovitz
    16.1k
    čuo sam i od nekih Istrinih navijača da im Hajduk sve više ide na racku, primarno zbog orgijanja na Drosini svaki out kad dođuDrawTube

Moram priznati da mi je sramota epskih razmjera da ti gradonačelnik vlastitog grada dođe na utakmicu u tvoju vip ložu u majici kojom podržava tvog protivnika. Ok, tovar je, to je legitimno, ali trebao bi imati barem neki minimum kulture i poštovanja prema gradu i regiji u kojima ocito dobro zivi.
  • Hebimir Strašni
    61
    Pitaj ti Puležane kolko su zadovoljni svojim gradonačelnikom i bumo vidli kolko bude isti dobio na idućim izborima. Htjeli su ljudi promjenu i zahebali se ko i neki drugi. Inače da se lik ovako pojavio na utakmici u protivničkom dresu govori o njegovoj inteligenciji i sreći što istrijani imaju taj neki flegma mentalitet jer da se to desilo negdje drugdje mislim da bi zube skupljao po tribini još i danas.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    "Ako se realizira planirano, u Varaždinu će moći igrati i A reprezentacija.

Za dva do tri mjeseca trebao bi biti raspisan javni natječaj za dogradnju nogometnog stadiona u Zagrebačkoj ulici.

Najavio je to gradonačelnik Neven Bosilj u Aktualcu, rekavši kako je projektni zadatak oblikovan.

“Imamo gotov projektni zadatak i želimo to provesti do građevinske dozvole”, iznio je planove.

Za 15 tisuća gledatelja
    No građevinska dozvola nije sama sebi svrha, planovi idu u konkretnom smjeru.

“Želimo dograditi tribine na sjeveru i jugu i sve to zatvoriti, pa da imamo jednu prekrasnu bombonjeru za 14 do 15 tisuća gledatelja po Uefinim standardima”, rekao je Bosilj.

Dodao je da u ovome trenutku nogometna A reprezentacija ne može nastupiti u Varaždinu, a kad se ostvari zacrtano, to će se promijeniti.

“Bez obzira što je izbornik Varaždinac, ne može nam doći A reprezentacija jer naš stadion i prostor ispod stadiona ne zadovoljavaju Uefine standarde”, objasnio je gradonačelnik."

Prema predizbornim obećanjima, nadogradit će se Varaždinov stadion.
  • Hnlovac
    1.7k
    Ne kužim koji će im vrag 15 000 mjesta.

Pa onda im trećina stanovništva stane na stadion, koji bi u najboljem slučaju prosječno bio 30% popunjen..
  • vjeko1701
    13.4k
    Ako već to idu radit, onda bi se zbilja trebalo opet pokušati pronaći zajednički jezik navijačkog Varteksa i novog Varaždina i probati objediniti te klubove. Koji je smisao stadiona od 15k ako ti se niti navijači u vlastitom gradu ne mogu dogovoriti za koga navijaju.
  • Izet Hajrović
    4.7k
    doći će se do 14-15k automatski ako se radi sjeverna tribina i "međutribine" da se sve to spoji u jednu zatvorenu arenu.
  • Hnlovac
    1.7k
    kuzim ja to, ali zašto?

Zašto ne bi napravili manju tribinu poput sjevera na jugu, ispod stavili poslovne prostore kao što je neko već negdje rekao da im trebaju, i natkrili je

Ne kužim zašto ljudima toliko smetaju odvojene tribine, meni je to engleski stih i zakon mi je
  • vjeko1701
    13.4k
    Ja osobno ne kužim čemu dodatna tribina. Spoji i natkrij postojeće, sredi VIP i prostore pod tribinama, stadion zaokruži malom zgradom sa poslovnim prostorima na mjestu gdje bi išla nova tribina koji se mogu ili iznajmljivati ili ih koristi NK Varaždin i bez problema dobiješ UEFA cat IV.

Naravno, ako ovo sve ima neku namjeru biti odrađeno.
  • Jurki
    16.4k
    navijaci Varteksa ne zele ni cuti za nk Varazdin zbog ljudi koji su u klubu, jer je to ista ekipa mafijasa koja je i sjebala Varteks.
    Vec je bilo prica o ujedinjenju, ali nist od toga dok se ne makne trenutacna garnitura.
    I s obzirom na preoblikovanje nk Varazdin u šdd.. mislim da je nekakvo ujedinjenje u jedan klub samo puka teorija.
    Dalic koji je i sjebal Varteks je nastavil istim poslom instaliranjem svojeg sina i ostatka mafijasa u nk Varazdin.
    Tu je jos u pitanju i promjena imena kluba, grba itd.
  • Hnlovac
    1.7k
    e točno to je netko već bio spomenuo, mislim da je kao primjer uzeta tribina tsc stadiona

Palyaavato-006-DEX-1601-1.jpg
    Doslovno kaj fali?

Čak imaju i mini tribinu pa da ima gledatelja na prijenosu, a ovo je potencijal za sve hotel, poslovne prostore, vip lože..
  • vjeko1701
    13.4k
    Površno razumijem i znam sve te razloge, smao kažem da mi nema smisla ići u ovoliko proširenje stadiona bez d ti cijeli grad stoji iza kluba.

Mislim da je ko nas suštinski problem da se stadioni i dalje percipiraju kako su se nekad percipirali i jednostavno ne postoji svjest da mogu služiti kao više od samih tribina i terena. Ako im zbilja prođe ovaj plan, stadion će im biti pun samo u slučajvima kada ga napune navijači protivničkih ekipa. I to samo u slučaju dva kluba.
  • SAS1987
    16.7k
    Doslovno kaj fali?Hnlovac

Pamet :lol:
  • Oluja
    5.2k
    Ovaj plan u Varazdinu je potpuno besmislen. Jedni klubovi u Hrvatskoj kojima je potreban stadion kapaciteta veceg od 10 tisuca su Dinamo, hajduk, Rijeka i Osijek. Ostalima je i 5 tisuca previse.
  • Droljo
    14k
    Pa nek naprave stadion. Jbte, ne valja kad se ne radi, ne valja kad se radi. Nek bude prazan. Imat ćemo 3 i pol stadiona u državi ak naprave!
  • vjeko1701
    13.4k
    Jel moguće da je ovo nešto kaj se radi kako bi u slučaju plasmana u europska pretkola iduće ljeto imali nešto za pokazati UEFI?

Ako nemaju cat IV, ne bi mogli igrati ni playoff ni grupnu fazu kod kuće. Al ako se ne varam, UEFA je znala progledavati kroz prste u prošlosti ukoliko je u planu/tijeku proces adaptacije stadiona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.